Vítkovice – Slavia 1:5 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 11.02.2013, 18:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté pečetí svou výhru, Skokan nahrál zadovkou na TOMÁŠE HERTLA, který z prostoru mezi kruhy prostřelil Šindeláře - 1:5. Asistence: David Skokan, Jakub Sklenář.
     
    43:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen dočkali!! Od mantinelu nahrával Svačina mezi kruhy, RICHARD STEHLÍK si sklepl puk, vystřelil z první a poslal Kopřivovu láhev s pitím na výlet vzduchem - 1:4. Asistence: Vladimír Svačina, Michal Barinka.
     
    30:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok v přesilovce, od modré to znovu zkusil PETR KUBOŠ a tentokrát propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:4. Asistence: Petr Kadlec, Lukáš Žejdl.
     
    21:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HERTL se rozjel na branku a blafákem do bekhendu poslal puk nad Málkovo rameno - 0:3.
     
    13:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vhazování vyhráli hosté, vítkovický hráč se ale natáhl pro puk, ale ve snaze dostat ho do bezpečí nahrál na hůl JANA STRÁNSKÉHO, který z mezikruží propálil Málka - 0:2. Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    02:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hra je otevřena. Klhůfek nahrál zpoza branky přes domácího Barinku, MICHAL POLETÍN zachytil puk před brankou a nikým nehlídán dostal puk za Málkova záda - 0:1. Asistence: Pavel Klhůfek, Jan Stránský.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 44. Stehlík (Svačina, Barinka) - 3. Poletín (Klhůfek), 14. Stránský (Klhůfek), 22. Hertl (pen.), 31. Kuboš (Kadlec, Žejdl), 56. Hertl (Skokan, Sklenář)


    HC Vítkovice Ridera: Málek, od 31. Šindelář - Barinka, Kudělka, Sloboda, Voráček, Malík, Stehlík, Štencel, Lučka - Ujčík, Burger, Káňa - Huna, Roman, Svačina - Klimek, Hruška, Strapáč - Šedivý, Húževka, Szturc
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Kempný, Kadlec, Koma, Kuboš, Kučný, Dresler, Holub - Tomica, Poletín, Žejdl, Vrdlovec,, Klhůfek, Hertl, Krenželok, Alinč, Jelínek, Sklenář, Stránský, Skokan, Micka

    Rozhodčí: Šír, Homola - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4 415
    bahis siteleri