Most – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
HC Most
3:6 (1:3, 1:3, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pondělí 11.02.2013, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:50
    Most právě vstřelil branku!
    K odražené střele se dostal JAN DIVÍŠEK, který do prázdné snižuje na 3:6. Asistence: Michal Pavlů, Pavel Kuběna.
     
    35:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Série střel na mosteckou branku ukončil PETR KAFKA, který po několika odrazech dostává puk do mostecké branky 2:6. Asistence: Ondřej Havlíček, Zdeněk Ondřej.
     
    33:31
    Most právě vstřelil branku!
    Střela Pavlů se odrazila od Willovo betonu k JANU DIVÍŠKOVI, který do prázdné koriguje na 2:5. Asistence: Michal Pavlů, Jan Heřman.
     
    29:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MILAN MIKULÍK se dostal na mezikruží k puku a mezi betony prostřeluje Gutseviche 1:5. Asistence: Josef Jindra.
     
    21:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Gutseviche v domácí brance. Ten rozehrál puk do Nouzy, od kterého se puk odrazil zpátky ke Gutsevichovi, ovšem dříve se k němu dostal DAVID VÝBORNÝ, který potrestal domácího gólmana střelou do prázdné branky 1:4. Bez asistence.
     
    13:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JOSEF JINDRA se objevil na mezikruží, kam dostal pěknou přihrávku od Demela, nejdříve mu kotouč odskočil, ale domácí se neobtěžovali ho atakovat, takže na podruhé už prostřelil bezmocného Gutseviche 1:3. Asistence: Tomáš Demel, Milan Mikulík.
     
    9:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MILAN MIKULÍK překonává Gutseviche poměrně lehkou střelou na lapačku z vrcholu kruhu 1:2. Asistence: Martin Koudelka.
     
    5:26
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí šli 2 na 1, Gengel neprotlačil přihrávku na Kuběnu, ale k puku se dostal ze zadní pozice ALEXEY SKVORTSOV, který mezi betony prostřelil Willa 1:1. Asistence: Ladislav Gengel, Martin Parýzek.
     
    2:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Střelou od modré se prosazuje DAVID POJKAR, Gutsevichovi propadnul puk přes lapačku do branky 0:1. Asistence: David Výborný, Tomáš Nouza.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 6. Skvortsov (Gengel, Parýzek), 34. Divíšek (Pavlů, Heřman), 43. Divíšek (Pavlů, Kuběna) - 3. Pojkar (Výborný, Nouza), 10. Mikulík (Koudelka), 14. Jindra (Demel, Mikulík), 22. Výborný, 30. Mikulík (Jindra), 36. Kafka (Havlíček, Ondřej)


    HC Most: Gutsevich - M. Rohan, Havelka, Parýzek, Pavlů, Hora, Fedorov, Čechura, Kabeláč - T. Rohan, Slavíček, Vaněk - Bojer, Divíšek, Heřman - Kuběna, Gengel, Skvortsov - Nevyhoštěný, Nedrda, Jurčík
    BK Mladá Boleslav: Will - Toman, Jindra, Němeček, Chaloupka, Žabka, Bohunický, Pojkar, Kafka - Mikulík, Nouza, Rys - Pabiška, Výborný, Demel - Koudelka, Pitule, Ondřej - Havlíček, Vrbata, Jiránek

    Rozhodčí: Doležal - Komárek, Krátký

    Diváci: 212
    bahis siteleri