Chomutov – Kometa Brno 3:2 (po s.n.) | Pardubice – HC Plzeň 7:3 (kon.) | Třinec – Olomouc 6:0 (kon.)
Liberec – Sparta 4:3 (po pr.) | HC Litvínov – Zlín 3:2 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 7:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Olomouc
Sobota 16.02.2013, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    50:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec tuto přesilovou hru využívá! Oceláři míchali pukem tak dlouho až stál PAVEL HURTÍK před odkrytou částí brány a bez problému poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Radim Matuš.
     
    48:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pomalu to začíná zavánět debaklem. JAKUB JUHÁSZ z pravého útočného kruhu pro vhazování trefil skulinku mezi betony Lukáše a zařídil tak pátou branku domácích. Asistence: Martin Kasperlík, Jan Diviš.
     
    34:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí odskakují soupeři na rozdíl čtyř branek! Nezdařenou akci Olomouce Oceláři potrestali protiútokem a přečíslením. Kasperlík přihrál na TADEÁŠE JAROŠE, který odrazem od pravé tyče vsítil puk za záda Lukáše.. Asistence: Martin Kasperlík
     
    22:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se dostali do protiútoku a na jeho konci stál MARTIN KASPERLÍK, který před bránou Olomouce donutil Lukáše lovit puk z brány už po třetí. Bez Asistence.
     
    21:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kasperlík vybojoval v rohu kluziště puk a poslal jej do mezikruží JAKUBU JUHÁSZOVI, který si kotouč hodil na bekhend a dokázal přesně zakončit k tyči. Asistence: Martin Kasperlík.
     
    15:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kofroň vystřelil z mezikruží a puk se odrazil na levou tyč, kde stál RADIM MATUŠ a ten na dvakrát překonal ležícího Lukáše. Asistence: Adam Kofroň, Filip Bajtek.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 16. Matuš (Kofroň, Bajtek), 22. Juhász (Kasperlík), 23. Kasperlík, 35. Jaroš (Kasperlík), 49. Juhász (Kasperlík, Diviš), 51. Hurtík (Matuš)


    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Němec) - Běhal, Pisarik, Bezuška, Kurzok, Žvatora, Valíček, Hurtík - Kofroň, Bajtek, Kasperlík, Mach, Pargáč, Ohera, Vyčesaný, Juhász, Matuš, Diviš, Jaroš.
    HC Olomouc: Lukáš (Urbisch) - Škůrek, Brančik, Nesvadba, Hradil, Pšeja, Kovář, Vondra - Ostřanský, Kunce, A. Jergl, Vaculín, Hes, Zitka, Beták, Heža, Lehečka, Šťastný, Novotný.
    bahis siteleri