Vítkovice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:3 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 17.02.2013, 15:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ještě zabojují o výsledek. Růžička našel šikovnou přihrávkou dobře najetého VÁCLAVA VARAĎU, kterému stačilo nastavit hokejku. Růžička díky asistenci překonává extraligový rekord a puk si na památku schovává. Asistence: Martin Růžička.
     
    39:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tohle byla hokejová nádhera! Honejsek přenechal puk za sebe PETRU ČAJÁNKOVI a ten bombou do šibenice nedal Hamerlíkovi žádnou šanci. Není divu, že se třinecký brankář rozčiluje, protože mu ještě ztížil výhled jeden z jeho obránců. Asistence: Antonín Honejsek.
     
    34:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď se prokázalo, že i štěstí hraje v hokeji hodně důležitou roli. PETR HOLÍK jemně poslal puk z otočky na třineckou branku a ten proklouzl třineckému brankáři mezi betony až do sítě. Hamerlík jen nevěřícně kroutí hlavou. Bez asistence.
     
    22:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají první přesilovku ve druhé třetině. MARTIN RŮŽIČKA svým zásahem z pravého kruhu snižuje stav zápasu na 1:2 a zároveň vyrovnává extraligový rekord v počtu bodů i branek. hru. Asistence: Josef Hrabal, David Květoň.
     
    7:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští od úvodních minut svojí aktivitou jasně dominují. Nyní to potvrzuje v přesilovce ANTONÍN HONEJSEK. Pochvalu za chytrou nahrávku zpoza branky si zaslouží kapitán Čajánek. Asistence: Petr Čajánek, Radim Tesařík.
     
    1:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    ZDENĚK OKÁL si tuhle branku doslova a do písmene vydřel. Tento mladý bojovník tak dlouho napadal spoluhráče, až obdržel přihrávku od Radima Tesaříka, a střelou z mezikruží překonává Hamerlíka. Asistence: Radim Tesařík, Petr Čajánek.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 2. Okál (Tesařík, Čajánek), 8. Honejsek (Čajánek, Tesařík), 35. Holík, 40. Čajánek (Honejsek) - 23. Růžička (Hrabal, Květoň), 46. Varaďa (Růžička)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Tesařík, Řezníček, Kotvan, Urbanec, Zámorský, Horák - Balaštík, Leška, Köhler, Veselý, Čajánek, Honejsek - Okál, Holík, Ondráček - Šlahař, Čech.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Matuš, Zíb, Lojek, Peterek, Zagrapan, Klouček, Polanský, Klimenta, Roth, Růžička, Orsava, Varaďa, Kania, Květoň, Rákos, Ovčačík, Adamský, Hrňa, Hrabal.

    Rozhodčí: Minář, Hradil - Gebauer, Lederer

    Diváci: 5007
    bahis siteleri