Poprad – Žilina 5:2 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.) | Košice – Trenčín 3:4 (po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 10:1 (kon.) | Martin – Nitra 1:5 (kon.)
po prodl.
HKM Zvolen
4:3 (0:0, 2:1, 1:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 17.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Zvolenčania po reprezentačnej prestávke získali z dvoch zápasov 3 body, keď doma prehrali po predĺžení s predposlednou Žilinou a následne o dva dni neskôr remizovali takisto v Poprade, keď dostali vyrovnávajúci gól 16 sekúnd pred koncom

    Piešťany majú rovnaký bodový zisk ako líder tabuľky, po prehre v Skalici prišla nečakaná domáca výhra s Košicami. To odsunulo Košice na tretiu priečku, keď Košičanov dokázala bodovo predčiť HK Nitra.

    Na domácej súpiske pravdepodobne znovu neuvidíme Michala Chovana - ten čaká na ortézu zo zahraničia, bez nej sa na ľad podľa jeho slov bojí ísť.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Škrečko) - Tóth, Juraško (A), Hraško, Pichnarčík, Výborný, Hertl, Novajovský - Zuzin, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Ďaloga - Puliš, Kalla, Čurilla - Čanky, Jurík Milan, Zuzin Lubor - Murček

    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Bučka, Škarda, Filip (C), Kolník, Hruška, Urban, Mrázik, Šišovský - Hudec, Nemec (A), Melichárek - Ručkay Jakub, Peško, Ručkay Henrich - Saliji, Mertel, Stupka - Chylo, Mišura, Haring

    Rozhodca: Štefik, Kubuš - Brath, Kacej .
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:17
    Pri puku hostia, Bučka predlžuje po ľavej strane, cez Brabenca ale puk neprešiel.
     
    00:49
    Peter Zuzin dlho čakal na prihrávku pred modrou čiarou, Ďalogovi nestihol prihrať puk, Filip ho dokonale odstavil ešte pred vchodom do útočnej tretiny.
     
    01:25
    Škvaridlo pri vyhadzovaní puku z pásma trafil iba protihráča, nnásledne sa Henrich Ručkay dostáva do šance - z ľavého kruhu ohrozil domácu bránku strelou do Šimkovej výstroje, prvá nebezpečná situácia je teda zo strany domácich zažehnaná.
     
    01:45
    A znovu neúspešné vyhodenie puku Hertla, jeho chybu napravil Puliš, keď ho vyviezol až za hosťujúcu bránku, tam po súboji končí puk na ochrannej sieti.
     
    02:20
    Milan Jurík v brejku zoči-voči brankárovi Tomekovi nedokázal zdvihnúť puk, Tomek chytá následne aj dorážku Čankyho z uhla.
     
    02:43
    Chylo dokázal prejsť s pukom do pásma, za domácou bránkou sa dostal do súboja, po ňom končí puk na ochrannej sieti a hra je znovu prerušená.
     
    03:46
    Peter Zuzin si efektne vymenil puk s Pichnarčíkom, čím si obhodil protihráča, s pukom v pásme vymyslel iba prihrávku späť na Pichnarčíka do pravého kruhu - jeho strela bez prípravy bola bez potrebnej razancie.
     
    04:19
    Melichárek sa pohral s domácou obranou, no pri jeho kľučkovaní pred domácou bránkou už zapracoval Hertl a dokázal ho odstaviť telom.
     
    04:54
    Kolník vyskúšal pozornosť Šimka strelou zo stredného pásma, domáci ochranca svätyne chytá.
     
    05:29
    Puliš prihráva spoza bránky na Čurillu, ten si spracoval puk a strieľa do hornej žrdky, odkiaľ sa puk odrazil do Tomekovho chrbtu, puk si následne prichytil brankár hostí lapačkou.
     
    06:03
    Po súboji v strednom pásme je hra prerušená pre prihrávku rukou, Brabencovi sa následne poradilo vyhrať vhadzovanie a Zvolen je pri puku.
     
    06:30
    Hertlova chyba potrestaná nebola, Nemec s Filipom korčulovali do prečíslenia, druhý menovaný následne strieľa mimo bránku.
     
    07:08
    Peter Zuzin si spracoval puk rukou vo vlastnom obrannom pásme, podarilo sa mu vyviezť puk až do ľavého kruhu v útočnej tretine - z tejto pozície je jeho strela zblokovaná hosťujúcim obrancom.
     
    07:21
    Pulišovi prihrával z vlastného obranného pásma Hraško, Puliš ale spracoval ťažký puk iba korčulou a zabudol ho za sebou, čím sa šanca na brejk končí.
     
    07:56
    Výborný pri snahe o prechod do pásma prihráva priamo na hokejku Jakubovi Ručkayovi...
     
    08:24
    jeho aktivita v útočnej tretine končí, keď zabrzdil akciu svojho tímu v medzikruží a stratil puk.
     
    08:48
    Martin Ďaloga pri strele od modrej zlomil hokejku, puk sa síce dostal k Tomekovi, bez razancie z toho gól s určitosťou byť nemohol.
     
    09:14
    Čanky zapracoval v strednom pásme, cez bodyček na Urbana nedokázal prejsť s pukom do pásma, hostia odolali tlaku poslednej formácie domácich.
     
    10:15
    Podkonický prihráva Petrovi Zuzinovi v strednom pásme, ten mu prihrávku vracia, Podkonický strieľa do výstroje, o bejzbalovú dorážku sa snažil Brabenec - netrafil puk.
     
    11:09
    Martin Ďaloga bol vrazený na mantinel, následne tlak domácich skončil a do šance sa dostal Melichárek - jeho pokus bol nebezpečný, no nie úspešný.
     
    11:27
    Kalla to skúšal cez strieľanú prihrávku na Puliša - Puliš sa natlačil pred bránku s úmyslom dostať puk do bránky korčulou - nebol úspešný.
     
    11:38
    Peško je vylúčený za hákovanie.
     
    12:21
    Následne šanca Brabenca zdvihla divákov zo sedačiek, následne si ale štadión povzdychol - strela Kamila Brabenca nebola presná.
     
    13:00
    Zvolen drží puk za vlastnou bránkou a príliš dlho čaká na rozohrávku...
     
    13:22
    ...po usadení v pásme to skúšal Lukáš Jurík, jeho strela bola zblokovaná a hosťom sa po nej podarilo oslobodiť.
     
    13:38
    Hostia v plnom počte.
     
    14:01
    Čurilla si vlastné nahodenie sám dokorčuloval, čím prinútil Tomeka prerušiť hru prikrytím puku - hra je opäť prerušená.
     
    14:15
    Po reklamnej prestávke uspel vo vhadzovaní pred hosťujúcou bránkou Bučka, jeho nahodeniu predchádzalo nedorozumenie hostí a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    14:54
    Juraško telom odstavil Henricha Ručkaya, ten síce nebol pri puku, korčuloval ale do pásma do dobrej pozície na prihrávku, čo sa mu zásluhou Juraška nepodarilo.
     
    15:16
    Zabudnutý Jakub Ručkay premrhal svoju šancu - v pravom kruhu úplne sám nedokázal spracovať puk po ľahkej prihrávke a Šimko chytá aj jeho nepodarenú dorážku.
     
    15:16
    Samir Saliji odchádza na trestnú lavicu za sekanie a nasleduje už druhá presilová hra Zvolena.
     
    16:00
    Podkonický skúšal nakorčulovať si spoza bránky do medzikružia, dostal sa iba na úroveň bránkovej čiary, odkiaľ sa snažil prekvapiť Tomeka z uhla, nepodarilo sa.
     
    16:33
    Strieľaná prihráka Pichnarčíka od modrej nenarobila Tomekovi problémy, vyráža ale pred seba a Zvolen stále útočí.
     
    17:14
    Pichnarčík je znovu na konci akcie Zvolenčanov - jeho strele znovu chábala potrebná razancia, napriek tomu Tomek vyráža iba do ochrannej siete.
     
    17:16
    Hostia v plnom počte.
     
    18:09
    Melichárek vystrelil z medzikružia iba do vyrážačky Šimka, následne k puku dostal domáci obranca...
     
    18:50
    ...Tóth ale puk vyhodil nedokázal, do šance sa dostal Jakub Ručkay, jeho strela znovu končí na skvelom Šimkovi.
     
    19:22
    Podkonický zapracoval za hosťujúcou bránkou, do medzikružia sa nedostal, strieľal z uhla iba do Tomekových betónov.
     
    19:53
    Mertel v závere v čistej šanci netriafa priestor bránky !
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Bezgólový úvod tohto zápasu priniesol vážnejšie šance na oboch stranách - zaujalo najmä nastrelenie bránkovej konštrukcie Marekom Čurillom, či brejková situácia v závere v podaní Mertela.

    Ďalšia tretina začne približne o 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:38
    Juraško vypichol puk hosťom v poslednej chvíli, následne sa ale aj tak dostali do útočnej tretiny, prechod za každú cenu im strelecký pokus neprišiel.
     
    21:11
    Tóth pri rozohrávke spoza vlastnej bránky prihráva na hokejku Jakuba Ručkaya, prečíslenie 3 na 2 neprinieslo hosťom strelecký pokus - puk Peškovi preskočil hokejku.
     
    21:42
    Kolník ssa už videl v brejku, znovu došlo k nešťastnej situácii z pohľadu hostí, Kolníkovi preskočil puk hokejku a šanca sa otvára pre domácich...
     
    22:28
    ...Výborný sa dostal do prečíslenia, neprihrával, jeho strelecký pokus bol zblokovaný a puk prešiel popri pravej tyčke.
     
    23:00
    Zakázané uvoľnenie Zvolena, hra sa presúva po menej zaujímavom úvode druhej tretiny pred Šimka.
     
    23:44
    Peter Zuzin prešiel s pukom do pásma, Podkonický sa snaží zúročiť jeho aktivitu, do streleckej pozície spoza bránky ale neprešiel.
     
    24:21
    Brabencova strela bola ztečovaná k Podkonickému, ten nečakal prihrávku a nespracoval puk, keby sa tak stalo, bola by z toho sľubná šanca.
     
    25:00
    Zvolen dal gól!
    PETER ZUZIN strieľal bez prípravy po prihrávke spoza bránky od , mieril pomedzi Tomekove betóny, je z toho úvodný gól zápasu ! Asistencie: Kamil Brabenec, Andrej Podkonický.
     
    25:41
    Hostia upokojujú hru prihrávkami vo vlastnom obrannom pásme, na druhej strane majú ale problémy s prechodom do pásma.
     
    26:20
    Novajovský dovolil Bučkovi vystreliť z medzikružia, Šimko ale pravdepodobne puk videl a tak zakročil lapačkou.
     
    27:06
    Marek Ďaloga sa snažil dorážať po zbabranom domácom prečíslení, bol bránený Škadrom, ktorý ho odstavil telom a dovolil mu vystreliť iba z otočky mimo bránky.
     
    27:43
    Branebec zabojoval pri mantineli, Hraško dokázal po jeho aktivite vystreliť zpred ľavého kruhu iba do bočnej siete, následne skrumáž pred hosťujúcou bránkou prerušuje Kubuš prerušením hry.
     
    28:31
    Lukáš Jurík pomáha svojím v prechode do pásma, šanca sa naskytla pre Výborného, ten sa predieral medzikružím pred bránku, prihrávka na Škvaridla z jeho hokejky neprešla.
     
    29:00
    Kalla na vhadzovaní neuspel, hostia sa dostali do útoku, domácu bránku ohrozili zásluhou strely z Urbanovej hokejky...
     
    29:21
    ...tá bola zblokovaná a Šimko len tak tak vyrazil puk futbalovo pravým betónom.
     
    29:47
    Hostia hrali v šestici, Jakub Ručkay si odsedí trest za hráčsku lavicu.
     
    30:26
    Hostia sa v úvode oslabenia dostali do útočnej tretiny, odkiaľ sami vykorčulovali k vlastnej bránke získavajúc cenné sekundy.
     
    31:05
    Bodyček na modrej čiare zo strany hostí a Piešťany znovu posielajú puk ďaleko od vlastnej bránky.
     
    31:32
    Výborný nenašiel zadovkou Pichnarčíka na modrej a puk sa tak dostáva do stredného pásma, čo prinútilo Zvolenčanov vykorčulovať z útočnej tretiny.
     
    31:44
    Zvolen dal gól!
    Tento gól bol z kategórie tých krajších, Michal Pichnarčík dokonale strieľanou prihrávkou našiel TOMÁŠA ŠKVARIDLA v medzikruží a ten ľahkým tečom posiela puk do bránky do protipohybu Tomeka. Asistencie: Michal Pichnarčík, Martin Výborný.
     
    32:38
    Brabenec narobil problémy hosťujúcej obrane, dostal sa pred pravú tyčku a dokázal vystreliť, puk tense míňa vzdialenejšiu ľavú tyčku !
     
    33:00
    Skrumáž pred bránkou hostí a Kubuš prerušuje hru po prikrytí puku Tomekom.
     
    33:48
    Bučka vykopol puk zo stredného pásma, udržať pásmo sa mu ale nepodarilo, domáci ihneď vykorčulovali do protiútoku.
     
    34:13
    Nepresnosť na domácej strane a puk hostia dokázali vyhodiť iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    34:59
    Stupka sa už videl v brejku, na modrej zachytil puk poi prihrávke od Peška, Stupka sa ale dostal s pukom iba do rohu ľadovej plochy a tam ho stráca.
     
    35:26
    Puliš zabojoval a udržal obranné pásmo nastrelením mantinelu, hostia ale bojovať neprestali a oslobodili sa.
     
    36:12
    Nemec bol odstavený efektným bodyčekom od Hraška, následne sa do šance dostal Podkonický, spoza obrancu strieľa do ľavého betónu Tomeka.
     
    36:39
    Hra je prerušená, ďalšiu strelu zo strany domácich už Tomek chytá.
     
    37:05
    Melichárek vyhadzuje puk z vlastnej obrannej tretiny za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa presúva opäť pred Tomeka.
     
    37:32
    Škvaridlo využil nepodarené striedanie hostí, nakorčuloval s pukom do pásma, nemal však potrebnú rýchlosť a tak prihráva Lukášovi Juríkovi za seba, ten napriahol od modrej, Tomek chytá strelu mierenú nad jeho ľavý betón.
     
    37:50
    Piešťany dali gól!
    Chyba v domácej obrane dovolila hosťom prečísliť svojho súpera, z pravej strany prihráva Michal Peško na JAKUBA RUČKAYA, ten si nakorčuloval pred bránku a posiela puk popod Šimkovu lapačku. Asistencie: Michal Peško, Henrich Ručkay.
     
    38:38
    Podkonický využil chybu v rozohrávke hostí, snažil sa predčiť v korčuliarskom súboji obrancu hostí, nepodarilo sa mu to a brejk domáceho mužstva v podaní Podkonického sa nekonal.
     
    39:23
    Šimko pomáha svojím spoluhráčom v rozohrávke, prihráva na Juraška do stredného pásma, ten nahadzuje naslepo k bránke hostí.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Dôležitý kontaktný gól hostí prišiel v 38. minúte, Zvolenčania dovtedy hrali pozorne v obrane, počas gólu hostí ale pochybili v obranných činnostiach. Jakub Ručkay tak zabezpečil divákom boj o body v záverečnej tretine.

    Ďalšia tretina začne približne o 18:33.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:51
    Zvolenčania držia puk za vlastnou bránkou, pri vykorčulovávaní z neho chybuje Tóth a hostia zdržujú domácu rozohrávku.
     
    41:16
    Peter Zuzin pomstil "háčik" na Brabenca bodyčekom na Urbana, po ňom ale stratil puk.
     
    41:24
    Piešťany dali gól!
    MICHAL PEŠKO využil krásnu prihrávku zo stredného pásma do brejku, stačilo mu iba zdvihnúť puk ponad ľavý betón Šimka, ten nedokázal zareagovať. Asistencie: Henrich Ručkay, Jakub Ručkay.
     
    41:24
    Juraško inkasuje osobný trest 10 minút za nešportové správanie.
     
    42:11
    Henrich Ručkay v brejku po chybe v domácej obrane traifa najprv vyrážačku Šimka, následne sa mu nepodarilo trafiť puk pri dorážke.
     
    42:35
    Čurilla pri mantineli nevyhadzuje puk, Škadra ho dokázal prekorčulovať a puk mu zobrať...
     
    43:05
    ...domáci aj za cenu zakázaného uvoľnenia upokojujú hru a oslobodzujú sa.
     
    43:30
    Strela Filipa od modrej po vhadzovaní - puk smeruje do plexiskla.
     
    44:02
    Čanky dokorčuloval nahodený puk, snažil sa prihrávať na Ďalogu pred bránku hostí, ten nedokázal spracovať jeho ťažkú prihrávku.
     
    44:52
    Lubor Zuzin predlžuje na brata Petra, ten nespracoval puk, zaplietol sa v strednom pásme a šanca sa naskytla hosťom...
     
    45:18
    ...tí ju nevyužili, Chylo nedokázal vkorčulovať do pásma bez straty puku.
     
    45:50
    Čurilla oklamal Haringa v obrannej činnosti a odoláva tak pri vysokom napádaní hostí.
     
    46:12
    Dlho sa neprerušuje, za bránkou Šimka sa snaží o prerušenie Nemec, jeho aktivita pramení až k vylúčeniu domáceho hráča !
     
    46:40
    Peter Hraško odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    47:07
    Výborný vybojoval puk pri mantineli a vyhadzuje ho cez všetky čiary.
     
    47:37
    Peter Zuzin vysoko napáda po oslobodení sa, Jakub Ručkay mu ale ušiel a už je v útočnej tretine.
     
    47:48
    Pichnarčík za vlastnou bránkou v súboji neuspel, Zvolenčania chybujú v súbojoch pri mantineli !
     
    48:01
    Piešťany dali gól!
    Hostia sa dostali do vedenia zásluhou presného zásahu TOMÁŠA BUČKU, keď mu z rohu ľadovej plochy prihrával presne Vladimír Nemec. Bučka bez prípravy posiela puk ponad betóny Zvolenčana Šimka. Asistencie: Vladimír Nemec, Vladimír Urban.
     
    48:57
    Vylúčenie na strane hostí - za podrazenie sedí na trestnej Peško.
     
    49:51
    Kalla v útočnom pásme viedol puk popri mantineli, zadovkou prihráva na Brabenca, ten ale stratil puk za bránkou hostí a tí sa oslobodzujú.
     
    50:26
    Filip oklamal Výborného, keď mu zobral puk pri jeho snahe prihrať za bránku hostí a vyhadzuje.
     
    51:00
    Chylo znovu dokázal využiť Brabencovu nepozornosť a oslobodzuej svoj tím.
     
    51:21
    Hostia sú už v pätici, Zvolenčania napriek tomu stále útočia.
     
    52:02
    Kalla z uhla strieľa do hokejky Tomeka, od nej sa puk odráža do medzikružia a k dorážke nedošlo.
     
    52:39
    Ďaloga prešiel samostatne do útočnej tretiny, proti trojici hráčov hostí neuspel v súboji pri mantineli.
     
    52:41
    Dnešné stretnutie sleduje 2096 divákov.
     
    52:41
    Oddychový čas hostí.
     
    53:05
    Vhadzovanie pred Tomekom vyhráva Saliji, ten stráca puk ešte pred vlastnou bránkou a domáci kombinujú pred hosťujúcou bránkou.
     
    53:58
    Podkonický sa dostal šťastne k odrazenému puku, Tomek bol dezorientovaný, trajektória puku sa náhle zmenila, Podkonický si spracoval puk rukou a strieľa z otočky iba do Melichárka, ktorý v bránkovisku chytá puk rukavicou a posiela ho do bezpečia von z pásma.
     
    54:52
    Zvolen bojuje, hostia ale jeho nahodenia riešia razantne a nestrácajú puk v súbojoch za vlastnou bránkou.
     
    55:12
    Peško sa snažil zdržať hru, korčuloval s pukom k vlastnej bránke, odtiaľ sa už snažil prihrávať na Bučku, ktorý ale puk nezachytil a tak sa pre zakázané uvoľnenie hra presúva pred Tomeka.
     
    55:27
    Brabenec vytvoril šancu pre Petra Zuzina, ten po jeho prihrávke pred bránku posiela puk po ľade pomedzi pravú tyčku a betón Tomeka, Tomek ale chytá korčulou !
     
    56:00
    Kalla zabojoval za hosťujúcou bránkou, Škvaridlo vedie puk do rohu, následne ale padá po kontroverznom zákroku Nemca, nevylučuje sa.
     
    56:28
    Bučka s Jakubom Ručkayom neuspeli v protiútoku, keď druhý menovaný nedokázal zachytiť prihrávku pred poloprázdnu bránku za presúvania sa Šimka k druhej tyčke svojej bránky.
     
    56:34
    Zvolen dal gól!
    Nenápadný, no znovu krásny gól zo strany Zvolena ! Pred ľavým kruhom sa otočil k bránke s pukom Martin Ďaloga , poslal ho na teč pred bránku, výzvu dokázal využiť MILAN JURÍK, ten tečuje puk priam dokonale do ľavého rohu bránky Tomeka. Asistencie: Martin Ďaloga, Michal Juraško.
     
    57:20
    Zvolen bol mierne zatlačený súperom do vlastnej obrannej tretiny, za vyrovnaného stavu ale dokázal vyviezť puk, pričom strela z hokejky Kallu bola zblokovaná a puk končí na ochrannej sieti.
     
    58:00
    Martin Ďaloga bojuje pri mantineli, zatiaľ ho však nedokázal efektne prihrať pred bránku...
     
    58:59
    ...následne si ale bránku obkorčuloval a z ľava gól nedosiahol, znovu sa stiahol za bránkua skúsil to z pravej strany, znovu neúspešne.
     
    59:10
    Zvolen v závere tretej tretiny pri puku.
     
    59:37
    Peter Zuzin v šanci, v medzikruží zabrzdil s pukom, čím sa zbavil obrancu hostí, následne strieľa, no padajúci obranca hostí ešte stihol tečovať jeho strelu, puk zastavilo plexisklo.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    Predĺženie sa začne o pár sekúnd.

    Tretí zápas týchto dvoch tímov na zvolenskom ľade končí po tretí krát remízou ! ( Raz sa z víťazstva tešili Zvolenčania, takisto doteraz iba raz na ľade HKm Zvolen vyhrali hostia).
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:32
    Filip nedokázal ohroziť domácu bránku od modrej, puk zachytil ešte v ľavom kruhu Juraško.
     
    60:52
    Brabenec sa snažil spoza bránky strieľať na Tomeka, snažil sa o vlastenec hostí - prihral im však do útoku, keď sa puk odrazil od mantinelu na Hruškovu hokejku.
     
    61:20
    Ohrozenie domácej bránky sa na konci tejto akcie hostí nekonalo, znovu zasiahla tentoraz pozorná obrana Zvolena.
     
    61:28
    Zvolen radšej posiela puk cez všetky čiary, vhadzuje sa po pravici Šimka.
     
    61:58
    Kolník posiela puk strelou zpred pravého kruhu tesne vedľa pravej tyčky domácej bránky !
     
    62:32
    Škadra chybuje pri vyvezení puku z vlastného obranného pásma, pri puku je Brabenec, ten si ale všimol, že jeho tím strieda a tak sa otočil s pukom k vlastnej bránke.
     
    62:47
    Strela domácich bola v 63. minúte zblokovaná a tak Zvolenčania získavajú aspoň vhadzovanie pred Tomekom.
     
    62:58
    Šimko po symbolickej strele z hokejky Nemca radšej prikrýva a tentoraz nasleduje vhadzovanie po jeho pravici v útočnej tretine hostí.
     
    63:25
    Hraško si to nevypočítal dobre, snažil sa poslať puk na Lukáša Juríka odrazom do mantinelu, nepodarilo sa.
     
    64:05
    Strela Pichnarčíka zo stredného pásma - Tomek sa snažil vytesniť puk maskou - nemusel zasahovať, puk zastavilo plexisklo.
     
    64:11
    Milan Jurík bol pri prechode do pásma faulovaný Bučkom, ten odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    64:12
    Oddychový čas domácích.
     
    64:12
    Trošku mimo diania zo zvolenského ľadu - diváci sa radujú po zobrazení výsledku zápasu hranom v Skalici - v ňom dokázali Skaličania poraziť Baranov vysoko 10:1.
     
    64:33
    Kalla neprešiel s pukom do pásma, hostia sa dokázali oslobodiť.
     
    64:41
    Zvolen dal gól!
    Šťastným strelcom je KAMIL BRABENEC. Jeho strele predchádzal Juraškov pokus, ten bol ale zblokovaný, Michal Juraško korčuloval do rohu ľadovej plochy, odtiaľ prihrával znovu do voľného priestoru v medzikruží na KAMILA BRABENCA, ktorý prekonáva Tomeka krásnou strelou do ľavého rohu. Asistencia: Michal Juraško.
     
    Koniec zápasu. (19:16:51)

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 25. Zuzin Peter (Brabenec, Podkonický), 32. Škvaridlo (Pichnarčík, Výborný), 57. Jurík Milan (Ďaloga, Juraško), 65. Brabenec (Juraško) - 38. Ručkay Jakub (Peško, Henrich), 42. Peško (Ručkay Henrich, Ručkay Jakub), 49. Bučka (Urban)


    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Tóth, Juraško (A), Hraško, Pichnarčík, Výborný, Hertl, Novajovský - Zuzin, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Ďaloga - Puliš, Kalla, Čurilla - Čanky, Jurík Milan, Zuzin Lubor - Murček
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Bučka, Škarda, Filip (C), Kolník, Hruška, Urban, Mrázik, Šišovský - Hudec, Nemec (A), Melichárek - Ručkay Jakub, Peško, Ručkay Henrich - Saliji, Mertel, Stupka - Chylo, Mišura, Haring

    Rozhodčí: Štefik, Kubuš - Brath, Kacej
    bahis siteleri