Havlíčkův Brod – Krkonoše 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 6:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Neděle 17.02.2013, 16:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    54:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí si berou zpátky tříbrankové vedení z konce druhé třetiny. Kučera vyjel s kotoučem zpoza branky a našel nikým nehlídaného MICHALA BUŘIČE, který překonal Řoutila ke vzdálenější tyči. Asistence: Kučera.
     
    49:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci v oslabení snižují stav utkání a ještě z toho může bát na hodonínském zimním stadionu velké drama. Nedopil vyslal Prokopce s KARLEM NAVRÁTILEM do přečíslení dva na jednoho, které druhý jmenovaný zakončil nad lapačku Masaryka. Asistence: Prokopec, Nedopil.
     
    47:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči proměnili v gól další přesilovou hru! Po kombinaci Čavoje a Charváta se dostal kotouč k RADOSLAVU SMETANOVI, který bez přípravy prostřelil bez mocného řoutila k pravé tyči! Asistence: Čavoj, Charvát.
     
    45:05
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté překrásnou brankou snižijí na dvougólový rozdíl. Prokopec prostrčil kotouč na za obranou stojícího TOMÁŠE LANGRA, který si s Masarykem poradil perfektně mířenou střelou nad rameno. Asistence: Prokopec.
     
    34:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dvě vteřiny před vypršením trestu domácí proměnili přesilovku 5 na 3 v gól! Miklík nabil DAVIDU POLESNÉMU na střelu přes celou šířku útočného pásma a druhý jmenovaný nechytatelně prostřelil Řoutila nad lapačku! Asistence: Miklík.
     
    25:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Ale šumperští okamžitě kontrují a snižují na dvoubrankový rozdíl. Langr našel ideální přihrávkou PAVLA PROKOPCE, který se uvolnil s kotoučem do středu hřiště, neukvapil se a parádně dopravil puk za Ježe pomocí pravé tyče. Asistence: Langr.
     
    25:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané poprvé v zápase využívají přesilovou hru! Tomi vybruslil s kotoučem po kruhu na osu hřiště, vypálil puk směr brána a dobře clonící JAN ČAVOJ tečoval řoutilovi puk mezi betony. Asistence: Tomi.
     
    22:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového trháku! Fojtík našel dobře postaveného KLAUDIA KUKLIŠE na modré čáře, který vyslal víceméně nepovedený pokus na Řoutila, ten si ovšem nechal proklouznout puk mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Fojtík.
     
    04:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Aktivita Drtičů se vyplatila a domácí hráči se tak ujíají vedení po necelých pěti minutách hry! RADOSLAV SMETANA se prosazuje z Polesného přihrávky od modré čáry a posílá tak svůj tým do vedení. Asistence: Polesný.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Smetana (Polesný), 23. Kukliš (Fojtík), 26. Čavoj (Tomi), 35. Polesný (Miklík), 48. Smetana (Čavoj, Charvát), 55. Buřič (Kučera) - 26. Prokopec (Langr), 46. Langr (Prokopec), 50. Navrátil (Prokopec, Nedopil)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (32. Masaryk) - Polák, Kulyk, Horinka, Kukliš, Polesný, Miklík - Charvát, Tomi, Smetana, Buřič, Čavoj, Duchoslav, Sedlák, Fojtík, Výmola, Kučera
    DRACI PARS ŠUMPERK: Řoutil (Hoffmann) - Navrátil, Vepřek, Feledík, Pražák, Holinka, Prokopec, Stanislav, Žalčík, Horváth, Galuška, Langr, Kovář, Nedopil

    Rozhodčí: Mech - Hanzlík, Maťašovský
    bahis siteleri