Pittsburgh – Philadelphia 5:6 (kon.) | Calgary – Los Angeles 1:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:0 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:6 (2:2, 0:1, 3:3)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 21.02.2013, 01:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh, Pennsylvania • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To jsou ale věci! Třicet dva vteřin po vyrovnávací brance Suttera zpoza branky nahodil JAKUB VORÁČEK a nešťastný Tomáš Vokoun si jeho pokus srazil za svá vlastní záda. Voráček tak zkompletoval hattrick, Vokoun zase pokračuje v hrozivém utkání. Asistence: Claude Giroux.
     
    57:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BRANDON SUTTER se prozatím stává hrdinou Pittsburghu. Vzal si totiž puk za brankou, vyjel před ni a bůhvíkudy srovnal stav. Asistence: Paul Martin, Matt Cooke.
     
    52:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Teď již ale ne. Domácí poslali na dvojnásobnou přesilovku to nejlepší, co měli a vyplatilo se jim to. Malkin opět oslovil na pravém křídle JAMESE NEALA, jenž rychlou a umístěnou ránou odčinil svou vlastní branku. Penguisn navíc zbyla klasická přesilovka. Asistence: Jevgenij Malkin, Sidney Crosby.
     
    47:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To je hodně nešťastná branka pro Pittsburgh. Nejprve Niskanen ve středním pásmu špatně vyhodnotil situaci, pak dopředu společně s Girouxem ujel WAYNE SIMMONDS, jehož přihrávku na kapitána hostí do vlastní branky srazil vracející se Neal. Asistence: Maxime Talbot, Bruno Gervais.
     
    45:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácím se vyplatila další ostrá Martinova rána od modré. Bek Pittsburghu před brankou nastřelil svého spoluhráče TYLERA KENNEDYHO, jenž se dokázal velmi rychle zorientovat, otočit se čelem k brance a poslat puk za záda překvapeného Bryzgalova. Asistence: Paul Martin, Brooks Orpik.
     
    40:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Pittsburgh prožívá nejhorší možný vstup do třetí třetiny. Vokoun za brankou špatně rozehrál, toho využil Couturier a zabojoval o puk. Vokounovi se společně s jeho obránci podařilo zamezit i pokusu Girouxe, následná dorážka JAKUBA VORÁČKA do prázdné branky ale již byla gólová. Asistence: Claude Giroux, Braydon Coburn.
     
    39:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přece jen využívají přesilovku. Simmonds zabojoval na brankovišti, Vokoun nedokázal schovat puk do své výstroje a hrací předmět se tak dostal k JAKUBU VORÁČKOVI, jenž svou třetí střelou v této přesilové hře převážil misky vah na stranu hostí. Asistence: Wayne Simmonds, Brayden Schenn.
     
    12:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Do minuty je srovnáno. WAYNE SIMMONDS dostal puk takřka v nulovém úhlu, vybruslil si ale před branku, objel Vokouna a nakonec s mírnou pomocí Orpikovy hole vstřelil druhou branku hostí. Asistence: Danny Briere.
     
    11:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné hromadné válení na brankovišti Pittsburghu, kdy se puk nejednou ocitl na brankové čáře, končí gólem! Na brankové čáře se rozplácli Letang společně s Glassem a čelili několika střelám Philadelphie, Vokoun se pak také dostal na zem a nemohl tak dostatečně dobře zasáhnout proti konečnému pokusu NICKLASE GROSSMANNA, jenž s ohromným štěstím snížil. Asistence: Mike Knuble, Sean Couturier.
     
    07:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec tento tlak neustáli. Martin ostře vypálil od modré, branku sice minul, nicméně od zadního mantinelu putoval puk zpět před ni a pro JEVGENIJE MALKINA nebyl problém doklepnout puk za Bryzgalovova záda. Asistence: Paul Martin, James Neal.
     
    05:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To už teď ale neplatí, neboť se puk odrazil na modrou čáru k MATTU NISKANENOVI a ten tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kris Letang.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 6. Niskanen (Letang), 8. Malkin (Martin, Neal), 46. Kennedy (Martin, Orpik), 53. Neal (Malkin, Crosby), 58. Sutter (Martin, Cooke) - 12. Grossmann (Knuble, Couturier), 13. Simmonds (Briere), 40. Voráček (Simmonds, Schenn), 41. Voráček (Giroux, Coburn), 48. Simmonds (Talbot, Gervais), 59. Voráček (Giroux)


    Pittsburgh Penguins: Vokoun (Fleury) - Martin, Orpik, Letang, Niskanen, Engelland, Bortuzzo - Dupuis, Crosby, Kunitz - Neal, Malkin, Cooke - Kennedy, Sutter, Bennett - Adams, Vitale, Glass
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) - L. Schenn, Timonen, Gustafsson, Grossman, Gervais, Coburn - Voráček, Giroux, Read - Simmonds, B. Schenn, Briere - Knuble, Couturier, Talbot - Rinaldo, Fedotěnko, Zolnierczyk

    Rozhodčí: Leggo, Watson - Lazarowich, Murphy
    bahis siteleri