Bulldogs – Havířov 10:2 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
10:2 (4:0, 3:2, 3:0)
Torpedo Havířov
Čtvrtek 21.02.2013, 17:30 • MSH Brno, Vodova • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:40
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A to se opravdu vyplácí Brnu! Komenda naservíroval DAVIDU COUFALOVI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a střílí tak na stranu svého mužstva dvouciferné numero. To tu dlouho nebylo!
     
    52:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A přesně o minutu později je tu další gól. Celé akci předcházela výborná střela hostujícího obránce, kterou ale sebral Komenda a do brejku poslal DAVIDA COUFALA, který přehodil vyběhnuvšího Drobného, který se položil na zem.
     
    51:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Z následné akce Brno přidává osmou branku. Tentokrát si ale Grich s Mendrekem vyměnili pozice. Grich přihrál před úplně prázdnou branku JAKUBU MENDREKOVI, který tak v 52. minutě dokonává hattrick!
     
    38:58
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Co se hostům nepovedlo, to se povedlo domácím. Mendrek si připisuje už čtvrtý bod, když připravil krásnou asistenci pro PETERA GRICHA, který zakončoval do zcela odkryté brány.
     
    34:22
    Havířov právě vstřelil branku!

    Toho ale využívají hosté, kteří dávají druhou branku a postupně tak ukrajují z náskoku Brna. Varta zpoza brány přihrál na MICHALA VYDRU, který příklepem napálil míček nejpřesněji, jak mohl.
     
    29:05
    Havířov právě vstřelil branku!

    Havířov se ale nezdává úplně. JIŘÍ JUHAŇÁK si vzal míček pro sebe a dostal se až do brankoviště Jurčíka, kde byl faulován, ale v ponechané výhodě balonek prostrčil nějakou malou škvírkou do branky.
     
    27:28
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A vypadá to, že Brno dnes Havířovu dá pořádný debakl. Necelou minutu po tom, co se sám prosadil, tak přihrál na gól PETRU JESKIMU, který dává už šestou branku svého týmu.
     
    26:34
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A to se jim málem opravdu povedlo. Ihned po tom, co Mendrek doseděl svůj trest, tak dostal míček od Jurčíka, který famózně hodil až něj míček a JAKUB MENDREK už věděl co s ním. S chladnou hlavou prostřelil Drobného.
     
    15:42
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    No a mámu tu pořádné gólové hody! Kočí našel křižnou přihrávkou JAKUBA MENDREKA, který na nic nečekal a z první balonek nastřelil na bránu. Drobný se nestihl přemístit, a tak míček mohl rozvlnit síťku počtvrté.
     
    14:37
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Ale opět je to to samé. Po velké akci, která zůstala neproměněna, přišla druhá, který už byla úspěšná. Žižkovu střelu dorazil znovu PETR KADLEC.
     
    12:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Tentokrát už to ale vyšlo! Komenda rozehrál na kapitána PETRA KADLECE, který výborně svoji střelu skryl mezi obránci a ta skončila až za zády překvapeného Drobného. Brno teda jde do dvoubrankového vedení a může hrát v klidu.
     
    05:01
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A po další takové akci už jde Brno do vedení! Do přečíslení dva na jednoho se dostal Coufal s JOSEFEM ŽIŽKOU, který využil perfektní přihrávku spoluhráče. Gólem do odkryté branky se tak stává prvním střelcem utkání.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 6. Žižka (Coufal), 13. Kadlec (Komenda), 15. Kadlec (Žižka), 16. Mendrek (Kočí), 27. Mendrek (Jurčk), 28. Jeski (Mendrek), 39. Grich (Mendrek), 52. Mendrek (Grich), 53. Coufal (Komenda), 60. Coufal (Komenda) - 30. Juhaňák (Bezděčík), 35. Vydra (Varta)


    Bulldogs Brno: Jurčík (Kejík) - Hauser, Smíšek, Kadlec, Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Jeski, Komenda, Mendrek, Hanák, Grich, Bauer, Veselý, Mlejnek, Žižka
    Torpedo Havířov: Drobný (Krupa) - Kowal, Firda, Peřka, Varta, Kožušník, Bezděčík, Juhaňák, Bajgar, Vydra, Plášek, Starostka, Jurčík, Mertha, Fliega, Mattivi, Kuttler, Kubala, Čontoš

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl, D: Marek Fiala
    bahis siteleri