Třinec – Litvínov 2:5 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:4 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:1 (po s.n.)
Chomutov – Slavia 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 22.02.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Ještě v závěru utkání je vyloučen Lukáš Králík na dvě minuty za krosček, za nesportovní chování obdržel na druhé straně trest 5 minut plus do konce utkání Miroslav Třetina za nesportovní chování.
     
    59:47
    Po vzájemné potyčce jsou vzájemně vyloučeni na dvě minuty za hrubost Vít Budínský a Jakub Bartoň.
     
    59:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přidávají v závěru duelu svou čtvrtou branku! Do prázdné klece Východočechů se přes celé kluziště trefil PETR KOLOUCH. Asistence: Libor Kašík.
     
    58:15
    Hradec zkouší hru bez brankáře a hraje 6 na 4!
     
    56:04
    Z ledu se po tvrdém střetu těžko sbírá Macháň. Za zákrok na něj dostal Zbyněk Hampl 2+2 minuty, a navíc osobní desetiminutový trest z vražení. Menší trest za něj odpyká Adam Rufer.
     
    51:44
    A tresty jsou následující. Vladimír Říha dostal dvě minuty plus osobní desetiminutový trest za vražení zezadu. Robin Staněk je potrestán na dvě minuty za hrubost. Stejně tak i Petr Kolouch a Zdeněk Čáp, kteří utvořili druhou dvojici v potyčce.
     
    49:47
    Sudí opět vylučují po jednom hráči na obou stranách. Lukáš Chmelíř je vyloučen za držená protihráče. Lukáš Králík si odsedí dvě minuty za vysokou hůl, když neudržel nervy na uzdě a chtěl soupeři faul oplácet.
     
    48:01
    Rozjetý Vodný se po sérii rychlých přihrávek dostal k puku, z levé strany zkoušel střelou překonat Luňáka, kotouč ale míjí hradeckou branku!
     
    46:25
    Mora dostává příležitost hry v početní výhodě. Za podražení si dvě minuty odpyká Marek Drtina.
     
    Dnešní utkání sleduje 1728 diváků.
     
    38:59
    Hradec bude hrát v pěti proti čtyřem, přestoži jsou vyloučeni hráči z obou celků. Po vzájemné potyčce jsou na dvě minuty vyloučeni Ondřej Švaňhal a Martin Vágner. Švaňhal je navíc potrestán dvouminutovým trestem za sekání, trest si za něj odsedí Adam Rufer.
     
    36:31
    Ve vlastním oslabení se krátce po sobě dostal do dvou slibných příležitostí Vladimír Říha. Nejdříve v úniku jeden na jednoho napálil Kašíka do hrudi, o malý moment později střílel z otočky, avšak olomoucký brankář kotouč vykopl betony.
     
    35:42
    Nyní si přesilovou hru vyzkouší Kohouti. Exolomoucký Petr Haluza je potrestán na dvě minuty za sekání.
     
    33:14
    Hradec bude hrát v pěti proti třem! Jakub Bartoň je vyloučen za hákování.
     
    32:54
    Vyložená šance pro Hradec! Čáp dostal rychlou, křižnou přihrávku na pravý kruh a vypálil z první. Kašík se téměř nestihl přesunout, při domácích však stálo štěstí, neboť Čápova rána zamířila nad!
     
    31:47
    Královští lvi dostávají možnost početní výhody. Na trestné už sedí za nedovolené bránění Roman Rác.
     
    31:23
    Horké chvilky pro Luňáka! Z ničehonic se před ním obejvili jak Diviš, tak Bartoň, druhý jmenovaný však nedokázal přihraný puk usměrnit do hradecké klece, kterou o kousek minul!
     
    26:03
    Obrovská nabídka pro hosty, kteří ji ovšem nevyužívají! Kašík rozehrával puk vedle brány, přitom ovšem uklouzl. Puk se za malou chvíli dostal k Čápovi, který však nedokázal přesně zamířit do odkryté svatyně, neboť Kašík se na poslední chvíli vrátil a kotouč vykopl betonem.
     
    24:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí rychle odpovídají na gól Hradce! A nutno uznat, že si Olomoučtí nyní vybrali velkou porci štěstí. Střela Řípy se odrazila od nohou či brusle RICHARDA DIVIŠE, který clonil Luňákovi, puk se poté ještě odrazil od horní tyčky, a až poté doputoval do hradecké branky. Asistence: Jiří Řípa, Jakub Bartoň.
     
    23:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši korunují tlak v olomouckém pásmu gólem! ZDENĚK ČÁP šikovně obešel hráče a přesnou a rychlou střelou z pravého kruhu nasadil Kašíkovi teploměr. Olomoucká plecharéna na chvilku utichla. Asistence: Luděk Brož a Vladimír Říha.
     
    20:08
    Z kraje třetiny je vyloučen domácí kapitán za nedovolené bránění. Hradec Králové si zahraje první přesilovku v dnešním klání.
     
    19:40
    Ve výborné pozici mezi kruhy se k puku dostal Třetina. Nejdříve mu do rány obětavě lehl Valenta, při druhém pokusu střelu zblokoval Selingr.
     
    17:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti sklízí ovoce za svou aktivitu! Ihned po buly v hradecké třetině z kruhu vypálil nechytatelnou ránu PAVEL SELINGR, který se trefil přesně pod horní tyčku Luňákovy branky. Asistence: Jiří Dopita.
     
    15:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovku a ujímá se vedení v zápase! JAKUB BARTOŇ si několikrát vyměnil puk s Ondřejem Křížem a následně od modré propálil vše, co mu stálo v cestě a puk se zastavil až v hradecké síti! Asistence: Ondřej Kříž.
     
    14:53
    Kohouti mají k dispozici téměř minutu a padesát vteřin hru 4 na 3! Patrik Moskal si odsedí dvě minuty za držení protihráče.
     
    14:42
    Bude se hrát 4 na 4. Jiří Ondrušek je vyloučen za sekání, David Švagrovský je vyloučený za napadení.
     
    13:33
    Zpoza brány nabil Rác Kolouchovi, který také vystřelil zprvní, jeho pokus ovšem skvělým zákrokem zneškodnil Luňák.
     
    12:20
    Olomouc si zahraje druhou přesilovku. Gólman Hradce Luňák vyhodil puk mezi diváky, a tak je potrestán dvěmi minutami za zdržování hry. Trest si za něj odsedí Patrik Moskal.
     
    10:02
    Velká příležitost Mory! Valenta skrz brankoviště posílal rychlou přihrávku na Švaňhala, který by mohl doklepávat do prázdné branky, kdyby však neminul puk!
     
    07:36
    Máme tu první přesilovou hru v zápase, a tu si zahrají domácí. Za hrubost je na dvě minuty vyloučen Šimon Macháň.

    Luděk Stránský

    Branky a nahrávky: 16. Bartoň (Kříž), 18. Selingr (Dopita), 25. Diviš (Řípa, Bartoň), 60. Kolouch (Kašík) - 24. Čáp (Brož, Říha)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Kříž, Staněk, Kadela, Valenta, Lhotský, Janáček – Diviš, Řípa, Hampl – Rác, Kolouch, Vodný – Herman, Dopita, Selingr – Švaňhal, Králík, Rufer.
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Mahdal) – Čáp, Vágner, Chmelíř, Roupec, Drtina, Čížek, Hendrich, Zukal – Třetina, Brož, Říha – Švagrovský, Tvrdík (C), Moskal – Kubica, Macháň, Haluza – Budínský, Berger, Valášek.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Guth, Rittich
    bahis siteleri