Udinese – Neapol 0:0 (kon.) | Lazio – Pescara 2:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
SSC Neapol
Pondělí 25.02.2013, 19:00 • Stadio Communale Friuli, Udine • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    STATISTIKY ZÁPASU:

    Střely celkem: 5 — 7
    Střely na branku: 0 — 2
    Rohové kopy: 4 — 3
    Ofsajdy: 3 — 0
    Fauly: 13 — 21
    Držení míče: 46% — 54%
    (21:00:51)
     
    Dnešní utkání končí zaslouženou remízou, konkrétně v poměru 0:0.

    Branky jsme se nedočkali kvůli ničemnosti všech všudypřítomných útočníků, kteří nedokázali jakkoliv ohrozit branku soupeře. V šanci byl Cavani, Di Natale, Inler i Hamšík. Protiútoky obou týmů však nikdy nebyly dostatečně účinné a efektivně, tudíž gólmani skoro nemuseli zasahovat do hry.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Čtvrtý arbitr nastavil tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Je tu poslední střídání Neapolských. Giandomenico MESTO odejde ze hry a nahradí jej Camilo ZÜNIGA.
     
    89
    Nezdá se, že by měl rozhodčí nastavovat více, než jednu minutu, a tak se branky nejspíše nedočkáme.Pravděpodobně přijde střídání číslo tři na straně Neapole, pochopitelně podpoření ofenzivy.
     
    86
    Neapol podruhé střídá. Odpočine si jeden z tria beků - Paolo CANNAVARO. Místo něj si zahraje Blerim DŽEMAILI.
     
    84
    Uruguayec Edinson Cavani si neporozuměl v kombinaci s Goranem Panděvem a míč tak končí v zámezí. Druhý jmenovaný vyhledával za obranou soupeře svého spoluhráče, ale míč byl příliš dlouhý.
     
    82
    Žlutou kartu uviděl Paolo CANNAVARO. Ten si počínal nedovoleně u autové čáry, kde nemilosrdně poslal k zemi jednoho z domácích hráčů.
     
    80
    Do konce hry zbývá přibližně deset minut a oběma týmům nezbývá moc času, aby s hrou a něco udělali. Scénář hry se stále nemění a šance si vytvářejí oba týmy.
     
    79
    Udinese provádí další změny v sestavě. Konkrétně v ofenzivních řadách. Tím, kdo opouští hrací plochu je střelec Antonio DI NATALE, kterého nahradí MAICOSUEL.
     
    77
    Hra se vrátila do starých kolejí a zpátky na koni je favorizovaná Neapol. Ta se dostává stále hlouběji k Pandellimu, ale stále v jejich akcích chybí střelba.
     
    75
    Protiútoky obou celků bývají pokaždé zcela bezzubé a nemají takový efekt, jaký si hráči představovali. Protiútoky obou týmů končí častokrát, nebo dokonce pokaždé, ještě před branami pokutového území a gólmani tak nemusí zasahovat do hry.
     
    72
    Hra se začala vyrovnávat a Neapol už nemá tolik navrch, jako v předešlých minutách. Domácí Udinese se vydalo s míčem napříč hřištěm, se svým protiútok však nebylo nikterak úspěšné.
     
    70
    Kterak nedovoleně a přes hranice lidské slušnosti si hráči Neapole vyříkávají spory se sudím. Po neodpískaném faulu, ba naopak obdržené karty, přišla další velice zajímavá událost. Na scénu přišel tvrdý střet o míč na polovině Neapole, po jehož zhlédnutí rozhodčím přišel volný přímý kop pro Udine. To se samozřejmě Neapoli nelíbí, nic s tím však neudělá.
     
    66
    Rozhodčí má jasno. Dle jeho názoru si v souladu s pravidly nepočínal Pablo ARMERO, kterému dal žlutou kartu. Neapol se dožadovala penalty, nakonec však nepřichází ani přímý kop.
     
    65
    Neapol delší dobu přehrávala Udinese, až se obranou proběhnuvší Pablo Armero rozhodl pro individuální průnik co nejdále to jen šlo. Armero se prosmýkl kolem tria obránců a už se zdálo, že projde do vápna. Před branami pokutového území však upadl a všichni neapolští hráči a příznivci se dožadují penalty.
     
    62
    Kouč Neapole Walter Mazzarri provádí první změny v sestavě. Odpočinout nechá žlutou kartičkou označeného Gokhana INLERA, kterého na hřišti nahradí Goran PANDĚV.
     
    60
    Hodina hry je úspěšně za námi a stále čekáme na otevření skóre. Udinese se pokusilo o protiútok, ale bezúspěšné. Posléze přišlo jejich přečíslení, ale bez úspěchu.

    Dario Becci

    Branky:

    Karty:   18. Pereyra (UDI) - 19. Inler (NEA), 66. Armero (NEA), 82. Cannavaro (NEA)


    Udinese Calcio: Padelli — Basta, Pasquale, Danilo, Benatia — Domizzi, Pereyra, Agyemang-Badu, Allan, Muriel — Di Natale
    SSC Neapol: De Sanctis — Mesto, Campagnaro, Cannavaro — Britos, Behrami, Inler — Hamšík — Armero, Cavani, Insigne

    Rozhodčí: Damato — Posado, Dobosz
    bahis siteleri