Udinese – Neapol 0:0 (kon.) | Lazio – Pescara 2:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
SSC Neapol
Pondělí 25.02.2013, 19:00 • Stadio Communale Friuli, Udine • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Je tu poslední střídání Neapolských. Giandomenico MESTO odejde ze hry a nahradí jej Camilo ZÜNIGA.
     
    86
    Neapol podruhé střídá. Odpočine si jeden z tria beků - Paolo CANNAVARO. Místo něj si zahraje Blerim DŽEMAILI.
     
    82
    Žlutou kartu uviděl Paolo CANNAVARO. Ten si počínal nedovoleně u autové čáry, kde nemilosrdně poslal k zemi jednoho z domácích hráčů.
     
    79
    Udinese provádí další změny v sestavě. Konkrétně v ofenzivních řadách. Tím, kdo opouští hrací plochu je střelec Antonio DI NATALE, kterého nahradí MAICOSUEL.
     
    66
    Rozhodčí má jasno. Dle jeho názoru si v souladu s pravidly nepočínal Pablo ARMERO, kterému dal žlutou kartu. Neapol se dožadovala penalty, nakonec však nepřichází ani přímý kop.
     
    65
    Neapol delší dobu přehrávala Udinese, až se obranou proběhnuvší Pablo Armero rozhodl pro individuální průnik co nejdále to jen šlo. Armero se prosmýkl kolem tria obránců a už se zdálo, že projde do vápna. Před branami pokutového území však upadl a všichni neapolští hráči a příznivci se dožadují penalty.
     
    62
    Kouč Neapole Walter Mazzarri provádí první změny v sestavě. Odpočinout nechá žlutou kartičkou označeného Gokhana INLERA, kterého na hřišti nahradí Goran PANDĚV.
     
    52
    Mluvíme-li už o šancích, v jedné dosti velké byl Roberto Pereyra. Tento hráč se chopil míče na malém vápně a zjevil se zcela sám před gólmanem Neapole De Sanctisem. Míč napálil čertvíkam a gólman hostů tak nemusel zasahovat.
     
    43
    Na druhé straně se otevřel prostor Edinsonu Cavanimu, který mohl s míčem postupovat vpřed. V práci s míčem mu však nefandili dva domácí beci, kteří mu míč uzmuli.
     
    42
    Stále má navrch Neapol a značně přehrává domácí Udinese. Výjimkou však byl průnik Antonia Di Nataleho, který se prohnal kolem obránců a neohroženě se dral na De Santise. Gólman Neapole však zasahovat nemusel, Italův pokus letěl mimo.
     
    36
    V obrovské šanci byl Marek Hamšík! Slovák si počkal na centr Armera, který proběhl po křídle a naservíroval mu míč přímo na kopačku z levé strany hřiště. Marek Hamšík však nedokázal vyzrát na Padelliho a na scénu přichází první rohový kop v zápase.
     
    28
    Je tu první střídání v zápase. Střídání to je předčasné, přece jenom za námi není ani třetina utkání. Odejít za hřiště musel domácí BENATIA. Na hřišti jej nahradí Thomas HEURTAUX.
     
    19
    Dalším viníkem a hráčem, jenž byl označkován žlutým kartónkem je neapolský Gokhan INLER. Ten musel hasit protiútok soupeře a nepočínal si v souladu s pravidly moderního fotbalu.
     
    18
    Chvilkový basketbalový dýchánek je za námi a s ním přišla i první žlutá karta v dnešním zápase. Zahráním rukou si počínal jak Valon Behrami, tak i potrestaný Roberto PEREYRA. Nakonec dostal žlutý kartónek jen druhý jmenovaný, jelikož ruku Švýcara Behramiho sudí neviděli.
     
    11
    Defenziva Neapole teď pořádně zariskovala. Obránci se nedohodli při rozehrávce a k šanci pobídli Antonia Di Nataleho, který si nakonec nepočínal bůhvíjak slavně. Obránci mu stačili odkopnout míč.
     
    4
    Ohrožení přišlo i na druhé straně a defenziva domácích se měla pořádně na pozoru. Z pravé strany přišel ostrý centr přímo před Padelliho, který s míčem nemohl nic dělat. Gólman pouze sledoval, jak duo neapolských hráčů netrefilo ze vzduchu míč z bezprostřední blízkosti. Udinese mělo veliké štěstí.

    Dario Becci

    Branky:

    Karty:   18. Pereyra (UDI) - 19. Inler (NEA), 66. Armero (NEA), 82. Cannavaro (NEA)


    Udinese Calcio: Padelli — Basta, Pasquale, Danilo, Benatia — Domizzi, Pereyra, Agyemang-Badu, Allan, Muriel — Di Natale
    SSC Neapol: De Sanctis — Mesto, Campagnaro, Cannavaro — Britos, Behrami, Inler — Hamšík — Armero, Cavani, Insigne

    Rozhodčí: Damato — Posado, Dobosz
    bahis siteleri