Příbram – Brno 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 1:2 (kon.)
Slovácko – Olomouc 2:0 (kon.) | Jablonec – Ostrava 3:2 (kon.) | Dukla Praha – Jihlava 4:4 (kon.)
Teplice – Sparta 0:5 (kon.) | Táborsko – Bohemians 1905 2:2 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 2:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:4 (4:0)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 25.02.2013, 14:00 • UMT ZŠ Mikulova, Praha 11 • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jestli jsem v poločase glosoval, že jen zázrak by upřel domácím výhru, tak ten se možná bude konat. Střídající DANIEL KAVKA totiž krásnou střelou před zeď nedal Štěpánkovi žádnou šanci a hostující Vysočina je ve varu. Je totiž vyrovnáno!
     
    64
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Na umělce Mikulovka se ale dějí věci! Z téměř ztraceného zápasu dělá Jihlava během dvaceti minut druhé půle opět pořádné drama! DANIEL KAVKA nebyl na hřišti snad ani minutu a možná i díky teči někoho z domácích hráčů snižuje na rozdíl jediného gólu.
     
    62
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlavští podnikli rychlý brejk, který po levé straně táhl LUBOŠ KOŠULIČ, Štěpánek vyběhl a hostující hráč ho zkušeně přehodil. Je tak sníženo na rozdíl dvou branek a uvidíme určitě ještě zajímavou půlhodinku!
     
    56
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Po rohu domácích hosté vyrazili do brejku, Filinger zpětnou přihrávkou našel JINDŘICHA KUČERU, jenž z hranice velkého vápna vypálil na zadní tyč, od níž se míč odrazil do sítě. Vysočina tak poprvé v utkání skóruje a my si můžeme klást otázku: Zadělá ještě na drama?
     
    41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hráči hostí jsou bez nadsázky zralí na ručník. Do poločasu inkasují již čtvrtý gól a tento měl nálepku extra třídy. Obránce MICHAL JEŘÁBEK na útočném výletě zpracoval balón, a tvrdou ranou s pomocí břevna počtvrté rozvlnil síť za Matiáškem.
     
    37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Aktivnější domácí sází Vysočině třetí gólový úder. Čapek vypálil štiplavý pokus, Matiášek vyrazil před sebe a dobíhající DOMINIK FARKAŠ měl již lehkou úlohu - dorazit míč do prázdné branky. Pro Farkaše je to zároveň druhý přesný zásah v utkání.
     
    23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Farkaš rozehrál rohový kop, jeden z domácích hráčů ještě míč přeskočil, čímž zmátl protihráče a nabíhající ONDŘEJ KOTLÍK z hranice velkého vápna zachoval chladnou hlavu, využil zakrytého výhledu brankáře hostí a zakončil k levé tyči.
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí celek se prosazuje z první útočné akce v tomto utkání. DOMINIK FARKAŠ se na hranici velkého vápna dostal k odraženému míči a trefil se přesně k pravé tyči.

    Tomáš Nejedlo

    Branky: 8. Farkaš, 23. Kotlík, 37. Farkaš, 41. Jeřábek - 56. Kučera, 62. Košulič, 64. Kavka, 78. Kavka

    Karty:   79. Urbánek (JIH)


    FK Dukla Praha: Štěpánek - Grafnetr, Jeřábek, Hrazdíra, Ilko - Acosta (59. Micka), Fryčer (82. Milec), Farkaš - Čapek, Kotlík (46. Kunič), Svoboda.
    FC Vysočina Jihlava: Matiášek - Kryštůfek, Marák (46. Vonásek), Fadrný, Šilinger - Vacek, Urbánek - Koudelka (63. Kavka), Zeman (46. Šuta), Košulič (90. Cipruš) - Kučera.

    Rozhodčí: Orel - Arnošt, Hock

    Diváci: 50
    bahis siteleri