Příbram – Brno 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 1:2 (kon.)
Slovácko – Olomouc 2:0 (kon.) | Jablonec – Ostrava 3:2 (kon.) | Dukla Praha – Jihlava 4:4 (kon.)
Teplice – Sparta 0:5 (kon.) | Táborsko – Bohemians 1905 2:2 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 2:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:4 (4:0)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 25.02.2013, 14:00 • UMT ZŠ Mikulova, Praha 11 • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ještě střídání hostí. Radek Cipruš na hrací ploše nahradil Luboše Košuliče.
     
    86
    Neskutečné věci na Mikulovce! Petar Kunič urazil všechny fotbalové Bohy! Z jediného metru totiž přestřelil prázdnou Matiáškovu branku. Vypadá to, jako kdyby odmítl zisk všech tří bodů pro Duklu.
     
    84
    Zpět do hry, zajíc již zaběhl za bariéry sněhu a hra pokračovala. Jan Urbánek byl blízko senzační páté trefě, při domácích stáli všichni svatí, když míč se odrazil od tyčky!
     
    83
    Na hřiště vběhl zajíc! Sudí Orel přerušil na chvíli utkání a všichni s úsměvěm koukají, kterak ušák zmateně krouží po hrací ploše. Jeden z diváků dokonce pronesl: "Ale je rychlej, jako pravý křídlo bych ho určitě bral!"
     
    82
    Dukla střídá. Mike Fryčer přepouští své místo Václavu Milcovi.
     
    79
    První žlutá karta dnešního utkání za podražení hostujícím Janem Urbánkem.
     
    78
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jestli jsem v poločase glosoval, že jen zázrak by upřel domácím výhru, tak ten se možná bude konat. Střídající DANIEL KAVKA totiž krásnou střelou před zeď nedal Štěpánkovi žádnou šanci a hostující Vysočina je ve varu. Je totiž vyrovnáno!
     
    64
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Na umělce Mikulovka se ale dějí věci! Z téměř ztraceného zápasu dělá Jihlava během dvaceti minut druhé půle opět pořádné drama! DANIEL KAVKA nebyl na hřišti snad ani minutu a možná i díky teči někoho z domácích hráčů snižuje na rozdíl jediného gólu.
     
    63
    Jan Koudelka přepouští místo na hrací ploše vytáhlému Danielu Kavkovi.
     
    62
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlavští podnikli rychlý brejk, který po levé straně táhl LUBOŠ KOŠULIČ, Štěpánek vyběhl a hostující hráč ho zkušeně přehodil. Je tak sníženo na rozdíl dvou branek a uvidíme určitě ještě zajímavou půlhodinku!
     
    59
    Dukla střídá. Soarese Jeana Acostu nahrazuje Jan Micka.
     
    56
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Po rohu domácích hosté vyrazili do brejku, Filinger zpětnou přihrávkou našel JINDŘICHA KUČERU, jenž z hranice velkého vápna vypálil na zadní tyč, od níž se míč odrazil do sítě. Vysočina tak poprvé v utkání skóruje a my si můžeme klást otázku: Zadělá ještě na drama?
     
    46
    Také hosté vystřídali. Radim Šuta nahradil Martina Maráka a zároveň
     
    46
    Domácí střídají, Ondřeje Kotlíka nahradil Petar Kunič.
     
    41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hráči hostí jsou bez nadsázky zralí na ručník. Do poločasu inkasují již čtvrtý gól a tento měl nálepku extra třídy. Obránce MICHAL JEŘÁBEK na útočném výletě zpracoval balón, a tvrdou ranou s pomocí břevna počtvrté rozvlnil síť za Matiáškem.
     
    40
    Matiášek nyní uchránil Jihlavu od čtvrté inkasované branky, když lapil gólovku Kotlíkovi z blízka a na roh vyrazil i další nebezpečný pokus mířící na jeho klec.
     
    37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Aktivnější domácí sází Vysočině třetí gólový úder. Čapek vypálil štiplavý pokus, Matiášek vyrazil před sebe a dobíhající DOMINIK FARKAŠ měl již lehkou úlohu - dorazit míč do prázdné branky. Pro Farkaše je to zároveň druhý přesný zásah v utkání.
     
    23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Farkaš rozehrál rohový kop, jeden z domácích hráčů ještě míč přeskočil, čímž zmátl protihráče a nabíhající ONDŘEJ KOTLÍK z hranice velkého vápna zachoval chladnou hlavu, využil zakrytého výhledu brankáře hostí a zakončil k levé tyči.
     
    10
    Už to mohlo být 2:0, po rozehraném rohovém kopu nejprve Matiášek chytil první střelu a poradil si také s dorážkou kapitána Pavla Čapka z bezprostřední blízkosti. Teď jihlavský gólman svůj tým podržel skvělým reflexem na brankové čáře!
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí celek se prosazuje z první útočné akce v tomto utkání. DOMINIK FARKAŠ se na hranici velkého vápna dostal k odraženému míči a trefil se přesně k pravé tyči.
     
    1
    Hned v úvodní minutě chyboval v rozehrávce domácí Ilko a Jindřich Kučera měl téměř z malého vápna první gólovku utkání, avšak na brankové čáře Duklu podržel brankář Štěpánek.

    Tomáš Nejedlo

    Branky: 8. Farkaš, 23. Kotlík, 37. Farkaš, 41. Jeřábek - 56. Kučera, 62. Košulič, 64. Kavka, 78. Kavka

    Karty:   79. Urbánek (JIH)


    FK Dukla Praha: Štěpánek - Grafnetr, Jeřábek, Hrazdíra, Ilko - Acosta (59. Micka), Fryčer (82. Milec), Farkaš - Čapek, Kotlík (46. Kunič), Svoboda.
    FC Vysočina Jihlava: Matiášek - Kryštůfek, Marák (46. Vonásek), Fadrný, Šilinger - Vacek, Urbánek - Koudelka (63. Kavka), Zeman (46. Šuta), Košulič (90. Cipruš) - Kučera.

    Rozhodčí: Orel - Arnošt, Hock

    Diváci: 50
    bahis siteleri