MS v kl. lyžování: Severská kombinace Eric Frenzel (kon.) | MS v kl. lyžování: Štafeta 4x5 km (ženy) Norsko (kon.)
MS v kl. lyžování: Skoky muži (K 134) Kamil Stoch (POL) (kon.)
konec
MS v klasickém lyžování: Štafeta 4x5 km (ženy)

Norsko

Čtvrtek 28.02.2013, 12:45Klasické lyžování
     
    Máme za sebou štafetový závod žen na 4x5 km, který zcela ovládla štafeta Norska, týmy na dalším místě bojovaly pouze o umístění.

    1. Norsko
    2. Švédsko
    3. Rusko
    4. USA
    5. Finsko
    ...
    12. Česká republika
     
    CÍL
    Norská štafeta je v cíli a Norky tak vyhrávají tento závod! Na druhém místě dojíždí Švédsko a na třetím místě již dojíždí osamocené Rusko.
     
    18,8
    Bjoergenové chybí do cíle pouze 1 200 metrů a o prvním a druhém místě je rozhoduto. První bude Norsko a druhé Švédsko, o třetí místo se však povede tvrdý boj mezi Finskem a Ruskem. Ruska Tchekalevová je na tomto mezičase dokonce třetí a odjíždí Fince!
     
    16,3
    Norka Bjeorgenová má na prvním místě náskok přes dvacet vteřin na druhou Švédku Kallaovou. Ta ujíždí Fince a má na ni náskok skoro osmnáct vteřin a vypadá to, že je o medailích rozhodnuto.
     
    13,3
    Štafety Švédska a Finska se kolem Polky jenom tak prohnaly a Polsko je rázem mimo medailové umístění. Vypadá to tedy, že si to právě Švédsko a Finsko rozdá o druhé místo, nedá se očekávat, že by tyto dvě štafety mohly dotáhnout Norsko.
     
    9,2
    Kowalczyková již jde na první místo a Polsko bude s největší pravděpodobností předávat na prvním místě.
     
    8,8
    Polka Kowalczyková běží fantasticky a a dojíždí norskou štafetu a ztrácí na Johaugovou už pouze 5,4 vteřiny! Polky však mají na dalších dvou štafetách slabší závodkyně, ale Polsko jistě zasáhnou do bojů o medaile.
     
    3,0
    Wengová (NOR) odjíždí všem ostatním štafetám a Norsko má tedy rázem velký náskok!

    Jozef Valenčík

    bahis siteleri