Remeš – PSG 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Nice 4:0 (kon.) | Lorient – Valenciennes 1:1 (kon.)
Sochaux – Nancy 1:2 (kon.) | Bastia – Ajaccio 1:0 (kon.) | Toulouse – Évian TG 0:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
4:0 (1:0)
OGC Nice
Sobota 02.03.2013, 20:00 • Stade Geoffroy-Guichard • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    74
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Utkání se pomalu mění na debakl, 4:0! Fabien Lemoine dokázal z pravé strany odcentrovat do pokutového území, kde BRANDAO ve vzduchu hlavou prostřeluje Ospinu. Brazilský útočník střílí svou devátou branku v letošním ročníku Ligue 1.
     
    70
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce domácích přináší třetí branku dnešního utkání! Dlouhý míč na levou stranu hřiště dostal pod kontrolu Aubameyang. Ten se z těžké situace dostal s pomocí Brandaa, který mu patičkou otevřel volný prostor. Střelec první branky utkání od brankové čáry ještě našel YOHANA MOLLA, jenž zvyšuje již na rozdíl tří branek!
     
    60
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Muž posledních minut Yohan Mollo si naběhl do otevřené obrany hostí a po nahrávce od Brisona utekl po levém křídle. Sám před Ospinou ještě nahrál na pravou stranu na sbíhajícího BRANDAA, který následnou ranou do odkryté branky zvyšuje na 2:0!
     
    7
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG ji s přehledem proměňuje a domácí jdou do vedení 1:0. Patnáctou branku sezony vstřelil Aubameyang s přehledem, když pokutový kop poslal přízemním pokusem přesně k pravé tyči.

    Martin Mišovec

    Branky: 7. Aubameyang (pen.), 60. Brandao, 70. Mollo, 74. Brandao

    Karty:   6. Gomis (NIC), 62. Bauthéac (NIC)   24. Eysseric (NIC)


    AS Saint-Étienne: (4-2-3-1) Ruffier - Clerc, Perrin, Bayal Sall, Brison - Lemoine, Clément (32. Guilavogui) - Aubameyang (72. Hamouma), Cohade, Mollo - Brandao (76. Bodmer).

    Trenér: Christophe Galtier

    OGC Nice: (4-4-1-1) Ospina - Puel, Civelli, Gomis, Kolodzieczak - Eysseric (24. ČK), Digard (72. Palun), Anin, Bauthéac - Meriem (72. Bruins)- Maupay (58. Bosseti).

    Trenér: Claude Puel

    Rozhodčí: Bartolomeu Varela - Fredji Harchay a Matthieu Lombard
    bahis siteleri