Remeš – PSG 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Nice 4:0 (kon.) | Lorient – Valenciennes 1:1 (kon.)
Sochaux – Nancy 1:2 (kon.) | Bastia – Ajaccio 1:0 (kon.) | Toulouse – Évian TG 0:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
4:0 (1:0)
OGC Nice
Sobota 02.03.2013, 20:00 • Stade Geoffroy-Guichard • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    76
    Poslední střídání domácího ASSE. Střelec dvou branek Brandao odchází a místo něj se na hřišti podívá defenzivněji laděný Mathieu Bodmer.
     
    74
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Utkání se pomalu mění na debakl, 4:0! Fabien Lemoine dokázal z pravé strany odcentrovat do pokutového území, kde BRANDAO ve vzduchu hlavou prostřeluje Ospinu. Brazilský útočník střílí svou devátou branku v letošním ročníku Ligue 1.
     
    72
    A aby nebylo střídání málo, tak dělají změnu i domácí. Pierre-Emerick Aubameyang je ze hřiště vyprovázen potleskem a jeho místo zaujme Hamouma.
     
    72
    A poté na hřiště přišel i Palun, který na něm nahradil Digarda.
     
    72
    Hosté střídají. Nejprve Meriema nahrazuje Bruins.
     
    70
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce domácích přináší třetí branku dnešního utkání! Dlouhý míč na levou stranu hřiště dostal pod kontrolu Aubameyang. Ten se z těžké situace dostal s pomocí Brandaa, který mu patičkou otevřel volný prostor. Střelec první branky utkání od brankové čáry ještě našel YOHANA MOLLA, jenž zvyšuje již na rozdíl tří branek!
     
    62
    Jonathana Brisona zastavil na levé straně faulem Bauthéac, a tak budou domácí rozehrávat. Domácí bek musí být ošetřován, a tak záložník OGC Nice nakonec vidí žluté napomenutí.
     
    60
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Muž posledních minut Yohan Mollo si naběhl do otevřené obrany hostí a po nahrávce od Brisona utekl po levém křídle. Sám před Ospinou ještě nahrál na pravou stranu na sbíhajícího BRANDAA, který následnou ranou do odkryté branky zvyšuje na 2:0!
     
    58
    Hosté poprvé v dnešním utkání střídají. Neal Maupay přenechá místo Bossetimu.
     
    40
    Šance domácích! Kolodzieczak nestačil na Aubameyanga, který se přes něj protlačil po pravé straně. Centrem našel druhý nejlepší střelec Ligue 1 Brandaa, jenže ten v těžké situaci hlídán tečuje jen těsně mimo branku Davida Ospiny.
     
    32
    Aubameyang nenahrál na pravou stranu přesně, a tak mohou domácí konečně vystřídat. Joshua Guilavogui nahrazuje na trávníku zraněného defenzivního záložníka Clémenta.
     
    24
    Velká komplikace pro hostující hráče. Po dlouhé kombinace Saint-Étienne přišel míč do středu hřiště na Clémenta, kterého skluzem velmi nešetrně zasáhl Valentin Eysseric. Pro hostující záložníka to znamená červenou kartu!
     
    9
    Velmi zajímavý moment na druhé straně! Centrovaný míč Bauthéaca byl přetažen až na zadní tyč na Maupaye, který jej vrátil před branku. Tam ve vzdušném souboji Civelli poslal míč po postrčení Ruffiera do branky a začal slavit vyrovnání, jenže sudí Varela píská faul. Nutno poznamenat, že branka není uznána zcela správně, a tak pokračujeme beze změn.
     
    7
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG ji s přehledem proměňuje a domácí jdou do vedení 1:0. Patnáctou branku sezony vstřelil Aubameyang s přehledem, když pokutový kop poslal přízemním pokusem přesně k pravé tyči.
     
    6
    Kévin Gomis vidí za svůj faul žlutou kartu.
     
    5
    V páté minutě uvidíme pokutový kop domácích! Rychlá akce se dostala přes Brandaa na pravou stranu na Aubameyanga, jenž byl nešikovně postrčen Gomisem, a tak sudí Varela ukazuje na bílý puntík.

    Martin Mišovec

    Branky: 7. Aubameyang (pen.), 60. Brandao, 70. Mollo, 74. Brandao

    Karty:   6. Gomis (NIC), 62. Bauthéac (NIC)   24. Eysseric (NIC)


    AS Saint-Étienne: (4-2-3-1) Ruffier - Clerc, Perrin, Bayal Sall, Brison - Lemoine, Clément (32. Guilavogui) - Aubameyang (72. Hamouma), Cohade, Mollo - Brandao (76. Bodmer).

    Trenér: Christophe Galtier

    OGC Nice: (4-4-1-1) Ospina - Puel, Civelli, Gomis, Kolodzieczak - Eysseric (24. ČK), Digard (72. Palun), Anin, Bauthéac - Meriem (72. Bruins)- Maupay (58. Bosseti).

    Trenér: Claude Puel

    Rozhodčí: Bartolomeu Varela - Fredji Harchay a Matthieu Lombard
    bahis siteleri