Dortmund – Hannover 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Schalke 1:4 (kon.) | W. Brémy – Augsburg 0:1 (kon.)
Norimberk – Freiburg 1:1 (kon.) | Hamburg – Fürth 1:1 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 2:1 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:4 (0:1)
FC Schalke 04
Sobota 02.03.2013, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Schalke právě vstřelilo branku!

    KLAAS-JAN HUNTELAAR (6) se trefuje poprvé od 27. listopadu a nyní tak konečně protrhl svoji střeleckou smůlu. V tomto utkání se dostal do třetí velké šance a tentokrát už nezklamal. Dostal přihrávku za obranu, poradil si s Kyrgiakosem a pak z pravé strany zamířil přesně do sítě.
     
    79
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Je zřejmě rozhodnuto. Wolfsburg zahrával standardní situaci, po které se však do rychlého protiútoku dostali hosté. Julian Draxler běžel sám na brankáře Benaglia, mohl dokonat hattrick, ale viděl na pravé straně lépe postaveného JEFFERSONA FARFÁNA (6), který zamířil do prázdné brány.
     
    63
    Schalke právě vstřelilo branku!

    JULIAN DRAXLER (6) střelcem utkání. Kolašinac posílal centr do vápna, který domácí obrana odvrátila. Ovšem jen k Jonesovi který přiťukl míč Draxlerovi, který si srovnal míč a z hranice vápna ho poslal k pravé tyči.
     
    50
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    Domácí dokázali vstřelit vyrovnávající branku v druhé půli velmi rychle a důležitou úlohu v tom hrál i Jan Polák. Toho si našel na zadní tyči centr z pravé strany. Polákovu hlavičku stačil ještě Hildebrand vyškrábnout, na dorážku už byl ale krátký, autorem branky je IVICA OLIČ (3).
     
    33
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Hosté se dostali do vedení. A gólová akce přišla jak jinak, než po pravém křídle. Marco Höger dokázal z pravé strany přihrát do vápna na JULIANA DRAXLERA (5), který měl chvíli prostoru nato, aby zakončil a povedlo se mu to náramně, když zamířil ke vzdálenější levé tyči.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 50. Olič - 33. Draxler, 63. Draxler, 79. Farfán, 86. Huntelaar

    Karty:   82. Fagner (WOF) - 72. Jones (SCH)


    VfL Wolfsburg: (4 - 2 - 3 - 1) Benaglio (C) - Hasebe (76. Fagner), Naldo (31. Kyrgiakos), Kjaer, Schäfer - Polák, Josué (67. Perišič) - Vieirinha, Diego, Olič - Dost.
    Trenér: Dieter Hecking.

    FC Schalke 04: (4 - 2 - 3 - 1) Hildebrand - Höger, Höwedes (C), Matip, Kolašinac - Jones, Neustädter (46. Metzelder) - Farfán, Draxler (89. Raffael), Bastos (77. Barnetta) - Huntelaar.
    Trenér: Jens Keller.

    Rozhodčí: Gräfe - Häcker, Stegemann - Stieler

    Diváci: 29326
    bahis siteleri