Dortmund – Hannover 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Schalke 1:4 (kon.) | W. Brémy – Augsburg 0:1 (kon.)
Norimberk – Freiburg 1:1 (kon.) | Hamburg – Fürth 1:1 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 2:1 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:4 (0:1)
FC Schalke 04
Sobota 02.03.2013, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Poslední střídání Schalke. Ze hry odchází nejlepší hráč utkání dvougólový Julian Draxler a na poslední momenty pustí do hry Raffaela.
     
    86
    Schalke právě vstřelilo branku!

    KLAAS-JAN HUNTELAAR (6) se trefuje poprvé od 27. listopadu a nyní tak konečně protrhl svoji střeleckou smůlu. V tomto utkání se dostal do třetí velké šance a tentokrát už nezklamal. Dostal přihrávku za obranu, poradil si s Kyrgiakosem a pak z pravé strany zamířil přesně do sítě.
     
    84
    Teď to ukázal Kjaer, který na krátkou vzdálenost zahrál přímo na kopačky soupeře. Schalke tak mohlo jít do kontru a po přihrávce za obranu šel z pravé strany sám na Benaglia Huntelaar, ale brankář byl úspěšnější.
     
    82
    Fagner (WOF) si počínal nedovoleně proti Jonesovi a vidí po zásluze žlutou kartu.
     
    79
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Je zřejmě rozhodnuto. Wolfsburg zahrával standardní situaci, po které se však do rychlého protiútoku dostali hosté. Julian Draxler běžel sám na brankáře Benaglia, mohl dokonat hattrick, ale viděl na pravé straně lépe postaveného JEFFERSONA FARFÁNA (6), který zamířil do prázdné brány.
     
    77
    Střídá i Schalke. Dnes již dohrál Michel Bastos a nastal čas pro Tranquillo Barnettu.
     
    76
    Poslední střídání Wolfsburgu. Ze hry odchází Makoto Hasebe a do hry naskočí Fagner.
     
    72
    ...Po rohovém kopu Schalke se rýsoval protiútok domácích a Jermaine Jones (SCH) musel sáhnout k taktickému faulu, který byl oceněn žlutou kartou.
     
    72
    Draxler dobře předal míč Bastosovi, který pronikl do vápna a zakončoval u levé tyči, Hildebrand dostal jesle, ale míč skončil pouze na boční síti...
     
    67
    Wolfsburg podruhé střídá. Ze hry odchází Josué a do hry přijde útočnou hru oživit Ivan Perišič.
     
    65
    A Wolfsburg rozhodně zabral. Vieirinha vypálil ze sedmnácti metrů a jeho střelu ke vzdálenější pravé tyči, musel Hildebrand vytáhnout skvělým zákrokem.
     
    63
    Schalke právě vstřelilo branku!

    JULIAN DRAXLER (6) střelcem utkání. Kolašinac posílal centr do vápna, který domácí obrana odvrátila. Ovšem jen k Jonesovi který přiťukl míč Draxlerovi, který si srovnal míč a z hranice vápna ho poslal k pravé tyči.
     
    50
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    Domácí dokázali vstřelit vyrovnávající branku v druhé půli velmi rychle a důležitou úlohu v tom hrál i Jan Polák. Toho si našel na zadní tyči centr z pravé strany. Polákovu hlavičku stačil ještě Hildebrand vyškrábnout, na dorážku už byl ale krátký, autorem branky je IVICA OLIČ (3).
     
    46
    O přestávce došlo k jedné změně. Vystřídalo Schalke. Do druhé půle již nenastoupí Neustädter, kterého na hřišti nahradí Christoph Metzelder.
     
    40
    Julian Draxler mohl přidat svůj druhý gól. Šel sám na Benaglia, udělal mu kličku do právě strany, ale poté trefil tyč!
     
    33
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Hosté se dostali do vedení. A gólová akce přišla jak jinak, než po pravém křídle. Marco Höger dokázal z pravé strany přihrát do vápna na JULIANA DRAXLERA (5), který měl chvíli prostoru nato, aby zakončil a povedlo se mu to náramně, když zamířil ke vzdálenější levé tyči.
     
    31
    Naldo má, zdá se problém se stehenním svalem a musí nuceně ze hry. Na hřišti ho nahradí Sotorios Kyrgiakos.
     
    15
    ...První velká šance Wolfsburgu. Na centr před bránu si naběhl Kjaer a hlavičkou orazítkoval břevno! Následná dorážka Dosta pak letěla nad bránu.
     
    5
    Klaas-Jan Huntelaar mohl poslat hosty do vedení a přetrhnout tak svoji střeleckou smůlu. Draxler mu adresoval parádní přihrávku za obranu a Huntelaar pohotově pálil, trefil však pouze vybíhajícího brankáře Benaglia, který si tak připisuje výborný zákrok.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 50. Olič - 33. Draxler, 63. Draxler, 79. Farfán, 86. Huntelaar

    Karty:   82. Fagner (WOF) - 72. Jones (SCH)


    VfL Wolfsburg: (4 - 2 - 3 - 1) Benaglio (C) - Hasebe (76. Fagner), Naldo (31. Kyrgiakos), Kjaer, Schäfer - Polák, Josué (67. Perišič) - Vieirinha, Diego, Olič - Dost.
    Trenér: Dieter Hecking.

    FC Schalke 04: (4 - 2 - 3 - 1) Hildebrand - Höger, Höwedes (C), Matip, Kolašinac - Jones, Neustädter (46. Metzelder) - Farfán, Draxler (89. Raffael), Bastos (77. Barnetta) - Huntelaar.
    Trenér: Jens Keller.

    Rozhodčí: Gräfe - Häcker, Stegemann - Stieler

    Diváci: 29326
    bahis siteleri