Tatran – Otrokovice 7:3 (kon.) | Bulldogs – Liberec 6:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:9 (kon.)
Chodov – Vítkovice 6:5 (kon.) | Havířov – Bohemians 8:2 (kon.) | Bonusia Ostrava – Future 2:1 (po s.n.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
6:5 (0:1, 1:2, 5:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 03.03.2013, 17:00Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    56:30
    Chodov právě vstřelil branku!

    To je přestřelka! Chodov znovu vede díky brance PETRA PRAŽÁKA, který se tentokrát proměnil v zakončovatele střelou z otočky po pasu předchozího střelce Wahlgrena.
     
    55:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Je znovu vyrovnáno! Velký zmatek před Binderem, při kterém už vítkovičtí zvedali ruce nad hlavu, nakonec Žydel ještě prostrčil míček k TOMÁŠI SLADKÉMU, jenž dotlačil kulatý nesmysl do branky!
     
    52:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Vítkovice se nevzdávají! Řezanina našel ze středu rozběhnutého DAVIDA MATÚŠE, který v plném běhu z levé strany překonává Bindera.
     
    50:17
    Chodov právě vstřelil branku!

    Z letargie se probral jako první Chodov a odskakuje už na rozdíl dvou branek! MAX WAHLGREN dokončuje hattrick po krásné zpětné přihrávce od Pražáka, který už mohl střílet, ale našel ještě lépe postaveného spoluhráče.
     
    45:21
    Chodov právě vstřelil branku!

    Nedáš-dostaneš! Po obrovské chybě v rozehrávce domácích šel jeden z vítkovických hráčů sám na Bindera, ale gól nedal. Ihned z protiútoku po výhozu Bindera se naopak trefuje MICHAL KOTLAS a dokonává tak obrat Chodova.
     
    42:47
    Chodov právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! MAX WAHLGREN se i přes bránícího hráče procpal do středu hřiště, odkud tahem překonává Součka!
     
    41:59
    Chodov právě vstřelil branku!

    Ukázkově vyřešené přečíslení dvou na jednoho znamená snížení na rozdíl jediného gólu! Dóža předložil míček sprintujícímu MARTINU ZOZULÁKOVI, pro kterého už nebyl problém trefit prázdnou branku.
     
    33:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Blesková odpověď Vítkovic! Pět vteřin po brance Wahlgrena se prosazuje po samostatné akci hned po buly MARTIN TOKOŠ!
     
    33:19
    Chodov právě vstřelil branku!

    A větší aktivita Chodova nese své ovoce! Další dalekonosný pokus Podhráského usměrnil do branky MAX WAHLGREN a je sníženo!
     
    20:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nenápadná akce Vítkovic končí druhým gólem. ROBIN ŽYDEL se octnul po chybě domácích při rozehrávce sám za obranou a přestože míček v první chvíli zapomněl za sebou, dokázal prostřelit Bindera ke vzdálenější tyči.
     
    14:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Vítkovice využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Autorem branky je TOMÁŠ SLADKÝ, který usměrnil do branky krásnou střílenou přihrávku středem hřiště od Suchánka.

    Michal Šíma

    Branky a nahrávky: 34. Wahlgren (Podhráský), 42. Zozulák (Dóža), 43. Wahlgren (Jendrišák), 46. Kotlas (Binder), 51. Wahlgren (Pražák), 57. Pražák (Wahlgren) - 15. Sladký (Suchánek), 21. Žydel, 34. Tokoš, 53. Matúš (Řezanina), 56. Sladký (Žydel)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Binder - Pražan, Podhráský, Jendrišák, Wahlgren, Zozulák, Fiala, Klápa, Procházka, Pražák, Flousek, Christiansson, Sýkora, Mikeš, Schubert, Dóža, Běhavý, Kotlas, Bouša
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček - Hrubý, Vežranovský, Hubálek, Tokoš, Suchánek, Kubečka, Žydel, Řezanina, Sladký, Hájek, Jankulár, Matúš

    Rozhodčí: Fumánek - Šolc