Třinec – Jihlava 7:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 5:3 (kon.)
Liberec – Zlín 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:4 (po pr.)
konec
HC Litvínov
8:2 (3:1, 2:1, 3:0)
HC Kometa Brno
Sobota 09.03.2013, 16:00 • ZS Ivana Hlinky • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    51:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To je debakl! Řehoř adresoval ve středním pásmu přesnou přihrávku na LUKÁŠE VÁLKA, který si povodil dva bránící hráče a střelou pod lapačku střílí osmý gól Litvínova! Asistence: Ivan Řehoř.
     
    50:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je tu už sedmý gól v síti Brna. Zdeněk si vybruslil a skvěle našel dobře postaveného MARKA ZAVŘELA, který přesnou ranou z úhlu jen podtrhává zmar Komety! Asistence: Jakub Zdeněk.
     
    41:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici využívají další přesilovou hru. Akce jako přes kopírák u předchozího gólu. Hora nabil Kokešovi a jeho ránu tečoval mimo dosah Klimeše DOMINIK ČEŘOVSKÝ! Asistence: Martin Kokeš, Daniel Hora.
     
    39:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Opět první formace Litvínova zvyšuje už na třígólový rozdíl! Hora nabil Cvrkovi a jeho ránu tečoval před Klimešem PAVEL SMOLKA, hostující brankář neměl nárok zasáhnout!
    Asistence: David Cvrk, Daniel Hora.
     
    37:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zmatky v obraně teď znamenají šanci pro Kometu. Wasserbauer vybojoval puk proti dvěma obránců Litvínova a předložil ho volnému PETRU MRÁZKOVI, který po kličce do bekhendu překonává Horáka mezi betony! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    31:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zdeněk motal za brankou hostující hráče, přihrál na modrou Strejčkovi, který z první trefil Klimeše. Hostující brankář ani obrana nedokázala puk poslat do bezpečí a k odraženému kotouči se dostal DOMINIK ČEŘOVSKÝ, který z dorážky zvyšuje na 4:1. Asistence: Jan Strejček.
     
    08:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici jdou do trháku! Opět první lajna zamkla soupeře v útočném pásmu a JAKUB ŠRÁMEK, tečoval Jurčíkovu střelu za záda Klimeše! Asistence: Ondřej Jurčík, Daniel Hora.
     
    06:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení, Cvrk nahodil na branku, kde se puku ujal PAVEL SMOLKA a z dorážky překonal Klimeše! Asistence: David Cvrk.
     
    04:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jen co skončil trest pro Jurčíka, tak hosté využívají normální početní převahu. PETR MRÁZEK z první nedal Horákovi žádnou šanci a srovnává stav utkání! Asistence: Jan Wasserbauer, Tomáš Dittrich
     
    03:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení, MAREK ZAVŘEL skvěle vystihl rozehrávku a nedal šanci Klimešovi zasáhnout! Bez asistence.

    Ondřej Vlk

    Branky a nahrávky: 4. Zavřel, 7. Smolka (Cvrk), 9. Šrámek (Jurčík, Hora), 32. Čeřovský (Strejček), 40. Smolka (Cvrk, Hora), 42. Čeřovský (Kokeš, Hora), 50. Zavřel (Zdeněk), 52. Válek (Řehoř) – 5. Mrázek (Wasserbauer, Dittrich), 38. Mrázek (Wasserbauer)


    HC Litvínov: Horák – Kokeš, Cvrk, Svoboda, Jurčík, Hora, Strejček, Kasal, Zavřel, Šrámek, Řehoř, Kuchař, Válek, Čeřovský, Zdeněk, Šesták, Mical, Smolka, Fučík, Ernst.
    HC Kometa Brno: Klimeš – Šidák, Peslar, Sedlák , Vojáček, Vágner, Krejčiřík, Dittrich, Mytiska – Jenyš, Pospíšil, Račanský, Raška, Mrázek, Papp, Lašák, Kusko, Boček, Buhaj, Janoušek.

    Rozhodčí: Pešina - Nepomucký, Ondráček

    Diváci: 230
    bahis siteleri