Šumperk – Most 3:2 (1:0 po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Beroun – Písek 6:5 (1:0 po s.n.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 09.03.2013, 17:00 • Kalich Arena • WSM Liga - O udržení
Partner:
     
    44:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí unikají do tříbrankového náskoku díky střele VÁCLAVA DRÁBKA z vrcholu kruhů, která zapadla do benátecké sítě. Asistence: Jakub Hlusička, Martin Tvrzník.
     
    39:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Obránce RADEK MÍKA se odhodlal k útočnému výpadu, projel skrz obranu hostů a střelou pod horní tyč poslal svůj tým do dvoubrankového náskoku. Asistence: Kryštof Kafan.
     
    30:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to je rychlá odpověď z domácí strany. Šinágl projel za benáteckou brankou a našel na vrcholu pravého kruhu připraveného MARTINA NOVÁKA, který jeho přihrávku bez přípravy poslal po ledě do hostující sítě. Asistence: Petr Šinágl.
     
    29:37
    Benátky právě vstřelily branku!
    JOSEF SKOŘEPA si najel z pravé strany a bekhendovou kličkou pokořil domácího brankáře. Je vyrovnáno. Asistence: Marek Pabiška.
     
    02:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre po rychlém výpadu prvního litoměřického útoku. Hašek vybídl přihrávkou přes obránce ke střele MARTINA NOVÁKA a ten se střelou bez přípravy z levého kruhu nemýlil. Asistence: Jaroslav Hašek, Petr Šinágl.

    Michal Sabó

    Branky a nahrávky: 3. Novák (Hašek, Šinágl), 31. Novák (Šinágl), 40. Míka (Kafan), 45. Drábek (Hlusička, Tvrzník) – 30. Skořepa (Pabiška)


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Hruška) - Martinka, Kolář, Míka, Chmel, Drábek, Sobotka - Šinágl, Hašek, Novák - Mrňa, Rudovský, Kafan - Antončík, Hlusička, Tvrzník - Brandejský.
    HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Blažíček) - Pabiška, Mrkvička, Vála, Niko, Jaroměřský, Pyrochta - Klimt, Skořepa, Vařecha - Jonák, Král, Maďar - Kopic, Liška, Skalický - Bortňák, Jech, Miškovský.

    Rozhodčí: Würtherle - Svobodová, Špůr
    bahis siteleri