Ottawa – Boston 2:3 (1:2 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
HK Baník Karviná
Úterý 12.03.2013, 18:00Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól, tentokrát už do opuštěné karvinské brány. V poslední vteřině do ní lehce dovezl puk MATĚJ MÁLEK. Asistence: Richard Brančík.
     
    59:05
    Iláš jde z brány a Karviná to zkouší v šesti!
     
    58:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle si brankář Iláš za rámeček rozhodně nedá. Po buly střílel JAN KOLÁŘ a skákající kotouč prošel až do brány. Už bude zřejmě rozhodnuto. Asistence: David Kudělka.
     
    56:57
    Karviná právě vstřelila branku!
    Baník snižuje na 4:3 a čeká nás ještě hodně velké drama! Mikšan našel u tyče nikým nebráněného MARKA IVANA, který odrazem o tyčku dotlačil puk za Vojtkova záda. Asistence: David Mikšan.
     
    50:05
    Málek (PRE) pyká za vysokou hůl, takže domácí se budou bránit v oslabení.
     
    41:13
    Karviné ze začátku třetí části nabízí domácím přesilovku. Vyloučen je Vnenk (KAR).
     
    37:50
    Zubři dali další razítko na tyčku karvinské brány. Sedlákovi scházelo jen málo, aby vstřelil pátý gól přerovského mužstva.
     
    35:36
    Karviná právě vstřelila branku!
    Ale pozor, Karviná snižuje ve vlastním oslabení a využila k tomu chybu obránce Kudělky, který neudržel puk v útočném pásmu a také hodně velké vyjetí Vojtka z brány. MAREK IVAN tak střílel do prázdné brány a upravuje stav na 4:2. Bez asistence.
     
    34:36
    Hanák po Brančíkově přihrávce trefil tyčku! Přerov má teď obrovský tlak.
     
    33:27
    Zajac (KAR) dohrál přerovského hráče u mantinelu úderem do obličeje a dostává po zásluze trest na 5 minut + do konce utkání. Přerov má velkou šanci své vedení ještě zvýšit.
     
    32:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Využití dvojnásobné přesilovky jako z učebnice! Krásnou kombinaci zakončoval PETR SAKRAJDA, který byl po sérii přihrávek zcela volný u tyče a nekompromisně trefil. Asistence: Pavel Hanák, Richard Brančík.
     
    32:25
    Přerov bude hrát téměř celé dvě minuty přesilovku 5/3. Za vražení je vyloučen také Moravec (KAR).
     
    32:14
    Brankář Iláš (KAR) dostal menší trest za zdržování hry.
     
    31:19
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovku odehrála Karviná už mnohem lépe a snižuje skóre. VLADIMÍR LUKA se napřáhl na modré čáře a prostřelil naprosto vše před sebou. Kotouč málem protrhl síťku v brance. Asistence: David Moravec, Marek Ivan.
     
    29:57
    Další oslabení přerovského týmu. Kolář (PRE) tentokrát pyká za hákování.
     
    25:37
    Přerov se teď bude muset bránit. Za sekání usedl na trestnou lavici Kolář (PRE).
     
    24:47
    Další výborné přečíslení, při kterém Sakrajda naservíroval puk Málkovi, jenže ten o pár čísel minul. Někteří fanoušci na tribunách už zvedali ruce nad hlavu!
     
    23:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velká chyba karvinské obrany, po které se dostal do nájezdu na Iláše MATĚJ BLINKA. Krásným zakončením poe horní tyčku posílá Zubry už do vedení 3:0! Asistence: Jiří Osina, Petr Sakrajda.
     
    22:22
    Obrovský závar před karvinskou brankou. Kotouč byl volný vedle Ilášova betonu, čehož si všiml Ferenc, ale těsně minul poloodkrytou klec.
     
    21:05
    Vlček znovu zahrál s nesmírnou bojovností. Prošťouchl puk do středního pásma a navíc byl podražen Kowalczykem (KAR). Hrát se teď bude ve čtyřech.
     
    19:55
    Ještě jedno vyloučení v první třetině. Sedlák (PRE) dostal menší trest za vysokou hůl.
     
    19:08
    První třetina se nám teď hodně kouskuje. Po strkanici vyloučeni Sakrajda (PRE) a Blatoň (KAR). Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    18:32
    Přerov mohl teď jít do výraznější vedení! Hanák po Sedlákově přihrávce byl u tyče sám, ale Iláš se bravurně přemístil a puk zachytil do lapačky.
     
    12:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, ale hned po ní už odskakují soupeři na rozdíl dvou gólů. Krásné přečíslení dvou na jednoho zakončil TOMÁŠ VLČEK. Asistence: Petr Sakrajda.
     
    10:30
    Tak nakonec Zubři pokračují v přesilovce 5/4. Vyloučeni jsou Blinka, Kolář (PRE) - Javín, Ivan (KAR). Blinka a Ivan dostali 2 + 2 minuty za hrubost, ostatní jen 2 minuty.
     
    10:25
    Zubři jsou v tlaku a zahrají si přesilovku. Kowalczyk (KAR) už sedí na trestné lavici.
     
    09:56
    Sakrajda s Málkem v přečíslení, jenže druhý jmenovaný skvělou akci zakončil jen do brankáře, který se položil. Iláše stačilo jen přehodit.
     
    08:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další vážnější příležitost Zubrů už končí prvním gólem! ZDENĚK SEDLÁK se dostal ke střele mezi kruhy a brankář Iláš propustil kotouč mezi svými betony. Asistence: Matěj Blinka.
     
    07:10
    Velká šance Sakrajdy, který střílel z otočky a branku Karviné jen těsně minul!
     
    05:39
    Sprušil si najel do útočného pásma a s jeho střelou měl gólman Iláš hodně problémů. Kotouč zkrotil až na poslední chvíli.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 9. Sedlák (Blinka), 13. Vlček (Sakrajda), 24. Blinka (Osina, Sakrajda), 33. Sakrajda (Hanák, Brančík), 59. Kolář (Kudělka), 60. Málek (Brančík) – 32. Luka (Moravec, Ivan), 36. Ivan, 57. Ivan (Mikšan)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář J.) - Pala, Faltýnek, Vlček, Ferenc, Kudělka, Osina, Tomeček, Buchta - Goiš, Sedlák, Hanák - Sakrajda, Brančík, Málek - Kolář, Sprušil, Blinka - Kundrátek, Haloda, Sedláček
    HK Baník Karviná: Iláš (Smolka) - Flašar, Zajac, Badžo, Samiec, Blatoň, Krause, Zuber, Moravec, Kowalczyk, Mikšan, Rosůlek, Ivan, Javín, Vnenk, Luka, Sznapka, Nystedt, Miczek, Saliji

    Rozhodčí: Přikryl, Škach - Kašík, Novotný
    bahis siteleri