Zwolle – Kerkrade 3:2 (kon.)
konec
PEC Zwolle
3:2 (2:2)
Roda JC Kerkrade
Pátek 15.03.2013, 20:00 • IJsseldelta Stadion (kapacita: 12 500 míst) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    73
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Z rohového kopu sice domácí fotbalisté neudeřili, hned vzápětí se ale k míči dostal DENNI AVDIĆ, napřáhl zpoza šestnáctky a jeho tečovaná střela přeletěla bezmocného Pruse a skončila v bráně Rody - 3:2.
     
    35
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje. Volného kopu se ujal Bonevacia, v šestnáctce Zwolle našel BARTA BIEMANSE, jehož hlavičku ještě dokázal Boer vyrazit, na následnou dorážku už byl ale krátký - 2:2.
     
    32
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté jsou odměněni za svou aktivitu. Van Polen po pravé straně výborně pronikl do vápna, přihrávkou našel YOUNESSE MOKHTARA, jenž nic nevymýšlel a okamžitě pálil. Jeho střela sice nevypadala příliš nebezepečně, přesto skončila za zády Pruse - 2:1.
     
    10
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Stav utkání je opět vyrovnán. Všichni hostující zadáci čekali, že BART VAN HINTUM bude nahrávat nebo centrovat, levý bek Zwolle ale zvolil překvapivou střelu z úhlu, čímž brankáře Pruse dokonale zaskočil - 1:1.
     
    6
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Hupperts dovezl míč do pokutového území Zwolle, tam jej předal volnému SANHARIBU MALKIMU, který bez problémů překonal vyběhnuvšího Boera - 0:1.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 10. van Hintum, 32. Mokhtar, 73. Avdić – 6. Malki, 35. Biemans


    PEC Zwolle: Boer – van Polen, Lachman, Broerse, van Hintum – Gravenbeek (89. Reniers), Pluim – Valpoort (85. van der Werff), Klich, Mokhtar – Avdić (90+4. Benson).
    Roda JC Kerkrade: Prus – Monteyne, Biemans (82. Lebedynskij), Danilo, Tamata – Hupperts, Bonevacia, Donald, Fledderus (68. Delorge) – Demouge, Malki.

    Rozhodčí: Nijhuis - Boonman, van de Ven
    bahis siteleri