Zwolle – Kerkrade 3:2 (kon.)
konec
PEC Zwolle
3:2 (2:2)
Roda JC Kerkrade
Pátek 15.03.2013, 20:00 • IJsseldelta Stadion (kapacita: 12 500 míst) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Taktické střídání v táboře Zwolle. Odchází Denni Avdić, přichází Fred Benson.
     
    89
    Druhé střídání na straně Zwolle: dolů jde Giovanni Gravebeek, místo něj přichází Ronnie Reniers.
     
    85
    Avizovaná změna je tu. Za bouřlivého potlesku opouští hrací plochu Arsenio Valpoort, jehož vystřídá Maikel van der Werff.
     
    82
    Hosté chtějí s nepříznivý stavem ještě něco udělat, a proto místo stopera Barta Biemanse přichází polský útočník Mikolaj Lebedynskij.
     
    73
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Z rohového kopu sice domácí fotbalisté neudeřili, hned vzápětí se ale k míči dostal DENNI AVDIĆ, napřáhl zpoza šestnáctky a jeho tečovaná střela přeletěla bezmocného Pruse a skončila v bráně Rody - 3:2.
     
    68
    Máme tu první střídání v zápase. Ze hřiště jde nevýrazný Mark-Jan Fledderus, kterého nahradí Laurent Delorge.
     
    49
    Mateusz Klich si nyní dokázal najít prostor ke střele, zpoza vápna ale mířil přesně do míst, kde se nacházel připravený Prus, který jeho střelu vyrazil na rohový kop.
     
    35
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje. Volného kopu se ujal Bonevacia, v šestnáctce Zwolle našel BARTA BIEMANSE, jehož hlavičku ještě dokázal Boer vyrazit, na následnou dorážku už byl ale krátký - 2:2.
     
    32
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté jsou odměněni za svou aktivitu. Van Polen po pravé straně výborně pronikl do vápna, přihrávkou našel YOUNESSE MOKHTARA, jenž nic nevymýšlel a okamžitě pálil. Jeho střela sice nevypadala příliš nebezepečně, přesto skončila za zády Pruse - 2:1.
     
    26
    Denni Avdić se po Valpoortově centru dostal k hlavičce, naštěstí pro hostující fotbalisty ale mířil přesně do míst, kde operoval připravený Prus.
     
    24
    Bram van Polen pořádně vystrašil hostujícího gólmana Pruse, když svou dalekonosnou ranou orazítkoval břevno kerkradské brány!
     
    10
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Stav utkání je opět vyrovnán. Všichni hostující zadáci čekali, že BART VAN HINTUM bude nahrávat nebo centrovat, levý bek Zwolle ale zvolil překvapivou střelu z úhlu, čímž brankáře Pruse dokonale zaskočil - 1:1.
     
    10
    Youness Mokhtar vypálil zpoza vápna a brankáři Prusovi nadělal velké problémy. Polský gólman měl co dělat, aby jeho jedovatou střelu vyrazil alespoň na roh.
     
    6
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Hupperts dovezl míč do pokutového území Zwolle, tam jej předal volnému SANHARIBU MALKIMU, který bez problémů překonal vyběhnuvšího Boera - 0:1.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 10. van Hintum, 32. Mokhtar, 73. Avdić – 6. Malki, 35. Biemans


    PEC Zwolle: Boer – van Polen, Lachman, Broerse, van Hintum – Gravenbeek (89. Reniers), Pluim – Valpoort (85. van der Werff), Klich, Mokhtar – Avdić (90+4. Benson).
    Roda JC Kerkrade: Prus – Monteyne, Biemans (82. Lebedynskij), Danilo, Tamata – Hupperts, Bonevacia, Donald, Fledderus (68. Delorge) – Demouge, Malki.

    Rozhodčí: Nijhuis - Boonman, van de Ven
    bahis siteleri