Vysoké Mýto – Chrudim 1:14 (kon.) | Slavia – Interobal Plzeň 6:3 (kon.) | Balticflora Teplice – Helas Brno 6:6 (kon.)
Kladno – Tango Brno 5:4 (kon.) | Česká Lípa – Bohemians Futsal 6:9 (kon.) | Zruč n/S – Pardubice 12:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:3 (3:0)
SK Indoss Plzeň
Pátek 15.03.2013, 20:00 • Sportovní hala Slavia • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na Plzni bylo znát, že už je to v jejím podání velká křeč. Nepřesnou rozehrávku vystihl Martin Hrdina, zachoval klid a posunul míč do strany na volného MIKOLÁŠE WOJNARA, jenž bez potíží poslal míč do opuštěné klece.
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí odskakují na rozdíl dvou branek! Hosté zkusili hrát power play, ale to se jim ihned vymstilo. Martin Hrdina poslal dlouhým centrem dopředu PAVLA VANDASE, jenž ve skluzu trefuje odkrytou plzeňskou bránu.
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se po nádherné akci na jeden dotek vracejí do vedení! Po ose Rott - Ulich se míč dostal před prázdnou bránu k MIKOLÁŠI WOJNAROVI, který měl velmi snadnou práci.
     
    27
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok, po sedmi minutách druhé půle je srovnáno! Kapitán Indossu DAVID MÍKA sotva přeběhl půlící čáru, opřel se do míče a ten za přispěním tyče končí potřetí za zády Martina Kučery.
     
    24
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Západočeši si v šatně asi velmi důrazně promluvili, protože jejich výkon v druhé půli je úplně o něčem jiném. Jakub Mižár rozehrál aut proti noze MICHALU ŠTRAJTOVI a ten střelou na zadní tyč překvapil slávistického brankáře.
     
    22
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté z rychlého brejku snižují! Tomáš Kadlec potáhl míč podél levé postranní čáry, poslal míč před bránu, kam si výborně naběhl MICHAL ŠTRAJT a zblízka překonává brankáře Kučeru.
     
    18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Do třetice už to Slavii vyšlo! Po skrumáži před plzeňskou bránou se míč odrazil před nohy DAVIDA FILINGERA, jenž se nemýlí a přidává svou druhou branku v utkání.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté pykají za svou školáckou chybu. K rozehrání nepřímého volného kopu se na hranici brankoviště postavil Tomáš Matějka, jenž lehce přiťukl míč proti noze DAVIDU FILINGEROVI a ten podruhé v utkání rozvlnil síť za plzeňským brankářem.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to Pražanům vyšlo! David Filinger se skvěle uvolnil a nabídl míč před prázdnou bránu MARTINU SOPOVI, jenž nezaváhal a posílá sešívané do vedení.

    Pavel Rosendorf

    Branky: 6. Sop (Filinger), 14. Filinger (Matějka), 18. Filinger (Vandas), 35. Wojnar (Ulich), 36. Vandas (Hrdina), 39. Wojnar (Hrdina) – 22. Štrajt (Kadlec), 24. Štrajt (Mižár), 27. Míka

    Karty:   35. Mižár (PLZ), 35. Švehla (PLZ)


    SK Slavia Praha: Kučera, Krajč - Wojnar, A. Hrdina, Ulich, Filinger, Vandas, Čonka, Sop, M. Hrdina, Havrda, Míča, Rott, Matějka.
    SK Indoss Plzeň: Hajžman, Landrgott, - Míka, Manowetz, Mižár, Kadlec, Kasýk, Grätsch, Lávička, Štochl, Štrajt, Švehla.

    Rozhodčí: Henych, Venc

    Diváci: 150
    bahis siteleri