Everton – Manchester City 2:0 (kon.) | Aston Villa – Queens Park 3:2 (kon.) | Southampton – Liverpool 3:1 (kon.)
Stoke – West Brom 0:0 (kon.) | Swansea – Arsenal 0:2 (kon.) | Manchester Utd. – Reading 1:0 (kon.)
konec
Aston Villa FC
3:2 (1:1)
Queens Park Rangers
Sobota 16.03.2013, 16:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Villa Park bouří! Weimann dokázal doběhnout míč na brankové čáře a odsud ho poslat před bránu, kde byl CHRISTIAN BENTEKE, který měl před sebou prázdnou bránu. Villans vedou 3:2!
     
    73
    QPR právě vstřelili branku!
    Zajímavý zápas pokračuje! Rémy nahrál Parkovi, který ho na hranici šestnáctky poslal proti noze ANDROSE TOWNSENDA a ten skákavou střelou k tyči pokořil Guzana v domácí bráně. Hostující fanoušci jsou zase o něco veselejší.
     
    59
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí zápas! Obrana QPR sice po rohu odvrátila míč, ale Villans ihned rozjeli další akci. Míč se nakonec dostal k ANDREASI WEIMANNOVI, který z hranice pokutového území prostřelil Césara.
     
    45+3
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Pravidlo nedáš - dostaneš opět dokonale zafungovalo! Villans přežili několik velkých šancí soupeře a sami ze své první příležitosti v zápase srovnávají skóre! Lowton poslal do vápna přesný centr, na který si naskočil GABRIEL AGBONLAHOR a Júlio César nemohl na hlavičku z bezprostřední blízkosti reagovat.
     
    23
    QPR právě vstřelili branku!
    Velká radost na straně QPR! Aston Villa chybovala ve středu hřiště. Nepřesnou přihrávku zachytil JERMAINE JENAS, který poslal do šance Zamoru. Jeho střelu stačil Guzan vykopnout, ale pouze k dobíhajícímu Jenasovi a ten míč skluzem uklidil do prázdné brány.

    Martin Augustin

    Branky: 45+3. Agbonlahor, 59. Weimann, 81. Benteke – 23. Jenas, 73. Townsend

    Karty:   32. Sylla (ASV), 42. Bannan (ASV) – 13. M'Bia (QPR), 88. Hoilett (QPR)


    Aston Villa FC: Guzan - Lowton, Vlaar, Clark, Baker (21. Bennett) - Sylla (58. N'Zogbia), Westwood, Bannan - Weimann (84. Bowery), Benteke, Agbonlahor.
    Queens Park Rangers: Júlio César - Bosingwa, Samba, Hill, Fábio (66. Taarabt) - Ji-Sung Park (87. Mackie), M'Bia, Jenas - Rémy, Zamora (46. Hoilett), Townsend.

    Rozhodčí: Friend - McDonough, Masseyová
    bahis siteleri