Philadelphia – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Nashville 6:3 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:0 (kon.) | Boston – Washington 4:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.)
Buffalo – Ottawa 3:4 (po pr.)
konec
Boston Bruins
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Washington Capitals
Sobota 16.03.2013, 18:00 • TD Garden, Boston, Massachusetts • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:58
    Hamilton výborně viděl Lucice, který byl sám před Neuvirthem. Dlouho se střelou váhal, ale nakonec nechal vyniknout brankáře Washingtonu.
     
    50:26
    Třetí bitka v zápase. Podruhé se zúčastnil Matt hendricks (WSH), ale nevybral si dobře. Adam McQuiad (BOS) ho neomylně poslal k ledu. Ovšem dvě minuty za vyvolání bitky dostává ještě Shawn Thornton (BOS), Caps čeká přesilovka.
     
    42:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neuvirth předvedl na čáře dva skvělé zákroky, ale byl tím vyřazen mimo hru. RICH PEVERLEY uplatnil největší důraz před brankou a dopravil kotouč na místo určení. Asistence: Milan Lucic, David Krejčí.
     
    42:32
    První přesilovka domácích. Jack Hillen (WSH) dostává dvě minuty za sekání.
     
    39:50
    Teď to byla daleko výživnější bitka. Matt Hendricks (WSH) si o to dnes vyloženě říkal a protihráče našel v Milanu Lucicovi (BOS). Zezačátku měl navíc hostující útočník, ale nakonec skončil na zádech jako první.
     
    39:41
    O atmosféru se tak postarali dva hráči, od kterých by se bitka nečekala. Ribeiro (WSH) se utkal s Marchandem (BOS) a držel se. Oba útočníci rozdali několik ran a pochopitelně dostávají pětiminutový trest.
     
    38:29
    Ribeiro prokázal rychlé ruce, zpoza branky našel Chimeru, ale Chudobin předvedl hodně rychlou reakci.
     
    30:29
    Bäckström se dostal před Chudobina a udělal velmi dobrou kličku. Domácí brankář se roztáhl po čáře a Švéda doslova okradl o branku, výborný zákrok.
     
    30:23
    Zbytečné oslabení pro domácí. Chudobin přikryl puk pod lapačku a Adam McQuaid (BOS) sáhl do obličeje dojíždějícímu Crabbovi. Dvě minuty pro domácího beka.
     
    28:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston více méně ještě ve čtyřech dokončil akci. Krejčí posunul mezi kruhy na Hortona, který dobře věděl o dalším spoluhráči. ANDREW FERENCE dostal spoustu prostoru a od tyče trefil přesně svůj první gól v sezoně. Asistence: Nathan Horton, David Krejčí.
     
    26:45
    Peverley uvolnil na kruhu Boychuka, Neuvirth proti jeho střele vytáhl parádní semafor.
     
    26:01
    Ve stejném čase se bude vylučovat. Vzájemné pošťuchování odnesl Matt Hendricks (WSH) a Adam McQuiad (BOS), kteří si jdou zchladit hlavu na trestnou lavici.
     
    21:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to se moc často nevidí. Krejčí naskočil do hry, zachytil rozehrávku před vlatsní brankou a chtěl poslat puk na spoluhráče. Bohužel pro něj však trefil brusli Boychuka a od ní se puk odrazil za záda Chudobina. Střelcem branky označen MARCUS JOHANSSON. Bez asistence.
     
    19:15
    Prvním vyloučeným dnešního zápasu je David Krejčí (BOS), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:12
    A teď nebyli daleko od branky. Střela jednoho z hostujících borců skončila na tyči Chudobinovy branky.
     
    17:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Druhá formace domácích, především pak Milan Lucic, je výborná. Zmiňovaný útočník znovu vybojoval puk v rohu a předložil ho na bližší tyč. DAVID KREJČÍ se pak trefil přesně a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Milan Lucic, Nathan Horton.
     
    14:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jenže téměř totožně sehráli akci také domácí. Lucic využil chyby za brankou, nahrál mezi kruhy a NATHAN HORTON z první propálil Neuvirtha. Asistence: Milan Lucic.
     
    13:39
    Domácí se ocitli v problémech a Bäckström dobře našel napřaženého Ovečkina. Chudobin zapisuje první těžký zákrok.
     
    02:38
    Peverley ale v první větší šanci domácíh našel před brankou Ference a Neuvirth musel pomoci výborným zákrokem.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 15. Horton (Lucic), 18. Krejčí (Lucic, Horton), 29. Ference (Horton, Krejčí), 43. Peverley (Lucic, Krejčí) – 22. Johansson


    Boston Bruins: Chudobin - Chára, Boychuk, Seidenberg, Hamilton, Ference, McQuaid - Marchand, Bergeron, Seguin - Lucic, Krejčí, Horton - Pandolfo, Peverley, Caron - Paille, Campbell, Thornton.
    Washington Capitals: Neuvirth - Alzner, Carlsson, Hillen, Poti, Schultz, Oleksy - Volpatti, Bäckström, Ovečkin - Fehr, Johansson, Brouwer - Chimera, Ribeiro, Ward - Hendricks, Beagle, Crabb.

    Rozhodčí: Devorski, Martell - Murphy, Nansen
    bahis siteleri