Tampa – Carolina 4:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Arizona 1:0 (2:0 po s.n.)
New Jersey – Montreal 1:2 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:4 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (po pr.)
Dallas – Chicago 1:8 (kon.) | Vancouver – Detroit 2:5 (kon.) | Los Angeles – San Jose 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 2:1 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
San Jose Sharks
Neděle 17.03.2013, 03:35 • Staples Center, Los Angeles, CA (kapacita 18118 diváků) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku velmi rychle, už po čtyřech vteřinách napřáhl od modré čáry MATT IRWIN a za pomocí tyče propasíroval kotouč do branky! Asistence: Brent Burns a Scott Gomez.
     
    38:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do čtyřbrankového vedení! Puk se dostal na vrchol levého kruhu k DWIGHTU KINGOVI, který se nikterak nerozpakoval a vypálil na branku, puk si našel cestu do sítě! Asistence: Jarret Stoll a Trevor Lewis.
     
    33:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Penner se dostal do samostatného úniku, dobře bráněn Braunem ale nedokázal pořádně vypálit, tak alespoň navezl kotouč do brankoviště, kam dojel KYLE CLIFFORD a svým druhým gólem dnes večer posílá domácí do tříbrankového vedení! Asistence: Dustin Penner a Colin Fraser
     
    31:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rychlý útok domácích končí třetí brankou v síti Anttiho Niemiho, Lewis nahodil puk na branku, kde se k dorážce dostal JARRET STOLL, který posílá Krále opět do dvoubrankového vedení! Asistence: Trevor Lewis a Alec Martinez.
     
    20:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks vstupují do druhé třetiny skvěle! Útočně naladěný Brent Burns navezl kotouč do útočného pásma, Thornton se pokusil o střelu, Bernier vyrazil pouze k PATRICKU MARLEAUOVI, který se trefuje do poloprázdné branky! Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
     
    12:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Člověk by řekl, že se nyní projevilo nepsané sportovní pravidlo nedáš, dostaneš. JUSTIN WILLIAMS se snažil najít své spoluhráče, hosté si ale srazili kotouč sami do branky! Asistence: Dustin Brown a Anže Kopitar.
     
    02:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se usadili v útočném pásmu a nakombinovaná lajna se prosazuje! KYLE CLIFFORD zkusil štěstí z velkého úhlu a se štěstím procedil puk do branky! Asistence: Vjačeslav Vojnov a Rob Scuderi.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 3. Clifford (Vojnov, Scuderi), 13. Williams (Brown, Kopitar), 32. Stoll (Lewis, Martinez), 34. Clifford (Penner, Fraser), 39. King (Stoll, Lewis) – 21. Marleau (Thornton, Burns), 60. Irwin (Burns, Gomez)


    Los Angeles Kings: Bernier (Quick) - Doughty, Muzzin, Vojnov, Scuderi, Ellerby, Martinez - Brown, Kopitar, Williams - Carter, Richards, Toffoli - King, Stoll, Lewis - Clifford, Fraser, Penner
    San Jose Sharks: Niemi (od 34. Stalock) - Boyle, Irwin, Stuart, Murray, Vlasic, Braun, Burns - Thornton, Couture, Marleau - Pavelski, Desjardins, Clowe - Wingels, Gomez, Sheppard - Burish, Handzuš

    Rozhodčí: Watson, Kowal - Mach, MacPherson

    Diváci: 18118
    bahis siteleri