Tampa – Carolina 4:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Arizona 1:0 (2:0 po s.n.)
New Jersey – Montreal 1:2 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:4 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (po pr.)
Dallas – Chicago 1:8 (kon.) | Vancouver – Detroit 2:5 (kon.) | Los Angeles – San Jose 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 2:1 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Neděle 17.03.2013, 22:05 • Scotiabank Place, Ottawa, Ontaro (kapacita 20500 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Máme tu další branku Senators, která už definitivně srazí hosty, kteří ještě možná myslel na vyrovnání. JAKOB SILFVERBERG si udělal zajímavý oblouk, aby se dostal ke střele, z úhlu poté prostřelil Pavelce! Asistence: Mika Zibanejad.
     
    51:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak na tohle už byl i Pavelec krátký, Alfredsson z mezikruží rozdal puk do strany na KYLA TURRISE, který trefil odkrytou branku! Asistence: Daniel Alfredsson a Sergej Gončar.
     
    43:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To jsem to s tou nepřekonatelností opravdu zakřikl, hosté se prosazují ihned po vhazování! Tvrdou ranou od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě ZACH BOGOSIAN! Asistence: Andrew Ladd a Bryan Little.
     
    18:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se sice dobře bránili, stačila ale malá chvilka domácích v útočné třetině a po povedené kombinaci tu máme druhý gól. Gončar našel přihrávkou přes celou třetinu JAKOBA SILFVERBERGA, který pohodlně zakončuje přesilovkovou akci! Asistence: Sergej Gončar a Chris Neil.
     
    03:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou odměněni za aktivitu v úvodních minutách zápasu, Daniel Alfredsson se individuální akcí dostal až ke střele, která se po zvláštním odrazu od GUILLAUME LATENDRESSE ocitla až v brance! Asistence: Daniel Alfredsson a Zach Smith.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 4. Latendresse (Alfredsson, Smith), 19. Silfverberg (Gončar, Neil), 52. Turris (Alfredsson, Gončar), 53. Silfverberg (Zibanejad) – 44. Bogosian (Ladd, Little)


    Ottawa Senators: Lehner (Bishop) - Methot, Gončar, Gryba, Phillips, Wiercioch, Benoit - Alfredsson, Smith, Latendresse - Silfverberg, Turris, Greening - Neil, Zibanejad, Condra - Regin, O'Brien, Kassian
    Winnipeg Jets: Pavelec (Pasquale) - Byfuglien, Clitsome, Bogosian, Hainsey, Meech, Stuart - Wheeler, Little, Ladd - Miettinen, Jokinen, Kane - Wellwood, Antropov, Wright - Thornburn, Cormier, Tangradi

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert - Murchison, Miller

    Diváci: 19227
    bahis siteleri