Rakousko – Slovensko 1:0 (kon.)
konec
Rakousko
1:0 (0:0)
Slovensko
sk Čtvrtek 21.03.2013, 18:30Reprezentace U21
     
    Bohužiaľ je to tak, Rakúsko víťazí aj s 10 hráčmi. Po góle z rohu od striedajúceho Zulja sa ujalo vedenia, ktorého sa nepustilo. Určite bude táto prehra mladých Slovákov mrzieť. Verme však, že nám prehru odčinia už v ďalšom stretnutí. Ja ďakujem za pozornosť, prajem príjemný zvyšok večera. (20:23:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    74
    V 74. minúte došlo k ďalšiemu striedaniu, keď Schillinga nahradil Neuhold, Kainza Schloffer.
     
    67
    Rakúsko dalo gól!
    Aj napriek tomu, že hrá Rakúsko s desiatimi hráčmi sa ujíma vedenia, Patrik Le Giang kapituloval po strele strieľajúceho ZULJA!
     
    55
    Ďalšia skvelá správa, Radlinger vidí v tomto zápase červenú kartu! Toto je obrovská šanca pre mladých Slovákov!
     
    46
    V prestávke sa striedalo, Traunera nahradil Kainz, Sabitzera zas Ritzmaier a Vastica Zulj.
     
    Posledný slovenský mohykán, ostrostrelec v drese bílých andelú. Nie je nim nik iný ako Ivan Schranz! Rýchly útočník s dobrým zakončením hráva v Trnave pravidelne a tak niet pochýb o tom, že nám vyrastá nový Robo Vittek!
     
    Bohužiaľ, ani o Bukatovi sa nám nepodarilo zohnať zaujímavé info, pozrime sa však bližšie na Karola Mészarosa. Momentálne je na hosťovaní v Zlatých Moravciach, je odchovancom bratislavského futbalu. Za čias Vlada Wiessa hrával pravidelne, avšak po príchode Slováka zohrieval lavičku a preto sa rozhodol tak ako sa rozhodol. Verme, že mu to prospeje!
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Rýchly ofenzívny hráč s dobrým výberom miesta a kvalitným driblingom, aj tak by sa dal v krátkosti charakterizovať Filip Oršula pôsobiaci vo Wigane Athletic! Tento talentovaný futbalista už čo to pochodil. Navštívil Manchester, Twente a momentálne hrá vo Wigane. Nechajme sa prekvapiť,či sa mu podarí zaistiť si miesto v prvom tíme Wiganu!
     
    4 zápasy odohral v reprezentácii aj ďalší stredopoliar, Filip Hrošovský, ktorý momentálne háji farby českého Ústí nad Labem.
     
    Medzi ďalšieho talentovaného a šikovného stredopoliara bezpochyby radíme aj Jakuba Paura z MŠK Žilina. V roku 2011 mal nastúpiť za Ačko Žiliny, on sa však rozhodol pre hosťovanie v Zlatých Moravicha, kde odohral celú sezónu. Aj v Žiline nastupuje pravidelne, pomaly ale iste sa z neho stáva stabilný pilier stredných radov Šošonov. Chlapec má pred sebou obrovskú budúcnosť!
     
    Prvý polčas skončil.
     
    O druhom stopérovi či pravom obrancovi dôverné informácie nemáme, a tak sa poďme pozrieť opäť do Trenčína, tentoraz na stredopoliara Stanislava Lobotku. Je to tvorivý stredový záložník s citom pre prihrávku a dobrou technikou. Už ako 17 ročný nastúpil v Corgoň lige, debutovall v zápase s Banskou Bystricou. Snáď to tento futbalista dotiahne ďaleko!
     
    Malacky vychovali nádejného stopéra, je ním Adam Ambra, ktorý svojím vzrastom a tvrdou hrou vzbudzuje rešpekt súperov. Tento hráč momentálne pôsobí v UC AlbinoLeffe, ktoré patrí do lepšej polovice Serie B. Hráva pravidelne a to je pre jeho rast dôležité!
     
    Ľavý obranca AS Trenčín Róbert Mazáň zaujal svojou hrou trénera Ivana Galáda a tak dnes operuje na svojej pozícii. Kvalitný defenzívny hráč s dobrou rozohrávkou sa rozvíjal v obci Driemota. V Corgoň lige odohral 7 stretnutí v ktorých pôsobil ako starý harcovník. Verme, že sa z neho zrodí novodobý Roberto Carlos.
     
    Začneme brankárskym zázrakom, ktorý sa zrodil v malom mestečku na juhu Slovenska - vo Fiľakove. Reč nie je o nikom inom ako o Patrikovi Le Giangovi. Tento vyrovnaný, ale predovšetkým talentovaný brankár nezapadol prachom. Naopak, dnes kryje chrbát Martinovi Dúbravkovi v MŠK Žilina. Na premiérový zápas v najvyššej slovenskej súťaži však stále len čaká. Patrik to ale môže dotiahnúť vo svojej kariére ďaleko, držme mu palce!
     
    Zatiaľ kým hráči urputne bojujú na ihrisku, my si ich v krátkosti predstavíme.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Signál z Rakúska sa bohužiaľ nevyrába. Ostaňte však naďalej s nami, prinesieme Vám najdôležitejšie momenty zápasu!

    Jakub Mitter

    Branky: 67. Zulj

    Karty:   55. Radlinger (AUT)


    Rakousko: Radlinger - Schilling, Wimmer, Spendlhofer, Zeigl, Trauner, Holzhauser, Sabitzer, Gregoritsch, Kainz, Vastic
    Slovensko: Le Giang - Mazáň, Ambra, Niňaj, Lobotka, Paur, Hrošovský, Oršula, Mészaroš, Bukata, Schranz
    bahis siteleri