Boston – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Los Angeles 4:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 4:7 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Edmonton Oilers
Úterý 26.03.2013, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Hosté odvolávají gólmana!
     
    49:28
    Jakupov pálí z první z pravé strany, Rinne fantasticky kryje!
     
    48:15
    Za naražení na hrazení vyloučen domácí hráč, hosté jdou do přesilovky.
     
    47:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají! Překvapivé snížení ze strany Oilers. Nahozený puk před branku od pravého mantinelu se pro hosty šťastně odráží za záda Rinneho od brusle SHAWNA HORCOFFA! Asistence: Aleš Hemský, Nick Schultz.
     
    31:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obrana Oilers v posledních minutách předvádí jednu minelu za druhou, nyní na to hosté opět doplácí. CHRIS MUELLER po vynikající přihrávce ujížděl sám na branku od pravého mantinelu a následně překonává bezmocného Dubnyka! Asistence: Brandon Yip, Victor Bartley.
     
    30:28
    Možná zlomový okamžik utkání! Domácím se naskytla z ničeho nic možnost přečíslení dva na jednoho. Mueller situaci vyřešil střelou tahem, Dubnyk vytahuje zákrok večera, díky nesmírně rychlé lapačce!
     
    24:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Erat ujížděl sám na branku Dubnyka, bekhendový blafák mu ale vychytal gólman hostů. Akce ale pokračovala, hosté udělali pod tlakem další chyby. Ty vedly k situaci, kdy Kosticyn nahrával "na druhou" odkud zakončoval do výrazně odkryté branky KEVIN KLEIN! Asistence: Sergej Kosticyn, Martin Erat.
     
    18:50
    Co přichází teď je ale vyloučení – za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici Šmíd.
     
    16:07
    Mnoho nechybělo a hosté využili i druhou přesilovku, Rinne se štěstím ustál dorážku po vyražení střely od modré.
     
    15:26
    Blum vyloučen za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    11:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď je už ale srovnáno, nutno dodat, že po zásluze. Erat vybojoval puk u mantinelu, předal ho Fischerovi. Ten si kotouč zpracoval a v situaci dva proti jednomu poslal přesný pas "na druhou", kde z první zakončuje nad beton přesouvajícího se Dubnyka SERGEJ KOSTICYN! Asistence: Mike Fischer, Martin Erat.
     
    11:15
    Yip dostal puk do jízdy, v samostatném úniku zakončuje bekhendem, Dubnyk puk chytá! Domácí zatím nemají štěstí v koncovce, branku by si jistě zasloužili.
     
    07:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovku! Puk putoval až na hranici "deštníku", který sehráli hosté v útočné třetině. COREY POTTER se trefil čistým průstřelem od modré! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Aleš Hemský.
     
    07:42
    Velký tlak na Dubnykovu branku předvedli domácí, sudí ale viděl útočný faul. Vyloučen je totiž Hornqvist za nedovolené bránění.
     
    05:31
    Po krásné kombinaci zakončuje těsně vedle Fischer!
     
    03:49
    Horcoff vyloučen za podražení, domácí si svou aktivitou vysloužili přesilovku.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 12. Kosticyn (Fischer, Erat), 25. Klein (Kosticyn, Erat), 32. Mueller (Yip, Bartley) – 8. Potter (Nugent-Hopkins, Hemský), 48. Horcoff (Hemský, Schultz)


    Nashville Predators: Rinne – Weber, Josi, Klein, Bartley, Blum, Gill – Erat, Fischer, Kosticyn – Beck, Legwand, Bourque – Yip, Spaling, Clune – Butler, Mueller, Hornqvist.
    Edmonton Oilers: Dubnyk – Schultz J., Schultz N., Šmíd, Petry, Fistric, Potter – Hemský, Horcoff, Hall – Eberle, Gagner, Paajarvi – Jakupov, Nugent-Hopkins, Smyth – Jones, Belanger, Brown.
    bahis siteleri