Dynamo Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:2 (0:0, 0:2, 4:0)
SKA Petrohrad
Úterý 26.03.2013, 16:30 • Lužniki Minor Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Zítra je na programu čtvrtý zápas a také možná poslední. Tak jako dnes Vás jím provedu já. Díky za pozornost. (19:06:35)
     
    To bylo opravdu neuvěřitelné utkání! Dinamo vstupovalo do třetí třetiny s dvoubrankovým mankem, které se jim podařilo snížit hned při první akci třetí třetiny. Domácí nadále tlačili, ale až branka Cvětkova, kterou musel potvrdit videorozhodčí vyrovnala stav utkání. To už probíhala 49. minuta. Ovšem to nejlepší si nechali aktéři tohoto klání na závěr. Pouhých sedm sekund před koncem rozhodl o vítězství svého týmu Kučerjavenko. Do prázdné branky pouze upravil skóre Baběnko. Dinamo má nakročeno do finále mílovým krokem.

    Stav série – 3:0.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté to ještě zkusili bez brankáře, ale do odkryté klece se trefuje JURY BABĚNKO. – 4:2. Asistence: Sergej Soin.
     
    59:53
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná třetí třetina v podání domácího Dinama! Kasjančuk fantasticky vybojoval kotouč za brankou Petrohradu poslal ho na modrou čáru na Andreje Mironova a ten vyslal kotouč zpět před brankoviště přímo na hůl KONSTANTINA KASJANČUKA, který stál za hodně vyjetým Ježovem! – 3:2. Asistence: Andrei Mironov.
     
    58:48
    Brudasov dostal přihrávku ve středním pásmu a šel drze do pásma, jeho střela se odrazila od zadního mantinelu zpět před branku a hostující útočník si málem dojel pro dorážku.
     
    57:45
    I v další akci se objevil Thoresen. Jerjomenko musel zasahovat proti jeho střele z úhlu, ale skulinku ve svých betonech nenechal.
     
    57:19
    Velmi tvrdý střet ve středním pásmu Thoresena s jedním z domácích hráčů.
     
    55:06
    Thoresen opět operoval kolem branky Jerjamenka, ale ani teď na něj po střele z otočky nevyzrál.
     
    54:19
    Ihned po vhazování se ke kotouči dostal Konkov, jeho střela ale branku Petrohradu minula a to celkem o dost.
     
    53:46
    Jerjomenko bez problémů zasáhl proti střele Kučerjavenka i když před ním clonil Makarov.
     
    52:56
    Nepřesnou rozehrávku Soin nestihl a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    49:40
    Thoresen držel dlouho kotouč u levé tyčky Jerjomenko si poklel a toho právě využil Thoresen, který obkroužil branku a už už zasouval puk do prázdné branky, ale tam se natáhl jak dlouhý tak široký Jerjomenko a kotouč špičkou betonu vytěsnil!
     
    49:30
    Ovšem teď se budou domácí bránit. Za sekání je vyloučen Konkov.
     
    48:43
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A video potvrdilo, že se skutečně jednalo o gól a to naprosto jednoznačný! Denis Kokarev chytře mířil na betony Ježova, který vyrazil přímo na hokejku dojíždějícího ALEXEJE CVĚTKOVA a ten trefil přímo kameru v brance Petrohradu, proto se kotouč odrazil takovou rychlostí, ale byl i krásně vidět z pohledu této kamery. – 2:2. Asistence: Denis Kokarev.
     
    49:35
    Ovšem rozhodčí budou volat videorozhodčímu!
     
    48:43
    Neuvěřitelná situace, téměř všichni si mysleli že kotouč skončil po dorážce Cvětkova v brance. Domácí hráči se dokonce šli radovat, ale hra pokračovala dál!
     
    47:50
    Varnakov se po pravém křídle protlačil až před Jerjomenka a zkoušel kotouč přehodit ke vzdálenější tyči, ale také minul.
     
    46:59
    Mosaljov zkoušel přihrát před branku, ale puk se nakonec dostal k Jalasvaarovi a ten byl ve slibné pozici ovšem branku minul!

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 41. Graňák (Gorovikov, Kvapil), 49. Cvětkov (Kokarev), 60. Kasjančuk (Mironov), 60. Baběnko (Soin) – 28. Tichonov (Thoresen, Martensson), 34. Martensson (Dallman, Tichonov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Děrljuk, Jalasvaara, Gorochov, Mironov, Barancev – Gorovikov, Kvapil, Mosaljov – Soin, Baběnko, Konkov – Cvětkov, Volkov, Kokarev – Sopin, Šibajev, Lukin – Kasjančuk.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Chudinov, Semjonov, Pervyšin, Běrďjukov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Panarin, Varnakov, Ramstedt – Průcha, Kučerjavenko, Makarov – Fjodorov, Burdasov, Arťjuchin – Sigarjov.

    Rozhodčí: Bulanov (Moskva), Bělov (Jaroslavl) – Šikanov (Togliatti), Sivov (Moskva).

    Diváci: 7896
    bahis siteleri