Boston – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Los Angeles 4:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 4:7 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:7 (2:1, 1:3, 1:3)
Minnesota Wild
Úterý 26.03.2013, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Ještě jeden hřebíček do rakve Stars. PIERRE MARC BOUCHARD trefuje prázdnou branku, když Dallas zkoušel power-play.
    Asistence: Spurgeon
     
    58:32
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Je rozhodnuto! Velmi podobný gól jako všechny ostatní v síti Dallasu. Benn ztratil puk na vlastní modré čáře, Brodziak přihrál Clutterbackovi, jehož pokus nadvakrát dorazil DANNY HEATLEY, který byl opět důraznější než domácí beci.
    Asistence: Clutterback, Brodziak
     
    52:38
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Gól v oslabení! Chyba ve středním pásmu při rozehrávce Dallasu trestý KYLE BRODZIAK, který doráží střelu Clutterbacka!
    Asistence: Clutterback
     
    47:02
    Dallas právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Chybu v rozehrávce Wild trestá PHILIP LARSEN! Dánský obránce se dostal k puku po akci Vincoura, jehož přihrávku trefil nečistě Eakin. Kotouč se následně spíše odrazil na úplně volného Larsena, který měl spoustu času na dobré zakončení.
    Asistence: Eakin, Vincour
     
    34:22
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Minnesota se dostává poprvé v zápase do vedení! Střelu od obránce Lehtonen jen vyrazil, obránci Dallasu nedokázali puk ani na několik pokusů odklidit a MATT CULLEN se nakonec dostal k dorážce a střílí svůj dvoustý gól v NHL!
    Bez asistence.
     
    29:33
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Je opět vyrovnáno! Zblokovaná střela od obránce šla mimo, Lehtonen se za ní přesto vydal a opustil ve skluzu branku. Koivu puk dojel za brankou a poslal ho před ni, kde puk nakonec dotlačil za brankovou čáru ZACH PARISE.
    Asistence: Koivu, Brodin
     
    25:10
    Dallas právě vstřelil branku!

    A z protiútoku právě TREVOR DALEY znovu vrací domácícm vedení, když si vyměnil puk s Erikssonem a z pravého křídle střelou z voleje překonal Backstroma!
    Asistence: Eriksson, Goligoski
     
    23:42
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Je znovu vyrovnáno! MIKKO KOIVU nejprve nepřesně přihrál Coylovi, který se puku sotva dotknul, po odrazu od mantinelu jej mohl odehrát Vincour, ale to se mu nepovedlo, a tak se k němu dostal znovu Koivu a z prostoru mezi kruhy nekompromisně prostřelil Lehtonena.
    Asistence: Parise, Stoner
     
    17:47
    Dallas právě vstřelil branku!

    Dallas vede! Střelu Whitneyho Backstrom vyrazil jen před sebe, kde byl Eriksson. Švédský útočník zachoval chladnou hlavu a puk ještě přistrčil doprava na úplně volného JAROMÍRA JÁGRA, pro kterého nebyl problém trefil prázdnou branku!
    Asistence: Eriksson, Whitney
     
    07:35
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno! Hned čtyři pokusy během snad dvou vteřin měli na brankovišti hráči Wild a Lehtonen, ač dělal, co mohl, nakonec nestačil na poslední dorážku ZACHA PARISEHO!
    Asistence: Setoguchi, Cullen
     
    05:31
    Dallas právě vstřelil branku!

    Gól však padá na druhé straně! Elitní bek Minnesoty Suter snadno přišel o puk za vlastní brankou, kde ho dobře napadal Roy. Ten přihrál zpoza branky na kruhy ALEXI GOLIGOSKIMU, který střelou z voleje překonal Backstroma!
    Asistence: Roy

    Michal Šíma

    Branky a nahrávky: 6. Goligoski (Roy), 18. Jágr (Eriksson, Whitney), 26. Daley (Eriksson, Goligoski), 48. Larsen (Eakin, Vincour) – 8. Parise (Setoguchi, Cullen), 24. Koivu (Parise, Stoner), 30. Parise (Koivu, Brodin), 35. Cullen, 53. Brodziak (Clutterback), 59. Heatley (Clutterback, Brodziak), 60. Bouchard (Spurgeon)


    Dallas Stars: Lehtonen (Campbell) – Robidas, Dillon, Daley, Goligoski, Larsen, Rome – Jágr, Benn, Nystrom – Whitney, Roy, Eriksson – Cole, Eakin, Smith – Vincour, Fiddler, Roussel
    Minnesota Wild: Backstrom (Kuemper) – Brodin, Suter, Gilbert, Falk, Spurgeon, Stoner – Coyle, Koivu, Parise – Setoguchi, Cullen, Bouchard – Clutterback, Brodziak, Heatley – Mitchell, Konopka, Rupp

    Rozhodčí: Walsh, Rooney – Gibbs, Murray
    bahis siteleri