Boston – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Los Angeles 4:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 4:7 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
San Jose Sharks
Úterý 26.03.2013, 03:00 • Honda Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté vyhazují puk a ten přes celou šíři kluziště míří do prázdné brány! Ostrostřelcem je DAN BOYLE. Asistence: Joe Pavelski.
     
    59:25
    S. Koivu vyhrál vhazování, Ducks zůstávají v útočném pásmu, drama až do posledních vteřin!
     
    58:48
    Domácí hrají bez brankáře, Fasth již sedí na lavičce.
     
    58:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY se dočkal, nabruslil si zpoza branky na pravou stranu, odkud nadvakrát překonává NIemiho, domácí snižují náskok soupeře! Asistence: Bobby Ryan.
     
    50:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JAMES SHEPPARD svým prvním gólem v sezóně vrací hostům dvoubrankové vedení, když při jeho střele z levé strany skvěle stínoval před Fasthem Martin Havlát a již to vypadalo, že ještě puk tečoval, podobně jako při neuznaném gólu Couture, i tentokrát si musí rozhodčí ověřit branku videocentrem – gól platí! Asistence: bez asistence.
     
    47:56
    Pavelski střílí od modré z levé strany, puk ještě přizvedl před Fasthem Logan Couture a je to gól! Ale nakonec rozhodčí, po konzultaci s videocentrem, branku neuznává!
     
    47:15
    Corey Perry je vyloučen za podražení, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    43:30
    Sbisa fauluje Burishe při obranném zákroku, domácí budou hrát v oslabení.
     
    40:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí i po návratu Marleaua z trestné lavice zůstali v útočném pásmu, puk se dostal od Getzlafa k FRANCOISU BEAUCHEMINOVI, který střeloiu z mezikruží překonává Neimiho. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    38:28
    Opět se vylučuje, Marleau fauluje a přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté.
     
    36:28
    A pozor, v samostatném úniku je Sheppard, před Fasthem zabrzdil, zkouší kličku do levé strany a zvednout puk, ale domácí gólman úspěšný!
     
    32:21
    Přesilovou hru si zahrají hosté, na trestnou lavici za držení odchází domácí Lovejoy.
     
    29:37
    A domácí jako by pokropila živá voda, Perry se dostává do další obrovské šance, kdy se k němu zpoza branky Sharks dostal puk, ovšem z bezprostředí blízkosti nepřekonává Niemiho.
     
    28:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM pronikl po levém křídle až před Niemiho a nahazuje puk na bránícího Stuarta, který si při obranném zákroku sráží nešťastně puk do branky. Asistence: Ben Lovejoy, Cam Fowler.
     
    27:34
    Burns přebruslil obranu Ducks po pravém křídle, dostává se před Fastha, zkouší blafák do levé strany, ale domácí gólman chytá.
     
    22:47
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází Justin Brown, který se všemožně snažil zastavit Perryho v blízkosti své branky.
     
    20:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MARTIN HAVLÁT korunuje svůj dobrý výkon v dnešním utkání, když doráží, po střele Irwina z levé strany od modré, do brány Fasthem odražený kotouč, zaváhali Perri s Palmierim. Asistence: Matthew Irwin, Brent Burns.
     
    17:46
    Opět se vylučuje a opět to bude někdo z domácích, Sbisa dostává za podražení Coutureho dvě minuty, San Jose si opět zahraje přesilovou hru.
     
    14:31
    První vyloučení v utkání, na trestnou lavici usedá domácí Lovejoy, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    07:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ale góly dávají zatím pouze hosté, JOE PAVELSKI svým osmým gólem sezóny dostává hosty do dvoubrankového vedení, když si "našel" puk, odrážející se od zadního mantinelu a pohotovou otočkou z mezikruží překonává Fastha. Asistence: bez asistence.
     
    05:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS nyní vytěžil ze skvělé práce Martina Havláta, který na sebe v levém rohu navázal dva bránící hráče Ducks a předložil skvělou přihrávku, kterou dokázal Burns využít ve vedoucí branku Sharks. Asistence: Martin Havlát, Joe Thornton.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 29. Etem (Lovejoy, Fowler), 41. Beauchemin (Getzlaf, Perry), 59. Perry (Ryan) – 6. Burns (Havlát, Thornton), 8. Pavelski, 21. Havlát (Irwin, Burns), 51. Sheppard, 60. Boyle (Pavelski)


    Anaheim Ducks: Fasth (Hiller) – Souray, Beauchemin, Fowler, Lydman, Sbisa, Lovejoy – Ryan, Getzlaf, Perry – Palmieri, Holland, Selänne – Winnik, S. Koivu, Cogliano – Beleskey, Steckel, Etem
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Irwin, Boyle, Braun, Stuart, Vlasic, Demers – Marleau, J. Thornton, Burns – Couture, Pavelski, Havlát – Galiardi, S. Gomez, Wingels – Sheppard, Desjardins, Burish

    Rozhodčí: Dwyer, O´Rourke – Heyer, Pancich

    Diváci: 16083
    bahis siteleri