Boston – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Los Angeles 4:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 4:7 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 26.03.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Staněk (OLO) inkasoval před vlastní klecí úder do obličeje, což se domácímu hráči nelíbilo a svému soupeři se snažil oplatit stejnou mincí. Sudí jej posílají na trestnou.
     
    50:49
    Hosté jdou opět do čtyř. Za brankou Mory se provinil Hrdel (MBL).
     
    46:52
    Znovu se jde do čtyř. Boleslavští si totiž zahráli v šesti, což neuniklo zraku lajnového sudího. Trest odpyká Rys (MBL).
     
    44:03
    Hosté měli šanci, když Demel (MBL) tečoval ránu spoluhráče. Kašík ovšem puk lapil. Hostující hráč poté ještě agresivně sekl domácího gólmana, kterého následně pomstil Švaňhal (OLO). Oba hříšníci budou pykat na trestné.
     
    35:53
    Před brankou Středočechů fauloval vlastní holí Hrdel (MBL). Mora bude hrát další přesilovku.
     
    33:17
    Nejen že domácím nejde hra proti čtyřem, ale sami se o přesilovou hru připravují. Rác (OLO) napadl v útočném pásmu protihráče. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    32:13
    Švaňhal byl faulován při zakončení, další přesilovka pro Kohouty. Chaloupka (MBL) bude pykat dvě minuty. Navíc osobní trest obdržel Koudelka (MBL), který si dovolil něco říct sudímu.
     
    28:58
    Na modré dostal dostatek prostoru Ondrušek, který se odhodlal k tvrdému projektilu. Will jeho pokus vyrazil do rohu. Nicméně hosté jdou znovu do čtyř. Pabiška (MBL) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    26:19
    Ondřej (MBL) si za domácí brankou počínal nedovoleným způsobem v souboji se Selingrem. Za odměnu dostává dvě minuty za podražení.
     
    20:05
    Diviš (OLO) ihned po buly mimo hru zasáhl soupeře hokejkou, dvě minuty za sekání.
     
    14:59
    Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje Bartoň (OLO). Hosté se sice ještě domáhají čtyřminutového trestu, ale sudí jejich prosby nevyslyší.
     
    10:32
    Mezitím co Mikulík vezl kotouč okolo domácí svatyně, se nedovoleným zákrokem prezentoval Koudelka (MBL). Dvě minuty pro hostujícího hráče.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 14. Selingr (Kucharczyk, Kadela), 53. Kucharczyk, 56. Kucharczyk


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Kříž, Staněk, Kadela, Valenta, Janáček, Lhotský – Diviš, Řípa, Kucsera – Rác, Kolouch, Vodný – Kucharczyk, Herman, Selingr – Švaňhal, Ministr, Hampl.
    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) – Jindra, Chaloupka, Němeček, Toman, Kasík, Pojkar, Žabka, Bohunický – Mikulík, Koudelka, Demel – Jiránek, Výborný (C), Pabiška – Nouza, Vrbata, Kafka – Rys, Hrdel, Ondřej.

    Rozhodčí: Šír, Husička – Lederer, Gebauer

    Diváci: 4769
    bahis siteleri