Volga Novgorod – Perm 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Machačkala 4:0 (kon.) | Groznyj – Zenit 0:3 (kon.)
Spartak – Kubaň Krasnodar 2:2 (kon.)
konec
FK Krasnodar
4:0 (1:0)
Anži Machačkala
Neděle 31.03.2013, 13:45 • Kuban • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    V závěru přidávají domácí hřebíček do rakve hostujícího celku. Po levé straně unikl Joaozinho, který odcentroval do pokutového území. Centr sice přetáhl, avšak Smolnikov ho dokázal zachytit. Balón si zpracoval a následně balón odcentroval zpět do vápna, kam si na něj naskočil WANDERSON, který hlavičkou k pravé tyči přidává třetí gól v tomto zápase.
     
    59
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A je to již o tři branky! Joaozinho rychle přenesl hru na útočnou polovinu. Zvolil centr z pravé strany a udělal velmi dobře, protože jeho přesně mířený pas skončil na hlavě WANDERSONA, který byl hbitější, než jeho soupeři a hlavou ke vzdálenější tyči přidává druhý gól v zápase.
     
    47
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A hned v úvodu přidává domácí celek druhý gól. Ignatjev hraje výborné utkání, což předvedl i v této akci, když na sebe natáhl tři obránce a i přes to dokázal poslat přesnou přihrávku na nabíhajícího JOAZOINHA, jenž si naběhl ke středu pokutového území a svižnou střelou k pravé tyči nedal Gabulovi žádnou šanci.
     
    33
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Ale o chvíli později se již domácí prosazují a nutno dodat, po nádherné akci. Domácí totiž přihrávkami na jeden dotek způsobili dezorientaci ve vápně Machačkaly. Ščipišin poslal dlouhý pas k pravé straně na kopačku Ignatjev, který jej hned přeposlal do středu pokutového území na nabíhajícího WANDERSONA, který taktéž z první propálil Gabulova střelou k bližší tyči.

    Martin Doležal

    Branky: 33. Wanderson, 47. Joaozinho, 59. Wanderson, 89. Wanderson

    Karty:   38. Petrov (KRS), 82. Abreu (KRS) – 37. Diarra (MCK)


    FK Krasnodar: Filcov – Andjelkovič, Tubič, Martynovič, Markov – Petrov, Ščipišin, Ahrijev – Joaozinho, Wanderson, Ignatjev.
    Anži Machačkala: Gabulov – Tagribekov, Ewerton, Carlos, Eščenko – Ahmedov Diarra – Šatov, Jucílei, Boussoufa – Traore.
    bahis siteleri