Volga Novgorod – Perm 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Machačkala 4:0 (kon.) | Groznyj – Zenit 0:3 (kon.)
Spartak – Kubaň Krasnodar 2:2 (kon.)
konec
FK Krasnodar
4:0 (1:0)
Anži Machačkala
Neděle 31.03.2013, 13:45 • Kuban • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    V závěru přidávají domácí hřebíček do rakve hostujícího celku. Po levé straně unikl Joaozinho, který odcentroval do pokutového území. Centr sice přetáhl, avšak Smolnikov ho dokázal zachytit. Balón si zpracoval a následně balón odcentroval zpět do vápna, kam si na něj naskočil WANDERSON, který hlavičkou k pravé tyči přidává třetí gól v tomto zápase.
     
    83
    V závěru mohl snížit Boussoufa, který číhal v pokutovém území. Dočkal se přesného centru, avšak jeho hlavička orazítkovala pouze pravou tyč!
     
    82
    Abreu zatáhl za dres protihráče a dostává za to žlutou kartu.
     
    79
    K míči se postavil Šatov, jenž zvolil střelu, která ale mířila přesně doprostřed branky. Jeho ránu FIlcov vyrazil pouze před sebe, což byla chyba. K dorážce se dostali dva hráči hostů, ale ani jeden nedokázal dostat míč za brankovou čáru.
     
    71
    Další střídání na straně domácích. Ze hřiště odchází Hasan Ahriev, místo něj přijde Ruslan Nachuškev.
     
    66
    Střídání. Odejde Evgeni Šipiščin a místo něj se na hřiště podívá Marcio Abreu.
     
    64
    Přeci jen mohl Thaore snížit, když vybojoval balón a v pokutovém území propálil brankaře od kterého se míč odrazil a směřoval do prázdné branky, avšak jeden z obránců za něj zaskočil a odkopem odmítl snížení.
     
    61
    A přichází střídání i na domácí straně. Odchází Vladislav Ignatjev, místo něj se na hřiště podívá Igor Smolnikov.
     
    60
    Hosté střídají. Ze hřiště odešel Odil Ahmedov a nahradil ho Mehdi Carcela Gonzalez.
     
    59
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A je to již o tři branky! Joaozinho rychle přenesl hru na útočnou polovinu. Zvolil centr z pravé strany a udělal velmi dobře, protože jeho přesně mířený pas skončil na hlavě WANDERSONA, který byl hbitější, než jeho soupeři a hlavou ke vzdálenější tyči přidává druhý gól v zápase.
     
    47
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A hned v úvodu přidává domácí celek druhý gól. Ignatjev hraje výborné utkání, což předvedl i v této akci, když na sebe natáhl tři obránce a i přes to dokázal poslat přesnou přihrávku na nabíhajícího JOAZOINHA, jenž si naběhl ke středu pokutového území a svižnou střelou k pravé tyči nedal Gabulovi žádnou šanci.
     
    38
    A o chvíli později se podobně provinil Petrov.
     
    37
    První žlutou v zápase vidí po faulu Diarra.
     
    36
    A málem bylo srovnáno! Po centru do malého vápna chtěl Filcov míč chytit do svých rukavic, jenž si jej málem nešťastně srazil do branky. Zachoval ale klidnou hlavu a dokázal ho zpracovat.
     
    33
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Ale o chvíli později se již domácí prosazují a nutno dodat, po nádherné akci. Domácí totiž přihrávkami na jeden dotek způsobili dezorientaci ve vápně Machačkaly. Ščipišin poslal dlouhý pas k pravé straně na kopačku Ignatjev, který jej hned přeposlal do středu pokutového území na nabíhajícího WANDERSONA, který taktéž z první propálil Gabulova střelou k bližší tyči.
     
    31
    Ščipišin vypálil z hranic velkého vápna. Jeho dělovka se stočila k pravé tyči a nebýt výborného zákroku Gabulova, mohli jít domácí do vedení.
     
    26
    Obrovská šance Machačkaly! Tagirbekov se vybídl do sólové akce, když dostal přesný pas na kopačku. Zvolil kličku doprava, čímž brankaře nezmátl. Následně se jej snažil obhodit, ale Filcov dobře zasáhl.
     
    20
    Pravděpodobně kvůli zranění hosté střídají. Hru opouští Andrey Eščenko nahrazuje ho Arseniy Logašov.
     
    18
    Neuvěřitelná záležitost! Filcov chtěl rozehrát po rohovému kopu, jenže odhozením nahrál odbíhajícímu Traerovi, který byl velmi překvapený, ale snažil se z otočky ihned pálit do prázdné branky. Tu ale těsně minul!

    Martin Doležal

    Branky: 33. Wanderson, 47. Joaozinho, 59. Wanderson, 89. Wanderson

    Karty:   38. Petrov (KRS), 82. Abreu (KRS) – 37. Diarra (MCK)


    FK Krasnodar: Filcov – Andjelkovič, Tubič, Martynovič, Markov – Petrov, Ščipišin, Ahrijev – Joaozinho, Wanderson, Ignatjev.
    Anži Machačkala: Gabulov – Tagribekov, Ewerton, Carlos, Eščenko – Ahmedov Diarra – Šatov, Jucílei, Boussoufa – Traore.
    bahis siteleri