Sampdoria – Inter 0:2 (kon.)
konec
UC Sampdoria
0:2 (0:1)
Inter Milán
Středa 03.04.2013, 18:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Inter je zpátky v TOP 5. Dnes to v Janově neměl vůbec jednoduché, když byl většinu utkání na vlastní polovině a bez balonu, jenže využil své šance, a tak si veze do Milána tři body. Dlouho nerozhodný stav se měnil ve 43. minutě, ve které se po centru Pereiry prosadil Palacio. Sampdoria byla po změně stran hodně nepříjemná a hosty zamkla na vlastní polovině. Do velkých šancí se však oproti první polovině utkání nedostala, a tak přišel v závěrečné snaze druhý trest. Po pěkné individuální akci se prosadil znovu Rodrigo Palacio. (20:26:01)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V na straně druhé se ještě snažil Munari, který si svým zakončením vysloužil poslední roh.
     
    90+3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! RODRIGO PALACIO díl druhý. Hostující útočník dostal na útočné polovině míč na pravé straně, prošel přes Obianga s Palombem a přízemním pokusem prostřeluje bezmocného Sergia Romera. Velmi pěkné sólo hostujícího střelce tak dává Interu na tři body z Janova definitivní razítko.
     
    90+3
    Kovačiće v útočném výpadu zastavil Palombo a Sampdoria šla do útoku. V něm se z levé strany dostal k ráně Poli, ale Handanovič byl na místě a chytá.
     
    90+2
    Poli si po nahrávce od De Silvestriho míč nedobře zpracoval, a tak jej zastavuje Zanetti. Ten posouvá na Pereiru, který míč vyváží na útočnou polovinu.
     
    90+1
    Druhý poločas je nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Mohlo být rozhodnuto. Palacio trochu se štěstím prošel přes Mustafiho a nahrál na pravou stranu pro Guarína. Kolumbijec pálí hodně nepřesně mimo.
     
    90
    Jdeme do finále. Sampdoria i přes znatelnou převahu nedokáže dobře zakombinovat do zakončení. Munariho kličky na pravé straně nevycházejí.
     
    89
    Stoper hostů Juan Jesus se odvážně vydal s míčem až k rohovému praporku, kde sice roh pro hosty nevybojoval, ale alespoň našetřil pár vteřin.
     
    88
    Mateo Kovačić se snažil za každou cenu napravit svoji nepřesnou nahrávku, a tak se doslova pověsil na Obianga. Je tak druhým hráčem Interu, který v dnešním utkání vidí žlutou kartu.
     
    87
    Inter se snaží poslední minuty rozdrobit, aby se již domácí tým do tlaku nedostal. Teď nepospíchal na pravé straně s vhazováním Silvestre, ale žlutit se zatím nebude.
     
    86
    Poslední střídání domácích. Munariho nahrazuje na trávníku Krstičiće.
     
    85
    Ranocchiovu chybu mohl k ráně využít po nahrávce od Obianga útočník Maxi Lopez, jenže jeho střela není moc důrazná, a tak ji hostující brankář znovu s přehledem chytá.
     
    83
    Z hranice pětadvaceti metrů to přímo na branku zkusil Maxi Lopez, jenže i když jeho projektil zeď překonal Handanoviče nikoliv. Slovinský brankář chytá ránu v klidu do rukavic.
     
    82
    Chybu hostů v rozehrávce vystihl Simon Poulsen, kterého před pokutovým územím zastavil za hranicí pravidel Gargano. Ten již jednu žlutou kartu má, ale druhé teď unikl, a tak může sudímu Bantimu jen děkovat. Přímý kop pro domácí.
     
    81
    Hra je následně přerušena pro nutné ošetření obránce Mustafiho. Který trpí po zákroku Gastaldella s Palaciem.
     
    80
    Obianga nejprve zastavil skvěle Kovačić, jenže ten měl smůlu, a tak domácí středopolař pokračoval v akci. Tu zastavil až dobrým skluzem Alvaro Pereira. Inter na malou chvíli v útoku.
     
    79
    Snažení domácích bylo na malou chvíli přerušeno, jenže Kovačić na pravé straně hřiště moc neuspěl. Nahrávka na jediného vysunutého hrota Palacia nevyšla, a tak tu je další tlak Sampdorie.

    Martin Mišovec

    Branky: 43. Palacio, 90+3. Palacio

    Karty:   22. Poli (SMD), 76. Krstičić (SMD) – 65. Gargano (INM), 88. Kovačić (INM)


    UC Sampdoria: (3-5-2) Romero – Mustafi, Palombo, Gastaldello – De Silvestri, Poli, Krstičić (86. Munari), Obiang, Estigarribia (77. Poulsen) – Sansone (59. Maxi Lopez), Icardi.

    Trenér: Delio Rossi

    Inter Milán: (4-3-1-2) Handanovič – Jonathan (58. Silvestre), Ranocchia, Juan Jesus, Pereira – Zanetti, Kovačić, Gargano – Guarín – Palacio, Cassano (67. Kuzmanović).

    Trenér: Andrea Stramaccioni

    Rozhodčí: Luca Banti – Riccardo Di Fiore, Giulio Dobosz

    Diváci: 25 000
    bahis siteleri