Česko – Lotyšsko 4:3 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Středa 03.04.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ČEZ Aréna slaví! MARTIN STRAKA vybojoval ve středním pásmu puk a posílá jej do prázdné branky!
     
    58:45
    Hosté hrají bez gólmana, ale domácí vyhazují.
     
    57:05
    Kovář se vymotal mezi třemi hráči a vybídl Holwega k jeho prvnímu gólu v play-off, ale jeho střelu k tyči bravurně vytěsnil Furch!
     
    53:38
    Třikrát mohli teď hosté dorážet Kadlecovu střelu a třikrát byli zablokováni!
     
    53:24
    Hosté mají šanci potřetí vyrovnat, rozhodčí jim totiž nabídli početní výhodu. K časoměřicům zamířil Mozík (PLZ) za podražení.
     
    Je vyprodáno, zápas sleduje 8236 diváků!
     
    48:32
    Hloupý faul téměř mimo hru předvedl Růžička (SLA). Po jeho faulu budou hosté hrát další dvě minuty v oslabení, cože je kromě cenného času stojí i dost sil.
     
    46:34
    Hosté se navíc teď budou muset znovu bránit. Na trestnou usedl podruhé za sebou Kučný (SLA).
     
    46:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení ve výhodě! Při signalizovaném vyloučení nahradil Mazance na ledě šestý hráč a domácí toho dokázali využít! Vlasák našel NICHOLASE ST:PIERRA, který sice nebyl v ideální pozici, ale dokázal dostat puk až za Furchova záda! Asistence: Tomáš Vlasák, Martin Straka.
     
    40:58
    Kovář byl v tutové šanci! Kratěna jej našel nahrávkou brankovištěm, ale nejproduktivnější indián výjimečně nemířil přesně! Slovákovu dělovku poté srazil bránící hráč.
     
    40:31
    Kučný (SLA) míří rychle na trestnou lavici a Plzeň může znovu zkoušet štěstí v početní výhodě.
     
    39:54
    Domácí v plném počtu. Plzeň přečkala dlouhou přesilovku Slavie pěti proti třem!
     
    37:57
    Růžička mohl dorazit Kadlecovu ránu do branky, ale Mazanec se bleskově přesunul!
     
    37:48
    Tak to je hodně nepříjemné pro domácí. Slovák (PLZ) ihned po buly přidal další faul a Plzeň se bude bránit ve třech!
     
    37:41
    Poživil (PLZ) teď usedl na trestnou lavici, když podle sudích nedovoleně zastavili jednoho z protihráčů. Souboj na první pohled nevybočoval z trendu zákroků, které rozhodčí nepískají, ale hostující hráč při něm přišel o hůl, a proto byl zřejmě plzeňský bek potrestán.
     
    34:41
    Obrovská šance domácích, Vlasákovu střelu ale zastavilo břevno!
     
    33:59
    Straka vymyslel překvapivou přihrávku zpoza branky, když na bližší tyči hledal Kováře, Furch se ale nalepil k tyči a nenechal tam žádnou skulinku, kudy by puk do branky propadl.
     
    33:38
    Petr Kadlec (SLA) si u mantinelu počínal v rozporu s pravidly, alespoň dle rozhodčích, a tak míří do boxu trestoměřičů.
     
    31:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté opět v přesilové hře srovnávají! Hertl našel na druhé straně branky najetého VLADIMÍRA RŮŽIČKU a ten vyrovnává skóre na 2:2! Asistence: Tomáš Hertl.
     
    31:41
    Kovář a St.Pierre ujeli do přečíslení, prvně jmenovaný nahrál plzeňskému bekovi a ten střílel, dostal se už ale do ostrého úhlu.
     
    31:02
    Slovák (PLZ) je teď k velké nelibosti domácích fanoušků vyloučen na dvě minuty a jeho tým se bude muset znovu bránit.
     
    29:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Komplikovaná akce domácích končí brankou! První přečíslení sice "vyšumělo" do ztracena, ale modrobílí zůstali u puku a slaví vedoucí branku! Michal Dvořák zcela netypicky před brankou nahrával z otočky a našel úplně volného JANA KOVÁŘE, který ve svojí formě z této pozice nemohl minout! Asistence: Michal Dvořák, Martin Straka.
     
    28:35
    Micka se hned po buly prohnal přes bránící hráče a ze středu střílel Mazanec byl ale dobře postaven!
     
    27:57
    Kadlec opět napřáhl na modré a Mazanec rukavicí puk spíš jen vyrazil, kotouč zamířil kousek vedle jeho levé tyče a do rohu.
     
    26:36
    Hosté si také zahrají v početní výhodě. Dvořák (PLZ), který po ošetření pokračuje v zápasu, teď sám fauloval a jde si "odpočinout" na trestnou lavici.
     
    25:27
    Straka se dral do šance, jenže prudký kotouč od Hollwega, který směřoval před branku na teč, mu o kousek unikl!
     
    21:48
    Pletka v pádu a otočce posílal puk před branku, k tomu se ale Kovář nedostal včas!
     
    20:56
    Hollweg se tlačil do zakončení a byl faulován Sklenářem (SLA). Plzeň si zahraje přesilovou hru.
     
    19:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jedna střela ale stačila k tomu, aby bylo vyrovnáno! PETR KADLEC na modré vystřelil, jeho ránu tečoval bránící Hollweg a divoký puk nakonec propadl za překvapeného Mazance! Asistence: Vladimír Růžička.
     
    18:16
    Mazanec vůbec nevěděl, kde skončil odražený puk a Boháč (PLZ), který jej odpálil znovu až do sítě, teď jde na trestnou lavici.
     
    17:14
    Žejdl si neporadil v jasné šanci a odmítl vyrovnání! Slávistický útočník místo rychlé střely volil kličku, kterou Mazanec přečetl a holí puk vyrazil!
     
    15:43
    Straka s Mozíkem měli gólové šance! Straka nejdříve svého obránce vybídl ke skórování ze stejného místa, odkud padla první branka, Mozík minul, ale sám Straka se dostal k dorážce, kterou na poslední chvíli zastavil jeden z beků Slavie!
     
    12:27
    Fatální chyba domácích a Sklenář mohl přidat třetí gól Slavie v oslabení v této sérii, bekhendovou kličku ale Mazanec čekal a betonem puk zastavil!
     
    10:03
    Na ledě zůstal po souboji ležet Michal Dvořák, rozhodčí nakonec hru přerušili a po domluvě vylučují hostujícího hráče. Kolařík (SLA) dostává 2+2 minuty za vysokou hůl, protože na ledě po Dvořákovi zůstaly krvavé stopy.
     
    09:39
    Plzeň je na koni! Poživilovi jen těsně unikl puk v zrcadlově stejné pozici, ze které dával gól Hanzlík, ale do nebezpečného zakončení se dostal Vlasák a byl hodně blízko druhému gólu!
     
    06:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Při hře ve čtyřech nakonec ale branka opravdu padla! Domácí dobře sehráli protiútok, Kovář na šíři hřiště našel rozjetého JIŘÍHO HANZLÍKA a ten mířil přesně! Asistence: Jan Kovář, Ondřej Kratěna.
     
    06:31
    První velká šance zápasu! Pletka za brankou obral jednoho z protihráčů, naslepo nahrál na modrou a Slovák se vší silou opřel do střely, Furch proti němu vyjel až před brankoviště a puk zachytil!
     
    06:18
    Indiáni nevyhráli buly a měli velké problémy, nakonec aspoň získali odražený puk a v tu chvíli přišel faul Skokana (SLA), který podrazil jednoho z domácích obránců.
     
    05:46
    Je tu první přesilová hra pro Slavii. Na trestnou lavici usedl Jakub Lev (PLZ).

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 7. Hanzlík (Kovář, Kratěna), 30. Kovář (Dvořák, Straka), 47. St.Pierre (Vlasák, Straka), 59. Straka – 20. Kadlec (Růžička), 32. Růžička (Hertl)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec – St.Pierre, Hanzlík, Poživil, Slovák, Růžička, Mozík, Boháč – Schleiss, Vampola, Sýkora, KKratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, Kovář, Hollweg, Dvořák, Petruška, Pletka
    HC Slavia Praha: Furch – Kempný, Dresler, Kadlec, Kuboš, Kučný, Šenkeřík, Kolařík – Skokan, Vrdlovec, Jelínek, Krenželok, Poletín, Micka, Žejdl, Alinč, Sklenář, Růžička, Stránský, Hertl, Tomica

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Bláha, Kostka

    Diváci: 8236
    bahis siteleri