Boston – Carolina 6:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Calgary 1:3 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
New York Rangers
Úterý 09.04.2013, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Lundqvist odvolán z branky!
     
    56:20
    Toronto opět zatlačilo soupeře až před Lundqvista, střelu McClementa z mezikruží zastavilo až břevno!
     
    49:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rangers dělají ale osudovou chybu. Těžce vybojované srovnání rychle ztrácí. Bozak našel dokonalou přihrávkou za obranu PHILA KESSELA. Ten byl v ten okamžik zcela sám před Lundqvistem. Nejprve nepovedeně vystřelil, puk se mu ale od betonu odrazil zpět na hůl a z ůhlu dorazil kotouč do branky! Asistence: Tyler Bozak, James Van Riemsdyk.
     
    49:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers ubránili oslabení a ihned potom srovnávají! DEREK STEPAN využil zaváhání Komarova v útočné třetině a dostal se lehce přes hráče Toronta. Přesprintoval celé hřiště a forhendovou střelou trefuje z levého křídla na vzdálenější tyč! Bez asistence.
     
    46:59
    Přesilovka pro Toronto. Za nebezpečnou hru vysokou holí vyloučen hráč Rangers.
     
    44:55
    Celá hala aplauduje ve stoje Reimerovi! Ten totiž dokázal chytit střelu Clowa, který ač v pádu, tak i tak velmi nebezpečně posílal puk z úhlu do prázdné branky. Domácí gólman ale v leže stihl zasáhnout lapačkou!
     
    42:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH je dnes snad jediným hráčem Rangers, který na hřišti něco předvádí. Útočník hostů přesprintoval Fransona a ač faulován dokázal puk přehodit na forhend a poté zakončit za padajícího Reimera! Toronto sice vstoupilo herně do třetí třetiny jasně lépe a hned několikrát mohlo zvýšit náskok, místo toho Rangers snižují na rozdíl jediné branky... Asistence: John Moore, Steeve Eminger.
     
    41:36
    A další šance, Kessel z bezprostřední blízkosti zakončuje vedle!
     
    39:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovku a zvyšují na 3:1 gólem do šatny. PHIL KESSEL tečuje nahození od levého mantinelu! Hráči z Manhattanu opět nepochopitelně neobsadili hráče stojícího před brankou, tohle jsou hrubé chyby. Asistence: Dion Phaneuf, Cody Franson
     
    38:32
    Toronto si zahraje přesilovku. Callahan vyloučen za podražení.
     
    34:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    A hned z protiútoku se prosazují Rangers! RICK NASH zavezl puk před branku, před kterou vznikl následně velký závar. Puk se dostává ve velkém zmatku za záda Reimera, zřejmě mezi betony. Situaci musel ještě potvrdit videorozhodčí, zda se nejednalo o úmyslné kopnutí do puku. Asistence: Derek Stepan.
     
    32:32
    Van Riemsdyk vyloučen za podražení.
     
    31:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto k velké radosti tribun využívá přečíslení tří na jednoho! Kadri nahrál z pravého křídla na volej RYANU O´BYRNU, který se trefuje přesně za záda gólmana hostů! Asistence: Nazem Kadri, Clarke MacArthur.
     
    11:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka utkání, prosazují se domácí! Hokejisté v modrých dresech nahodili puk z levého rohu hřiště přímo na Lundqvista, který touš pouze vyrazil před sebe. V brankovišti byl až nepochopitelně nikým nebráněn JAMES VAN RIEMSDYK, který natřikrát překonává bezmocného Lundqvista v brance. Asistence: John Michel-Liles, Phil Kessel.
     
    13:07
    První přesilovka pro Rangers, vyloučen je Colborne za naražení na hrazení.
     
    05:30
    Boyle vystřelil od modré, jeho střelu možná někdo tečoval, na brance Reimera každopádně zvoní tyč, puk se odráží do rohu pole.
     
    04:53
    A tento rychlý útok zakončuje Komarov z levého kruhu, jeho střela tahem jde těsně nad břevno!

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 12. Riemsdyk (Liles, Kessel), 32. O´Byrne (Kadri, MacArthur), 40. Kessel (Phaneuf, Franson), 50. Kessel (Bozak, Riemsdyk) – 35. Nash (Stepan), 43. Nash (Moore, Eminger), 49. Stepan


    Toronto Maple Leafs: Reimer – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Liles, Franson, Fraser – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, MacArthur – Komarov, Grabovskij, McClement – Orr, Colborne, Hamilton.
    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, Del Zotto, Stralman, McDonagh, Eminger, Moore – Callahan, Stepan, Nash – Clowe, Richards, Zuccarello – Boyle, Brassard, Hagelin – Asham, Powe, Pyatt.
    bahis siteleri