Barcelona – PSG 1:1 (kon.) | Juventus – Bayern 0:2 (kon.)
konec
Juventus FC
0:2 (0:0)
Bayern Mnichov
Středa 10.04.2013, 20:45 • Juventus Stadium (kapacita - 45 666 míst), Turín. • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli a pro dnešek opravdu všechno. Já se s Vámi loučím a těším se, na počtenou, při zítřejším čtvrtfinále pro změnu Evropské Ligy mezi Newcastlem United a Benficou Lisabon. Dobrou noc. (22:59:13)
     
    Zbývá ještě vyhlásit dva nejlepší hráče. Za hostující Bayern Mnichov to je bezpochyby Arjen Robben (BAY). Snažil se, hodně i přihrával, což u něj není až tak zvykem, vytvořil si dvě dobré příležitosti, přičemž jednou pálil do tyče. Odehrál velice dobré utkání

    Za domácí to byl, dle mého názoru, Fabio Quagliarella (JUV). Útočník "Staré Dámy" se snažil, vydal toho ze sebe mnoho. Vytvořil si i dvě dobré palebné pozice, ale netrefil, přesto byl ze všech hráčů nejaktivnější.
     
    Do semifinále tedy postupuje čtveřice klubů, z nichž dva jsou německé a dva španělské, což ukazuje sílu obou soutěží. Největším favoritem je určitě Barcelona, ale při současné formě bavorského celku, dále pak euforie vestfálského klubu po, tak říkajíc, "útěku hrobníkovi z lopaty" a zkušenosti madridského Realu jen těžko můžeme prohlásit jednoznačně, že jeden z těchto týmů hraje prim. Uvidíme. Co však můžeme říci jednoznačně, je to, že budeme svědky skvělých představení na zelené pokrývce... Kdo se bude radovat na konci?
     
    Je za námi odveta čtvrtfinálového utkání mezi Juventusem Turín a Bayernem Mnichov a nutno podotknout, že italský úřadující mistr na svého německého protějška neměl. Bayern hrál v pohodě, kombinoval, dostával se do šancí a střílel branky. Nakonec se z toho zrodilo stejné vítězství jako v prvním utkání v Allianz Aréně, tedy 2:0 pro bavorský velkoklub. Domácí si vytvořili jedinou větší příležitost, z přímého kopu protáhl Pirlo Neuera, ale branku se nakonec "Staré Dámě" vstřelit nepodařilo. Naopak Bayern Mnichov si vítězství pohlídal, které mohlo být ještě větší nebýt zahozených šancí Robbena a Müllera. To ovšem pro změnu německého čerstvého mistra mrzet nemusí. Postupuje do semifinále.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    A nakonec se hosté ještě prosazují. Bastian Schweinsteiger se uvolnil a kolmou přihrávkou vyzval ke skórování CLAUDIA PIZZARA, jenž příležitostí nepohrdl a peruánský žolík Juppa Heynckese trefuje krásnou diagonálou svůj čtvrtý gól v letošní sezóně Ligy Mistrů. Uzavírá dnešní účet – 0:2!
     
    90
    Arjen Robben si pohrál se Leonardem Bonuccim, ale jeho následnou přihrávku promrhal vyčkáváním Thomas Müller. Míč však znova v držení hostí.
     
    90
    Bonucci zahrál rukou a Bayern opět kombinuje a v poklidu drží míč na svých kopačkách.
     
    89
    Po rychlé rozehrávce se přes Thomase Müllera neprobil Asamoah.
     
    89
    Andrea Pirlo faulovaný Luizem Gustavem.
     
    88
    Bastian Schweinsteiger přece jen neovládá kličku na střed jako jeho nizozemský kolega. Nyní si při pokusu o ní vylámal zuby na Bonuccim. Juventus u míče.
     
    87
    Nejaktivnější hráč Bayernu Mnichov, to je Arjen Robben. Ze stejného místa, odkud trefil tyč, teď přízemní ranou našel rukavice Gianluigi Buffona.
     
    86
    Za pohledné kombinace Bayernu Mnichov, který si užívá postupové utkání, diváci domácích aplaudují ve stoje svému celku, někteří také opouští Juventus Stadium.
     
    85
    Domácí, jmenovitě Vučinič s Islou, si narazili, ale jejich zpracování nebylo vůbec precizní. Manuel Neuer jímá míč v rukou.
     
    83
    Poslední střídání také na straně Bayernu. Odchází střelec zatím jediné trefy v dnešním utkání, Mario Mandžukič. Chorvat však mimo branky ještě stihl dostat žlutou kartu a první semifinále si tak nezahraje. Nahradí jej Claudio Pizzaro, peruánský hrdina a střelec čtyř branek v utkání s Hamburkem, který Bayern předminulý týden rozstřílel 9:2.
     
    82
    Asamoah spadl těsně před šestnáctkou po kontaktu s Martínezem, ale pan rozhodčí Velasco známým pohybem ukazuje: "hraje se dál, nic se nestalo."
     
    81
    Giaccherini se dvakrát pokoušel o centr, ale ani jednou si na Jeroma Boatenga nepřišel. Německý křídelní obránce obě vysoké přihrávky zblokoval.
     
    80
    Střídá i bavorský celek. Za ohlušujícího pískotu odchází ze hřiště Franck Ribéry, kterého nahrazuje brazilský záložík Luiz Gustávo.
     
    79
    Přichází avizované střídání. Marchisio přepouští místo Giaccherinimu.

    Dominik Tobola

    Branky: 64. Mandžukič, 90+1. Pizzaro

    Karty:   13. Bonucci (JUV), 72. Vučinič (JUV) – 6. Mandžukič (BAY)


    Juventus FC: Buffon – Chiellini, Bonucci, Barzagli – Asamoah, Marchisio (79. Giaccherini), Pirlo, Pogba, Padoin (69. Isla) – Quagliarella (66. Matri), Vučinič.
    Bayern Mnichov: Neuer – Alaba, Dante, Van Buyten (35. Boateng), Lahm – Schweinsteiger, Javi Martínez – Robben, Müller, Ribéry (80. Luiz Gustávo) – Mandžukič (83. Pizzaro).

    Rozhodčí: Carlos Velasco – Roberto Alonso, Juan Yuste – Roberto Díaz. (všichni ESP).

    Diváci: 40 823.

    První zápas: Bayern - Juventus 2:0
    bahis siteleri