New Jersey – Ottawa 0:2 (kon.) | Columbus – St. Louis 4:1 (kon.) | Nashville – Dallas 2:5 (kon.)
Chicago – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 3:2 (po pr.) | Colorado – Vancouver 4:3 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 1:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:3 (1:0, 0:2, 3:1)
Vancouver Canucks
Sobota 13.04.2013, 21:05 • Pepsi Center, Denver, CO (kapacita 18007 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Domácí se usadili v útočném pásmu, 7 vteřin před závěrečnou sirénou se ke střele od modré čáry odhodlal JAN HEJDA, který svou premiérovou trefou v sezóně posílá domácí do vedení 4:3! Asistence: David Jones a Tyson Barrie.
     
    53:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Akce druhé lajny Lavin ale pokračovala, rychlá přihrávka Duchena na P. A. PARENTEAUA nakonec končí brankou, Parenteau se trefil přesně a srovnává tak na 3:3! Asistence: Matt Duchene a Brad Malone.
     
    43:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Akce Kosatek ale pokračovala, puk se přes Hamhuise dostal až k JASONU GARRISONOVI, který trefil od modré čáry přesně k tyči a vrací tak Vancouveru vedení! Asistence: Dan Hamhuis a Andrew Ebbett.
     
    42:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další obrovská chyba hostujících obránců končí vyrovnáním, velmi podobnou chybu jako udělal při prvním gólu Bieksa, nyní vytvořil Lapierre, který přímo nabídl branku CODY McLEODOVI! Asistence: Ryan O'Reilly.
     
    26:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do vedení! Další rychlou akci bratří Sedinů zužitkoval JANNIK HANSEN, kterému stačilo trefit prázdnou branku, která na něj zívala po přihrávce od Daniela Sedina! Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.
     
    24:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostů končí vyrovnáním! Po přechodu středního pásma se puk dostal od Keslera k MAXIMU LAPIERROVI, který se trefil přesně k tyči! Asistence: Ryan Kesler a Alexander Edler.
     
    01:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení, když potrestali obrovskou chybu hostů v obraně. Bieksa poslal přihrávku přesně mezi kruhy, kde sebral puk kapitán domácích GABRIEL LANDESKOG, který si snadno poradil se Schneiderem a posílá Laviny do vedení! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Landeskog, 43. McLeod (O'Reilly), 54. Parenteau (Duchene, Malone), 60. Hejda (Jones, Barrie) – 25. Lapierre (Kesler, Edler), 27. Hansen (D. Sedin, H. Sedin), 44. Garrison (Hamhuis, Ebbett)


    Colorado Avalanche: Giguere (Aittokallio) – O'Brien, Hunwick, Elliot, Hejda, Barrie, Zanon – McLeod, O'Reilly, Landeskog – Parenteau, Duchene, Mitchell – Jones, Stastny, McGinn – Olver, Malone, Bordeleau
    Vancouver Canucks: Schneider (Luongo) – Bieksa, Edler, Garrison, Hamhuis, Alberts, Ballard – Hansen, H. Sedin, D. Sedin – Kassian, Kesler, Burrows – Weise, Roy, Raymond – Sestito, Lapierre, Ebbett

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Cameron, Pancich

    Diváci: 15229
    bahis siteleri