Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Washington – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.)
Toronto – Montreal 1:4 (kon.) | Dallas – Detroit 0:3 (kon.) | Columbus – Nashville 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 8:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 1:3 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 7:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:5 (kon.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Arizona Coyotes
Neděle 28.04.2013, 04:00 • Honda Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Radim Vrbata dobruslil vyhozený kotouč a žabkou ho předložil ANTOINEMU VERMETTOVI, který ho zasunul do prázdné klece. Asistence: Radim Vrbata, Oliver Ekman-Larsson.
     
    49:33
    Anaheim právě vstřelil branku! Getzlaf vypíchl kotouč na obranné modré čáře a zavezl jej do útočné třetiny, kde vyslal přihrávku na BOBBYHO RYANA, tomu stačilo do nahrávky nastavit hůl a kotouč spadl do branky. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    47:43
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Je tu gól v oslabení! Koivu udělal chybu na útočné modré čáře a Hanzal s RADIMEM VRBATOU uháněli na branku Anaheimu. Přičemž střelec krásně trefil růžek Fasthovi branky a připsal si hattrick v dnešním zápase. Asistence: Martin Hanzal.
     
    26:46
    Phoenix právě vstřelil branku!
    K dorážce Doanovi střely se dostal RADIM VRBATA a svojí druhou trefou v dnešním utkání posílá svůj tým do těsného vedení. Asistence: Shane Doan, Keith Yandle
     
    20:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Ihned po vhazování se domácí dostali do útočného pásma. Chvíli na to se od modré prosazuje FRAN BEAUCHEMIN. Asistence: Ryan Getzlaf, Cam Fowler.
     
    17:36
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A je tu branka z protiútoku. Podél hrazení se protáhl KYLE CHIPCHURA a vystřelil, Fasth byl přesvědčen, že má kotouč ukryt ve výstroji, ale ten mezitím doklouzal za jeho záda. Asistence: Paul Bissonette, Keith Yandle
     
    10:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera! Maroon nádhernou zadovkou našel osamoceného TEEMA SELANNEHO, který neměl se zakončením do prázdné branky žádný problém. Asistence: Patrick Maroon, Nick Bonino.
     
    08:14
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Doana zpoza branky se k puku dostal RADIM VRBATA, který otevírá dnešní skóre. Asistence: Shane Doan, David Schlemko.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 11. Selanne (Maroon, Bonino), 21. Beauchemin (Getzlaf, Fowler), 50. Ryan (Getzlaf) – 9. Vrbata (Doan, Schlemko), 18. Chipchura (Bissonette, Yandle), 27. Vrbata (Doan, Yandle), 48. Vrbata (Hanzal), 60. Vermette (Vrbata, Ekman-Larsson)


    Anaheim Ducks: Fasth (Hiller) – Lydman, Beauchemin, Souray, Vatanen, Fowler, Lovejoy – Ryan, Getzlaf, Perry – Palmieri, Bonino, Selanne – Winnik, Koivu, Cogliano – Beleskey, Steckel, Etem
    Arizona Coyotes: LaBarbera (Smith) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Schlemko, Klesla, Stone – Vrbata, Hanzal, Doan – Korpikoski, Vermette, Boedker – Conner, Gordon, Moss – Bissonnette, Bolduc, Chipchura

    Rozhodčí: St. Pierre, Leggo – Vaughan, Mach