Košice – B. Bystrica 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 2:2 (kon.) | Myjava – Prešov 2:0 (kon.)
konec
MFK Košice
1:0 (0:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 11.05.2013, 17:30Niké liga
     
    90+2
    Predsa len ešte poriadne vypálil aj domáci kapitán Šinglár a Boroš si pripisuje posledný zákrok stretnutia!
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    89
    Naopak, na opačnej strane Viazanko naservíroval loptu priamo pred bránu Karašovi, ktorý v čistej šanci triafa iba Boroša!
     
    85
    Banská Bystrica spálila ďalšiu tutovku! Čistú tutovku 5 minút pred koncom vychytal Darko Tofiloski, za čo si vyslúžil veľké ovácie publika.
     
    84
    Prvú žltú kartu v stretnutí si vyslúžil hosťujúci Norbert Gyömbér.
     
    83
    Stretnutie sleduje priamo na štadióne 1670 divákov.
     
    82
    A lopta po kope z rohu ihriska len tak tak minula hlavu voľného Slančíka, ktorý sa pokúšal vyskakovať a zasiahnuť ju.
     
    79
    Posledné striedanie aj na strane hostí. Pančíka nahradil Faško.
     
    77
    Posledné striedanie v tíme domácich. Matiča nahradil Kavka.
     
    76
    Ten rozohral Hlinka nakrátko s Považancom, ktorý našiel Adámika a toho v čistej príležitosti vychytal Tofiloski. Brankár Košíc vyráža na ďalší roh. Z tohto rohu len tak tak že hostia nevyrovnali. Tofiloski sa pokúšal vyrážať, ale loptu minul a v poslednje chvíli ju jeho spoluhráči odkopli na ďalší rohový kop.
     
    74
    Striedanie v domácom tíme. Oumara Diabyho nahradil Gál-Andrézly.
     
    73
    Napokon ale rozohral bravúrne! Na útočnej polovici našiel Karaša, ktorý z ľavej strany centroval na hlavu Diabyho. Ten z bezprostrednej vzdialenosti triafa brvno.
     
    70
    Neskutočný center na hranicu malého vápna, kde stál osamotený Tomáš Hučko. Ten hlavičkou okamžite poslal loptu do siete, ale priamo na čiare ju v poslednej chvíli zastavil ležiaci Tofiloski.
     
    65
    Striedanie v tíme hostí. Peňašku nahradil Slančík.
     
    64
    A nový muž na trávniku na seba okamžite upozornil! Spoza bočnej hranice malého vápna napálil loptu do Boroša.
     
    63
    Prvé striedanie v domácom tíme. Bukatu nahradil Karaš.
     
    58
    Košičania po striedaní súpera naďalej aktívne. V šestnástke správne vyskočil Matič a loptu trafil vo výskoku. Predviedol sa však brankár hostí, ktorý si s ňou poradil.
     
    57
    Prvé striedanie zápasu. Z hosťujúceho celku zápas nedohrá Savič, ktorého nahradil Považanec.
     
    52
    Košice dali gól!

    Teraz MIROSLAV VIAZANKO neprihrával, ale rovno strieľal, a to prinieslo úspech. Z pravej hranice malého vápna nechytateľne prekonáva brankára Boroša.
     
    51
    Viazanko teraz predviedol krásnu nahrávku! Zo strany centroval do šestnástky, kde lopta iba o trochu poskočila pred Diabym.
     
    47
    Teraz ale boli jeho spoluhráči úspešnejší. Na hranici šestnástky si loptu na strelu pripravil Hučko, ale napálil iba nohy obrancu stojaceho pred ním.
     
    44
    Najväčšie vzrušenie doterajšieho priebehu zápasu sme videli na opačnej strane. K lopte sa priamo pred Borošom dostal Bukata a pokúsil sa ho prekonať. Hosťujúci brankár loptu vyrazil a ešte s ňou bojoval Šinglár. Ten bol v súboji až príliš dôrazný a zrazil brankára Banskej Bystrice na zem.
     
    34
    Na opačnej strane sa opäť predviedli hosťujúci hráči. Po sérii prihrávok našli vo vápne Hlinku, ktorý to skúsil strelou z otočky. Tá však nemala dostatočnú razanciu a presnosť.
     
    31
    Hučko loptu veľmi efektne zakrútil až smerom do brány, ale tesne pred čiarou ju skrotil Tofiloski. Skrotil ako skrotil, v podstate iba vyrazil na rohový kop.
     
    23
    A veru sa jej to aj podarilo! Bol to pravdepodobne opäť Peňaška, kto z hranice šestnástky bránený napálil brvno Tofiloskeho brány.
     
    20
    Ale na opačnej polovici sa Borošovi spoluhráči predviedli! V šestnástke sa obrane vymkol spod kontroly Peňaška, ktorý sa dostal aj k zakončeniu. To našťastie pre nepozorných Košičanov skončilo pár desiatok centimetrov od brány.
     
    18
    Banská Bystrica získala možnosť rozohrávky po menšom faule Košičanov. Z veľkej vzdialenosti sa lopty chopil Hlinka a poslal center priamo nad hlavy klbka hráčov. Najvyššie vyskočil jeden z jeho spoluhráčov, ale lopta aj tak končí tesne vedľa brány.
     
    13
    Ale teraz sa to domácim podarilo. Na útočnú polovicu sa presunul jeden z domácich a poslal prihrávku voľnému Hovančíkovi. Ten to skúsil strelou spoza šestnástky a tú si brániaci hosťujúci hráč takmer zrazil do brány. Našťastie pre Banskú Bystricu ale lopta skončila tesne vedľa žrde.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 52. Viazanko

    Karty:   84. Gyömbér (BBY)


    MFK Košice: Tofiloski – Sekulič, Ostojič, Šinglár (C), O. Diaby, Tóth, Viazanko, Matič, Bukata, Bašista, Hovančík
    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Hučko, Gyömbér, Teixeira, Šovčík, Pančík, Turňa, Adámik (C), Peňaška, Hlinka, Savič

    Rozhodčí: Pavlík – Súkeníková, Jankovič

    Diváci: 1670
    bahis siteleri