USA – Německo 3:0 (kon.) | Kanada – Česko 2:1 (kon.) | Slovensko – Rusko 1:3 (kon.)
Norsko – Švýcarsko 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Rusko
Neděle 12.05.2013, 19:15 • Hartwall Arena, Helsinky, Finsko (kapacita 13506 míst) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Janus nyní musí zpytovat svědomí, Slováci dobře vstoupili do třetí třetiny, nic to ale není platné, protože lehké nahození DENISE DĚNISOVA od pravého mantinelu propadlo slovenskému brankáři pod betonem do branky!
     
    39:45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nepovedená kombinace Rusů skončila těžkou přihrávkou Kovalčuka na Nikulina, který nedokázal zkrotit puk na modré čáře, do brejku se dostal BRANKO RADIVOJEVIČ, který se v samostatném nájezdu nemýlí, když svižnou ranou prostřelil Bryzgalova! Bez asistence.
     
    31:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další přetažené střídání dvojice Radulov-Kovalčuk končí druhou brankou Rusů! Radulov se skvěle uvolnil v rohu od Sekery, dostal se před branku, puk ale nechal někde na přední tyči, kde si ho jako první našel ILJA KOVALČUK, který zamířil do odkryté klece! Asistence: Alexander Radulov a Alexej Těreščenko.
     
    25:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají přesilovku! Nikulinovo nahození skončilo v houšti těl před brankou, Medvěděv přiklepl kotouč ALEXANDRU RADULOVOVI, který trochu se štěstím propálil Januse! Asistence: Jevgenij Medvěděv a Ilja Nikulin.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 40. Radivojevič – 26. Radulov (Medvěděv, Nikulin), 32. Kovalčuk (Radulov, Těreščenko), 45. Děnisov


    Slovensko: Janus (Staňa) – Sekera, Mihálik, Sersen, Švarný, Vydarený, Jurčina – Surový, Kopecký, Radivojevič – Kukumberg, Miklík, Záborský – Šatan, Hudáček, Ölvecký – Daňo, Bližňák, Haščák – Bartek
    Rusko: Bryzgalov (Varlamov) – Nikulin, Birjukov, Tjutin, Medvěděv, Děnisov, Bělov, Zajcev – Těreščenko, Radulov, Kovalčuk – Mozjakin, Popov, Perežogin – Anisimov, Petrov, Kuzněcov – Svitov, Kokarev, Soin – Loktionov

    Rozhodčí: Piechaczek, Reiber – Arm, Hunnius

    Diváci: 4041
    bahis siteleri