Perm – Rostov 3:2 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
3:2 (2:0)
FK Rostov
Pátek 17.05.2013, 15:00 • Stadion Zvezda, Perm • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Rostov právě vstřelil branku!
    Toto střídání se Miodragu Božovićovi opravdu povedlo. JEVGENIJ STARIKOV si nikým nehlídán naběhl na Polozem přistrčený centr Kangy od rohového praporku a překonal Geruse.
     
    87
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Blagoj Georgijev, přichází Sergej Volkov.
     
    81
    Alexandr Gaţcan doprovodil jeden z výroků hlavního arbitra párem ostřejších slovíček a je za to potrestán žlutou kartou.
     
    80
    Pikuščak malou chviličku po svém příchodu na hřiště mohl definitivně rozhodnout o výsledku, Xulu ale před ním Sirakovův centr posunul na roh! Nechybělo málo a byl by z toho vlastní gól.
     
    79
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Martin Jakubko, přichází Igor Pikuščak.
     
    73
    Georgijev podruhé v zápase zkusil centr pod břevno na přední tyč a Pletikosa musel opět spěchat, aby stihl míč vyrazit! Sebevědomí bulharského záložníka je ohromné.
     
    64
    Rostov právě vstřelil branku!
    Ještě ale zdaleka není rozhodnuto. O snížení se postarali dva střídající hráči Rostova. Holenda se na hranici pokutového územní protlačil k centru přes Semjonova, Šešukovovi se sice nepovedlo zakončit, nevědomky ale aspoň zpracoval míč pro JEVGENIJE STARIKOVA, jenž z voleje střelou do horní poloviny branky překonal Geruse.
     
    61
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Danko Lazović, přichází Jan Holenda.
     
    60
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Maxim Kanunnikov, přichází Nikita Burmistrov.
     
    55
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Kolomejcev krásně prošel po levé straně, následně od koncové čáry trefil do ruky za chvíli střídajícího Cocişe a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil nejlepší hráč utkání BLAGOJ GEORGIJEV a i když Pletikosa odhadl směrem střely k pravé tyči, natahoval se marně.
     
    55
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Razvan Cociş, přichází Jevgenij Starikov.
     
    54
    Je nařízena penalta pro Perm!
     
    46
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Vitalij Djakov, přichází Siyanda Xulu.
     
    33
    Maxim Kanunnikov ve vzdušném souboji neúmyslně bouchl levou rukou do obličeje Djakova a poměrně překvapivě za to dostal žlutou kartu.
     
    27
    V krátkém časovém rozmezí dostali pořádně naloženo Georgijev s Jakubkem a Vladimir Kisenkov za první zákrok právem dostal žlutou kartu.
     
    23
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Hosté se teď mohou chytat za hlavu. Poměrně jednoduchou situaci před svou šestnáctkou nedokázali vyřešit důrazným odkopem, Čerenčikov předal míč ke Georgijevovi, jenž tentokrát našel hlavu MARTINA JAKUBA, který svým čtvrtým gólem v sezoně navýšil vedení domácích.
     
    17
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Georgijev poslal prakticky od postranní čáry krásný centr na zadní tyč, kam si naběhl ALEXANDR KOLOMEJCEV a poté, co překonal svého osobního strážce Margasova, chytrým zakončením poslal míč za marně se natahujícího Pletikosu.

    Daniel Polách

    Branky: 17. Kolomejcev, 23. Jakubko, 55. Georgijev (pen.) – 64. Starikov, 90+3. Starikov

    Karty:   33. Kanunnikov (AMP) – 27. Kisenkov (RTV), 81. Gaţcan (RTV)


    FK Amkar Perm: Gerus – Sirakov, Bělorukov, Semjonov, Čerenčikov – Vassiljev, Georgijev (87. Volkov), Kolomejcev – Kamešs, Kanunnikov (60. Burmistrov), Jakubko (79. Pikuščak)
    FK Rostov: Pletikosa – Djakov (46. Xulu), Kisenkov, Beljajev, Margasov – Šešukov, Kanga, Cociş (55. Starikov), Gaţcan – Poloz, Lazović (61. Holenda)

    Rozhodčí: Nikolajev – Mosjakin, Děušev
    bahis siteleri