Slavia Praha – Písek 13:0 (kon.) | Svítkov – Horní Bříza "A" 1:5 (kon.) | ESA Praha – Karviná 0:7 (kon.)
Horní Bříza "A" – Litvínov 2:0 (kon.) | Písek – Karviná 0:9 (kon.) | Slavia Praha – ESA Praha 7:0 (kon.)
Litvínov – Svítkov 4:2 (kon.) | ESA Praha – Písek 2:1 (kon.) | Karviná – Slavia Praha 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
13:0 (6:0, 7:0)
HC ŠD Písek
Sobota 18.05.2013, 12:00Finálový turnaj Ligy žen
     
    První duel turnaje tak skončil jednoznačně ve prospěch favorizované Slavie Praha, hned však pokračujeme dál zápasem mezi Svítkovem a Horní Břízou. (13:00:58)
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    29:21
    Utkání se již blíží ke svému závěru, favoritkám se teď nedaří.
     
    27:51
    Nejlepší hráčkou zápasu je jednoznačně brankářka Písku Eva Berendová, která ve svém brankovišti dělá možné i nemožné. Často už se jí ani nechce vstávat zpátky na nohy, už je nesmírně unavená.
     
    26:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čepice na led! Nebo aspoň na umělou plochu. Šťastnou třináctku završuje MICHAELA RULLOVÁ – 13:0.
     
    26:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na píseckém kontě svítí čtyři minuty před koncem duelu tucet branek. Z velkého úhlu se prosadila HANKA KUBÁTOVÁ – 12:0. Asistence: Lucie Povová.
     
    25:11
    Statečně bojující hokejbalistky Písku se po dlouhé době dostaly s míčkem na útočnou polovinu, leč ke gólu měly hodně daleko.
     
    23:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hned po buly prchly slávistky dopředu a znovu se radují. Blonďatá kometa TEREZA VANIŠOVÁ procpala míček se štěstím, ale přece, kolem tyčky nešťastné Berendové – 11:0.
     
    23:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Desítka se v písecké síti třepetá až teď, a rozhodně nejde o žádné chladivé osvěžení. Svou druhou branku zápasu zaznamenala LUCIE MANHARTOVÁ – 10:0. Asistence: Michaela Rullová.
     
    22:23
    Brankářka Písku se ve svém hájemství válí jako brambor v horké vodě, přesto se zatím na prolomení dvouciferného skóre čeká.
     
    20:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Petra Hercigová podržela míček na pravé straně a s přihrávkou se neunáhlila. Počkala si na ten pravý moment, kdy ji HANKA KUBÁTOVÁ naběhla do gólové pozice a pak už střílela do prázdné – 9:0. Asistence: Petra Hercigová.
     
    19:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další radost na sebe nenechala dlouho čekat. Berendová neudržela oranžovou kouli v náručí a MICHAELA RULLOVÁ měla z otočky snadnou práci – 8:0.
     
    18:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    První branka Slavie ve druhé půli padla po rychlé kombinaci, na jejímž konci byla LUCIE MANHARTOVÁ – 7:0. Asistence: Kateřina Němcová, Michaela Rullová.
     
    17:08
    Linda Hyksová prchla v přečíslení s Terezou Vanišovou, leč střílela sama, a to jen do hrudi Berendové.
     
    16:03
    Pokračuje se v nastoleném trendu, ale červenobílým se zatím nepodařilo přesně vystřelit.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Bečevová – Lásková, Fričová, Němcová, Tejralová, Hercigová, Rullová, Pálová, Manhartová, Hiksová, Povová, Vanišová, Kubátová, Bukolská, Rejlová.

    HC ŠD Písek: Berendová – Slámová, Belíčková, Kocourková, Popelková, Štedronská, Butulová, Pančáková, Rothová, Novotná, Kvíčalová, Turková, Merglová, Pletková.

    Rozhodčí: Řezníček, Havelka.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    13:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    A dcera slávistického kouče hned nahrála na další gól, který zaznamenala další ostřílená hokejistka LUCIE POVOVÁ – 6:0. Asistence: Lucie Manhartová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Fričová, 5. Rullová, 7. Rejlová, 8. Fričová, 10. Tejralová, 14. Povová (Manhartová), 19. Manhartová (Němcová, Rullová), 20. Rullová, 21. Kubátová (Hercigová), 24. Manhartová (Rullová), 24. Vanišová, 26. Kubátová (Povová), 27. Rullová


    HC Slavia Praha: Bečevová – Lásková, Fričová, Němcová, Tejralová, Hercigová, Rullová, Pálová, Manhartová, Hyksová, Povová, Vanišová, Kubátová, Bukolská, Rejlová.
    HC ŠD Písek: Berendová – Slámová, Belíčková, Kocourková, Popelková, Štedronská, Butulová, Pančáková, Rothová, Novotná, Kvíčalová, Turková, Merglová, Pletková.

    Rozhodčí: Jan Řezníček, Radek Havelka.

    Diváci: 52
    bahis siteleri