Slavia Praha – Písek 13:0 (kon.) | Svítkov – Horní Bříza "A" 1:5 (kon.) | ESA Praha – Karviná 0:7 (kon.)
Horní Bříza "A" – Litvínov 2:0 (kon.) | Písek – Karviná 0:9 (kon.) | Slavia Praha – ESA Praha 7:0 (kon.)
Litvínov – Svítkov 4:2 (kon.) | ESA Praha – Písek 2:1 (kon.) | Karviná – Slavia Praha 2:3 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza "A"
2:0 (1:0, 1:0)
Litvínov
Sobota 18.05.2013, 15:00Finálový turnaj Ligy žen
     
    30:00
    Konec zápasu. (16:00:42)
     
    29:30
    Jana Šimková napřáhla na modré čáře a její dělovka se zastavila až o tyčku, jež zazvonila po pravici gólmanky Tydlitátové, které teď byla nakloněna i paní Štěstěna!
     
    28:45
    Horní Bříza se teď proti oslabenému Litvínovu trápí. Hokejbalistky v černém drží kotouč daleko od své branky a šetří drahocenné vteřinky ze svého trestu.
     
    27:40
    Pokud zaslouží některá hráčka z řad Litvínova vyzdvihnout, pak je to právě Alena Tydlitátová, jež po celý zápas předvádí ve svém brankovišti výtečné zákroky.
     
    27:17
    Jana Šimková se opřela vší silou do míčku v blízkosti modré čáry, ale ten doletěl jen k zadnímu mantinelu, když předtím minul levou tyčku gólmanky Tydlitátové.
     
    26:26
    Tohle už vypadá pro Horní Břízu hodně dobře, protože až do konce zápasu hraje přesilovku, přičemž drží dvoubrankové vedení. Severočešky už to budou mít hodně těžké.
     
    25:57
    Alice Chadimová (LTV) předčasně dohrála, protože si u mantinelu ostře vyšlápla na svou protihráčku, která byla pořádně otřesená. Hráčka Litvínova obdržela trest na 5 minut plus do konce utkání za vražení na hrazení.
     
    25:51
    Horní Bříza právě vstřelila branku!

    Další komplikace pro litvínovské barvy, Západočešky se radují v dnešním utkání podruhé! Puku se v útočném pásmu ujala KATEŘINA ZIKMUNDOVÁ, jež bleskově obkroužila bránu a usměrnila míček přesně mezi betony gólmanky Tydlitátové, jež nestihla uzavřít mezírku mezi nimi! Bez asistence.
     
    25:28
    Brankářka Jandová se po krátké odmlce znovu zapojila do hry, když tentokrát si poradila betony s dalekonosnou střelou. Hrát může Horní Bříza.
     
    24:20
    Tohle hráčkám v bílých dresech přesně vyhovuje. Drží míček ve své moci a navíc tlačí Litvínov v jeho pásmu. Zatím se řídí pravidlem, že "nejlepší obrana je útok".
     
    23:34
    Stejný prohřešek Horní Břízy se opakuje, vhazovat se bude znovu v blízkosti Denisy Jandové, jež bude muset i nadále hájit svou svatyni a držet nejtěsnější náskok svého týmu.
     
    23:02
    Po odpískání sudího se vše stěhuje do pásma Horní Břízy, kde se bude vhazovat po pravé ruce gólmanky Jandové. Důvodem je zakázané uvolnění hokejbalistek ze západu Čech.
     
    22:37
    Alena Tydlitátová se rovněž prezentuje skvělým výkonem a drží své spoluhráčky ve hře o body. Andrea Nárožná teď dorážela z bezprostřední blízkosti, ale bekhendem jen vyprášila betony litvínovské opory mezi tyčemi!
     
    21:40
    Litvínov teď diktuje tempo hry a snaží se dosáhnout kýženého vyrovnání. Horní Bříza se však zatím velmi zodpovědně brání a drží nejtěsnější vedení.
     
    20:39
    Denisa Jandová se předvedla znovu v dobrém světle, i když tento zákrok rozhodně nepatřil do kategorie složitých. Brankářka Horní Břízy se ale udržela v herním tempu, když nahozený míček zpracovala a před protihráčkou jej schovala do výstroje.
     
    19:59
    Andrea Nárožná teď odvedla kus velmi dobré práce, když se dostala k míčku ve středním pásmu a bekhendem jej pohotově nahodila odrazem o plexisklo do útočného pásma. Její spoluhráčky mohou pádit k bráně.
     
    19:03
    Hra je teď značně neurovnaná a míček se rychle stěhuje z jedné poloviny hřiště na druhou, což s sebou teď přináší minimum příležitostí před oběma brankami. Dominují hlavně obě obrany.
     
    18:08
    Kompletní už je i Litvínov, ale Horní Bříza vytrvává ve své útočné snaze, která však zatím nedopadla na úrodnou půdu.
     
    17:36
    Horní Bříza přečkala těžké chvíle a nyní má slibnou příležitost navýšit své vedení, protože může těžit ze zkrácené přesilovky.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Moravjáková (Kulhánková), 26. Zikmundová


    TJ ZKZ Horní Bříza "A": Jandová – Nárožná, Šimková, Moravjáková, Bartůňková, Zikmundová, Volková, Kulhánková, Krauzová, Štípková, Verbičová, Bucifalová.
    Litvínov: Tydlitátová – Brotánková, Bezoldová, Ajchlerová, Kosinová, Zechovská, Lédlová, Mašková, Chadimová, Budilová, Pátková.

    Rozhodčí: Jan Řezníček -Radek Havelka.

    Diváci: 55
    bahis siteleri