ESA Praha – Svítkov 0:2 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Svítkov – Písek 6:1 (kon.)
Horní Bříza "A" – Karviná 1:2 (0:1 po s.s.) | Písek – ESA Praha 2:0 (kon.) | Horní Bříza "A" – Litvínov 3:0 (kon.)
Slavia Praha – Karviná 4:0 (kon.)
konec
HC ŠD Písek
2:0 (2:0, 0:0)
HC ESA Praha
Neděle 19.05.2013, 13:00Finálový turnaj Ligy žen
     
    Utkání je u konce. Nakonec se může radovat Písek, který porazil pražskou ESU v zápase o umístění 2:0. Nyní proběhne předávání cen pro týmy, jež hrály o umístění. Vrchol turnaje, jímž bude boj o třetí místo a finále, začne brzy potom. Děkuji vám za pozornost, to je ode mě z Litomyšle pro tuto chvíli vše. Na shledanou (13:54:45)
     
    24:00
    Konec zápasu.
     
    23:33
    ESA se snaží ještě s nepříznivým stavem něco udělat, ale čas jí ubíhá velmi rychle. Zatím to vypadá, že Jihočešky oplatí Pražankám včerejší těsnou porážku.
     
    22:38
    Pro Písek je vyloučení sice komplikací, ale zatím brání dvoubrankové vedení bez větších problémů. Často získává míček a kouskuje tlak soupeře vyhozeními.
     
    21:59
    Pavlína Kvíčalová (PIS) – 2 minuty – podražení.
     
    20:45
    Radka Kocourková se s míčkem na holi nemazala a svižnou střelou z levého kruhu vyprášila betony brankářky Hůlkové, jež byla u přední tyčky připravena. Věra Pančáková číhala na dorážku marně.
     
    19:30
    Písek nepouští ESU z jejího pásma,a i když se do zakončení příliš nedostává, tento obrázek hry mu za vedení 2:0 pochopitelně hraje do karet.
     
    18:41
    Radka Kocourková zkusila štěstí v prostoru levého kruhu, ale střela jí vůbec nesedla a míček se jen pomalu došoural k přední tyčce, kde jej odklidila holí za bránu gólmanka Hůlková.
     
    17:50
    Hra teď hodně pozbyla na své atraktivitě. Sledujeme především tuhý boj o střed pole, kde se míček i hráčky obou týmů zdržují v těchto chvílích nejvíce.
     
    16:55
    Hokejbalistky z hlavního města teď buší do obranného valu Písku, který ve vlastním pásmu zatím odolává, přičemž stále drží dvoubrankový náskok.
     
    15:50
    Písek se vydal kupředu v hojném počtu a chvíli podržel míček v útočném pásmu, kde se však k zakončení přes důslednou obranu ESY nakonec neprobil.
     
    14:50
    Dita Svobodová se opřela do míčku na modré čáře, ale trefila jen výstroj hrášky před sebou. Písek ale zůstává v držení míčku i v útočném pásmu.
     
    13:52
    Hra 4 na 4 branku ani na jedné straně nepřinesla, obě potrestané hráčky už jsou zpět na umělé ploše. Hraje se nahoru – dolů, s minimem šancí.
     
    12:20
    Markéta Holanová teď nebezpečně zahrozila, když ji obrana Písku nechala trestuhodně volnou u branky. Gólmanka Berendová se ale roztáhla u své levé tyčky a míček nepustila za svá záda!
     
    12:01
    Začala druhá polovina.
     
    12:00
    První polovina skončila.
     
    11:51
    Hana Hanušová (KRV) dostala 2 minuty za sekání a Věra Pančáková (PIS) za hrubost.
     
    11:45
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně nepříjemné pro Pražanky, protože písecký úder přišel jako blesk z čistého nebe! Před brankou se při rychlém útoku objevila u míčku ERIKA MERGLOVÁ a svou druhou brankou rozjásala Písek! Bez asistence.
     
    11:11
    Ohlášena byla poslední minuta první půlky. Míček se zdržuje především ve středním pásmu, kde o něj hrášky svádějí četné souboje.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Merglová, 12. Merglová


    HC ŠD Písek: Berendová – Slámová, Belíčková, Kocourková, Popelková, Štedronská, Butulová, Pančáková, Rothová, Novotná, Kvíčalová, Turková, Merglová, Pletková.
    HC ESA Praha: Hůlková – K. Svobodová, Pokorná, Schoberová, Havlová, Holanová, Pellantová, D. Svobodová, Hanušová, Kastnerová, Pellarová.

    Rozhodčí: Radek Havelka, Jan Řezníček
    bahis siteleri