Machačkala – Lok. Moskva 2:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
2:1 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Pondělí 20.05.2013, 17:00 • Dinamo, Machačkala • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    74
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Teď to ale bylo podstatně lepší a SAMUEL ETO'O se může radovat ze své desáté branky v sezoně. Willian svým centrem od rohového praporku našel Jucileie, jenž hlavou poslal míč k pravé tyči, kde jej pro jistotu do branky doklepl naprosto volný kapitán domácího celku.
     
    40
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Obrovské neštěstí pro VEDRANA ČORLUKU. Boussoufa opět poslal do šestnáctky jeden ze svých neškodných centrů, chorvatský obránce se ale nedomluvil se svým krajanem Krešićem v brance a nešťastně si srazil míč k levé tyči.
     
    34
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová paráda na druhé straně. ALEXANDR SAMEDOV se ve středu pole zmocnil míče a z nějakých pětadvaceti metrů natáhl k dalekonosné ráně, která se s pomocí tyče dostala do sítě. Gabulov byl naprosto bezmocný.

    Daniel Polách

    Branky: 40. Čorluka (vla.), 74. Eto'o – 34. Samedov

    Karty:   18. Torbinskij (LMO), 29. Denisov (LMO), 53. Tarasov (LMO), 53. Čorluka (LMO)


    Anži Machačkala: Gabulov – Ewerton, Gadžibekov, Carlos, Tagirbekov – Žirkov, Jucilei, Boussoufa, Willian (90+4. Šatov), Diarra (46. Achmedov) – Eto'o
    FK Lokomotiv Moskva: Krešić – Janbajev, Denisov, Ďurica, Čorluka – Torbinskij, Tigorev, Mirančuk, Samedov (69. Obinna), Tarasov (87. Grigorjev) – N'Doye (69. Pavljučenko)

    Rozhodčí: Bezbodorov – Lebeděv, Nazarov
    bahis siteleri